Twilight princess

Idag hade jag äntligen tid att klara av Ganandorf. Kom till bossen för ett jävla tagsen men inte klarat av honom pga trötthet eller brist av tid. Men det är verkligen sjukt bra och jag kan inte vänta tills det kommer ut ett nytt ..om det nu gör det? Förhoppningsvis. Jag önskar att det var längre :(


önskelista hihi

Super mario bros wii, Donkey kong jet race, Super smash bros brawl, Guitar hero 5, Desperate housewives box, Seinfeld box, massa film, ett par nya handbollsskor, Wii remote, Wii nunchuk, Wii kontroll classic och klääääääder!

Jämfört med många andra år önskar jag mig inte speciellt mycket.
Men de saker jag önskar mig är ganska dyrt tyvärr.

Jag rekommenderar


17.55 på kanal 3                  21.00 på kanal 3                21.00 på kanal 4

Air force one

Jag är ganska efter eftersom filmen kom ut 1997 haha. Men igår kom den på tv och jag hade inget annat för mig så jag tänkte varför inte?

Harrison Ford spelar president i den här filmen. Han och många andra är ombord på ett plan när det plötsligt blir kapat. För det första så hade detta plantet miljoner funktioner. Man kunde göra precis allt! Därför var det nog inte så svårt för Ford att rädda alla människor på planet, helt själv. Trots att filmen var sjukt cheesy och väldigt förutsägbar var den faktiskt underhållande och spännande och den höll mig kvar till slutet. Skådespeleriet var grymt. Det förvånar mig dock inte eftersom Gary oldman är kung. Harrison Ford är inte så dum han heller. 2/5


My apologies

Sorry för den kassa uppdateringen. (som om miljoner människor går hemma och deppar bara för att jag inte skriver i bloggen). Jobbet är i alla fall en tjuv och snor all min energi så när jag kommer hem är jag helt död. Detta resulterar till att jag inte orkar skriva bloggen. Logik. Igår var det tre personer som inte dök upp vilket förstörde ganska mycket i planeringen. Tack för det. Glad första advent också ..för det är det väl idag? Haha.

Hade i alla fall en sjukt konstig dröm ...igen. Denna gången satt jag och åt på någon restaurang. Jag tror jag väntade på Andreas och vid bordet bredvid satt min lillebror och väntade på någon annan. Sen kom det någon tant och försökte skäla min mat. Jag fick panik och försökte att stoppa henne. Sen där i mellan vet jag inte vad som hände men helt plötsligt var jag hemlös. Jag stod vid någon stenmur och så kom det ett gäng småkillar förbi som skulle in till ett hus precis vid den stenmuren. De tyckte antagligen väldigt synd om mig för att de ropade på mamman som bodde i huset och helt plötsligt hjälper hon mig upp och tar in mig. Väl inne i huset märker jag att jag har gått runt och släpat på min träningsväska och i väskan ligger det massa kläder som är mina o bla bla bla ...hade också något stort sår har jag för mig. Haha!

Fredag

Trevlig dag på jobbet som vanligt. Älskar att folk betalar så mycket pengar för att göra det här provet och inte dyker upp, vissa i alla fall. Idag har jag också hängt upp min julstjärna! Mysigt som satan och det gillar vi.


Idol

Ush. Jag vill inte att fler ska åka ut. Alla är så duktiga!


Rap

Idag åt jag, bror och far på pubben Paddington vid Redbergsplatsen. Sjukt god mat serverades där. Dessutom var den engelsk och folket som jobbade där pratade engelska så det kändes lite som att man var i London. Jag åt en riktig god hamburgare med pommes och min bror och pappa åt varsin stek. Tydligen blev de inte mätta så när de ätit upp steken beställde de världens största revbensspjäll haha. (kass kamera som sagt)




ouch!

Okej. Det var ju tänkt att jag skulle träna idag men när jag vaknade hade jag världens pain i mitt ena knä. Har gjort ont i flera veckor nu så jag tror jag får kolla upp det. I alla fall ... bodypump kanske inte är det bästa när man har ont. Det blev en trevlig morgon med OC istället. Sen var jag så otroligt smart att jag dunka in en tallrik i knäet. Detta gjorde så att tallriken dessutom gick sönder. Good job!


Duktiga jag

Jag ska faktiskt försöka sova nu. Första gången på väldigt länge jag lägger mig i sängen innan tolv. Höhö! Men samtidigt är det första gången på väldigt länge jag ska träna bodypump 11.30 så jag behöver min skönhetssömn ;)
Sweet dreams.

So you think you can dance



Har precis kollat på ett trevligt avsnitt av "so you think you can dance". Det är roligast nu när det är flera som gör bort sig. Ibland förstår jag inte hur folk kan tro att dom kan dansa ..men det hör väl till! Haha.

Mina damer och herrar

Idag är jag sjukt duktig och tvättar serrö! Och eftersom jag är på mitt absolut bästa humör får ni en mycket charmig bild på mig, tagen med världens bästa mobilkamera!


julklappar

Eftersom jag inte gör så mycket på dagarna tänkte jag att jag skulle fördriva tiden med lite meck i photoshop.
Så här får ni en sjukt ful bild på en del saker jag önskar mig i julklapp.
Jag försökte göra den lite julig. HAHA!


bostadsbolaget

Idag blev jag väckt av bostadsbolaget. Jättekul. För ganska längesen lovade de oss att fixa vårat spegelskåp och först idag kom dom. Men spegeln blev ändå inte fixad pga någonting som jag inte riktigt förstod. Jag tycker det är så obehagligt att bli väckt av dom. Jag typ flög upp ur sängen. Trodde först att jag drömde. Haha.


Bye bye Suzanne!

Alltså förlåt, men äntligen! Suzanne är säkert jättetrevlig i sitt vardagliga liv men i Hells kitchen tål jag henne inte. Hon bara gnäller och gnäller och bidrar inte med någonting annat än rå fisk. Flera gånger har hon vart nära på att åka ut ..men den lyckan fick jag inte uppleva förän ... IDAG!!
Hon ser dock väldigt trevlig ut på den här bilden haha.


Hells kitchen, ikväll 22.00 på kanal 3

Inte många kvar nu! Dave måste vinna. hihi


blä

Inatt drömde jag att jag hade fått jobb. haha!

Jag vill att det ska bli december så att man får sina pengar så att man kan julhandla. Buhu! Tiden går otroligt långsamt.



HAHA riktigt roligt.


9


Wow, vilken film! Animering är verkligen det bästa som finns tycker jag. Älskar animerade filmer. Den här var grymt snyggt gjord, underhållande och väldigt sorglig på sina håll. Man märker att Tim Burton har varit med på ett hörn. Det enda som är lite jobbigt är att den är ganska förutsägbar vilket gör att den inte håller hela vägen.

4/5


orphan

Jag tycker att första halvan var väl utförd med duktiga skådespelare. Man kände verkligen den totala frustrationen hos dem och det hjälpte så att man inte tappade intresset. Men så kom den sista halvan som tyvärr blev en kisspaus för mig. Det var för extremt, orealistiskt och alldeles för utdraget. To bad. 3/5


Jag vill ha jul

Clementiner får mig att tänka så mycket på julen. Hur mysigt som helst. Julstämning är verkligen något av det mysigaste. Därför funderar jag starkt på om jag ska orka baka lussebullar imorgon. Dock tror jag inte att jag kommer göra det! Detta är i alla fall första julen på länge som vi spenderar hemma och inte i London, så jag har skrivit ner allt som pappa måste köpa för att lägenheten ska bli så mysig som den bara kan. HAHA! Kommer bli en dyr jul pappa lilla.


Jävlar

En veckas uppehåll är faktiskt inte så mycket men det kändes ändå. När det var typ tre låtar kvar kände jag mig grymt illamående och svimfärdig så jag är lite tveksam om jag ska träna handboll imorgon.
Nu har jag dock fått lite mat i mig så det känns mycket bättre :)

Jag rekomenderar

Ni missar väl inte måndagsfilmen med Russel Crowe och Joaquin phoenix? Min favoritfilm, en av dom i alla fall. Lipar lika mycket varje gång. SE DEN!


Idag, 21.00 på kanal 9


Jag har verkligen fastnat för den här låten


keep up the good work

HV förlorade över skellefteå med 2-3 så dom fick inga poäng ..bra det! Färjestad ligger tvåa i tabellen med 4 poäng att ta igen.


Okej. jag var tvungen att lägga upp bilder också!






Jag dör =(

Super mario bros wii

Jag är i extas! Jag måste få ha det här spelet. Mario spel till Wii är typ det bästa som finns. Mario galaxy är helt galet så jag kan inte tänka mig någonting annat om det här spelet. Dessutom är det från 3 år så jag får spela det HEHE. Klicka på bilden och läs texten. Man blir ju helt galen!


top model 12

Teyona blev vinnaren den här gången. Jag gillade dock Allison mer. Hon har sånt sjukt utseénde. Men det kändes som Teyona ville vinna mer så det kanske inte var mer än rättvist.


Jag vill också bli plåtad med färg i ansiktet.

Jag rekommenderar

Bridget Jones Diary: The edge of reason eller på spaning med Bridget Jones som den heter på svenska. Sjukt underhållande film som man borde ha sett ...fast alla har väl sett den? Om inte, se den. Du kommer inte att ångra dig ;)

Ikväll, 21.00 på kanal 3


Händelserik dag?

Haha, skulle inte tro det. Fast jag gillar när det regnar ..speciellt när det smätter mot fönsterkarmen. Jag är så träningssugen och trots att jag fortfarande har slem i halsen kommer jag nog träna imorgon. Blir så rastlös annars.

A Christmas Carol



Igår var jag som sagt och såg A christmas carol. Jag är en sån person som verkligen förväntar mig mycket av en film OM trailen ser bra ut. Trailen till den här filmen tycker jag är helt magisk och det resulterade till att jag hade höga förväntningar.

Jag är tyvärr lite besviken. Början var ganska seg och jag fastnade inte alls i filmen som jag brukar göra. Den blir dock bättre och mer händelserik. Det finns faktiskt några tillfällen där man inte kan slita ögonen ifrån skärmen. Jag kan tyvärr inte säga att filmen är mer än bra vilket är lite tråkigt eftersom jag (som sagt) förväntade mig att bli "blown-away". Dock är detta en av de snyggaste filmerna jag sett plus att julstämningen är total. Men mer än så blir det inte.

3/5

rubriker är jobbiga

Första dagen på jobbet var grymt. Sjukt chill ..gör knappt något. Har också fått sett "A christmas carol" men jag är så sjukt trött så jag skriver om den imorgon. Måste sova också. Ska upp rövtidigt imorgon.

Snart dags för jobb

Hihi och tjäna pengar 8-D
Ikväll blir det dessutom "A christmas carol" ÅH ..jag hoppas verkligen att den är lika bra som den ser ut att vara.

jag rekommenderar

Ni som inte har sett V for vendetta har nu chansen att göra det. Personligen tycker jag att den är riktigt bra. Den är annorlunda, ingenting man har sett förut.

Idag, fredag, 21.00 på 6:an

kniven mot strupen

Idag hade kniven mot strupen premiär och jag som är ett väldigt stort Gordon fan tänkte att jag skulle se på det. Kniven mot strupen måste väl vara en svensk version av Gordons Kitchen nightmares?
I början av programmet fick man en presentation om Kocken Alexander och han verkar ha kommit väldigt långt i sin kockkarriär.
Jag kan dock inte ta programmet seriöst. Det låter så löjligt när han ställer sig och skriker på svenska. HAHA! Tyvärr. Han är verkar väldigt duktig men jag måste nog hålla mig till Gordon i fortsättningen.

Måste också tillägga att han säger ordet "liksom" i varje mening.



Äntligen

Imorgon ska jag jobba och tjäna pengar. Kommer för första gången inte ligga minus på mitt konto. Jippie! Det som kommer bli lite intressant är att se hur bra jag kommer klara att gå upp på morgonen. Det är bara att tänka på pengarna ;)


Bulldag

Eftersom jag och Andreas inte gör någonting annat än att sova på dagarna så bestämde vi oss för att baka bullar. Andreas gjorde det mesta av jobbet eftersom jag är helt värdelös på att baka bullar.

Bullarna blev faktiskt goda haha. Kunde ha smakat lite mer men annars vart de okej! :)


vilken natt

Andreas fick värsta skrattanfallet för att han hade bytt kudde utan att jag märkte något. Otroligt roligt. Sen när jag väl fick tillbaka kudden gnällde han över att han inte kunde sova pga att min kudde tydligen är skönare än hans. Hilarious!

Mumma

Vissa saker kan vara så otroligt gott. Det behöver inte vara något komplicerat eller speciellt märkvärdigt på något sett. Jag är inne i en yoghurt period och har totalt fastnat för yoggis yoghurt på burk. Den smakar apelsin och är blandad med müsli. Holy mother of god. Den sprider lycka genom hela kroppen så fort läpparna nuddar den mjuka sörjan. Haha! Bara bilderna får mig att vilja ha mer.


Haha lättroad?


Detta dök upp på skärmen från ingenstans!
"tröga tangenter" Hahaha

Klumpeduns

HAHA! Jag bad Andreas att gå ut från rummet för jag tycker det är jobbigt när någon ser på när jag skriver. Så han gick ut men krocka med väggen på vägen och det såg sjukt kul ut. HAHAHA!

Jag borde vara hemma och bli frisk men jag vill verkligen göra någonting. Jag får ju inte träna så har jag för en gång skull massa tid över. Eftersom jag hostar stup i kvarten är det väl ingen bra idé att gå på bio. Mer än halva folket i biosalongen hade garanterat krävt pengarna tillbaka för att jag stört dem.

Jag får väl se hur det blir. Tråkigt med regn :(

Skjut mig!

Jag kan väl inte påstå att jag var speciellt taggad för den här matchen men vem gillar att förlora?
ÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Jag ville verkligen vinna den här matchen.
Jag tänker inte skylla på något. VI SÖG! Fast okej ...domarn var lite konstig precis som alla andra domarhelveten i den här världen. Varför blir ni domare?
Jag tänker inte nämna resultatet. För kasst för att nämna. Det jag kan nämna är att jag är trött på den här svackan. Två förlorade matcher i rad är inte okej. ÅH jag hatar verkligen att förlora!

Blir så tråkigt med mycket text och lite bilder så här bjuder jag på en otroligt suddig bild på Andreas som står ut med alla kassa matcher <3


Voddler

Jag är väldigt nyfiken på det nya programmet Voddler. Invites och hela köret har väl inte kommit ut än ...MEN om det skulle vara så att någon läser detta, som äger invites, och skulle vilja ge bort till mig skulle jag vara dig evigt tacksam!
Jag gör nästan vad som helst. ;)


Host host

Fy satan vilken hemsk natt. Hostat och haft mig alldeles för mycket. Ibland känns det som om man ska spy. Vid sju vaknade jag fick en riktig hostattack som inte försvann på ett jädrans tag. Tilllslut märkte jag att det hjälpte om jag satt upp så då fick jag mecka med kuddarna och hela köret. Blä!

Nu ska jag väcka min karl som FORTFARANDE sover. Ska försöka se Paranormal activity. Verkar ganska creepy.

Match Ikväll!

Hemma igen!

Har vart en fruktansvärt mysig och trevlig helg. Men det är alltid gött att komma hem igen.
Snart kommer Andreas. ÄNTLIGEN! <3 :D

Finns det något roligare än Family guy?

 

 




Skulle inte tro det. Precis tittat på två avsnitt och jag dör!


Nostalgitripp

Har spenderat några timmar framför tv:n med nostalgifilm, närmare bestämt en film på mig och Jonah när vi va små. Vi har verkligen förändrats ..speciellt Jonah. Jag ser verkligen inte att det är han när han är så liten!
Fört över filmen till en dvd också. Värt att sparas.



jävla rethosta

FÖRSVINN! Är fortfarande sjukt förkyld så det blir att skippa träningen imorgon tyvärr. Får se om jag orkar matchen på tisdag.

Vart på Ikea hela dagen typ. Mamma skulle byta ut en säng osv ... sen åt vi, fyfan vad hungriga vi va. Åt som grisar. Blir att jag sover över en natt till.

Imorgon kommer Andreas. <3

Oj ...

Vilken dag! Vi förlorade matchen. Spelade väldigt dåligt i början, precis som vanligt men kom igen i slutet ...precis som vanligt. Sjukt störande. När vi väl spelar bra så är det försent. Men trots att vi förlorade så gav vi dem en match så jag kan inget annat än att vara nöjd. Resultatet blev 9-11 (ATTANS) ...tråkigt med 0 poäng.
Men dagen gick vidare.

Åkte hem till mamma efter matchen. Ska sova här ikväll som sagt. Bjöds på sjukt god mat. Kyckling som gjorts i ugnen med potatis med rosmarie på. Inte nog med det fanns det en sjukt god sallad till.

Mätta och belåtna satte vi oss framför xboxet och spelade scene it och lips. HAHA fyfan vad roligt det var. Jag som hade problem med halsen idag har knappt någon kvar efter att ha sjungt så mycket. Efter ett tag fick vi ju sluta och kollade iställtet på filmen "up". För mig var det andra gången men oj så bra den är.

Mycket trevlig dag. Imorgon blir det ikea.

nu jävlar

Dags för match. Jag är pepp!

jag rekommenderar

Har ni lika lite liv som jag och sitter inne på en lördagkväll, är sjuka eller bara har tråkigt föreslår jag att ni ser på en av de här filmerna (om ni inte har sett dem innan). Vill ni se vad som förhoppningsvis INTE kommer hända med världen borde ni titta på "the day after tomorrow". Den är verkligen inte den bästa filmen som gjorts, långt ifrån, men underhållande. Vill du pissa på dig av skratt tycker jag du ska se Austin Powers. Your pick! 



20.00 på tv4+                           21.30 på tv3

Pheeew

Om jag hade feber igår så är den nog borta idag  (intresseklubben antecknar). Halsen är dock fortfarande tjock och jag ungefär lika mycket röst som jag hade under min student. Men jag orkar spela match och det är de som är det viktigaste!

idol

Jag ville verkligen inte sätt kryss över Eddie! Hatar när han börjar gråta för då börjar jag också gråta. Haha ..lame?


5 to go!

Nu ska jag se på Wedding Crashes som är en av de roligaste filmerna NÅGONSIN!

Urk

Jag mår som ett as. Tjock i hela halsen. Fredag den 13:e tack så mycket.
Jag har i alla fall tagit en sjukt nice dusch som förhoppningsvis fått bort det mesta av bakterierna. Matchen imorgon ska jag väl orka, hoppas jag.
Mor och Johan kommer och tittar ..pinsamt men kul. Sen följer jag med dom hem och sover där för första gången på sjukt länge.

Men mest av allt önskar jag att jag fick vara med Andreas <3 Imorgon kommer dock bli kul, men ändå :(

god morgon?

Bara över en natt har jag fått någon jäkla förkylning. Jag är helt tjock i halsen och har rinnig näsa. Detta kan ju fan inte hända nu. Jag har ju match imorgon!

Btw, jag drömde att jag och Andreas sprang en mil ..haha ja det händer ju.

Clockwork Orange

Brittiskt drama från 1971. Ett futuristiskt Storbritannien bestående av sönderfallande städer och moral med ultravåld och mardrömslika straffmetoder för brott. Malcolm McDowell gör ett lysande spel som huliganen Alex som åker fast och blir erbjuden en alternativ straffmetod.

Jag har väldigt svårt att bestämma mig för vad jag tycker. Den var tillräckligt bra för att jag inte skulle byta kanal. Men den var INTE tillräckligt bra för att jag INTE skulle kolla på klockan i mellan åt.

Filmen är gjord av Stanley Kubrick så jag hade faktiskt ganska höga förväntningar. Tyvärr är det inget mer än den coola musiken som ger samma känsla som man känner i filmer som t ex the shining.
Det fanns några intressanta scener som lyfte upp filmen men det fanns tyvärr för få sådana scener. Dessutom var övergångarna mellan den ena spännande scenen till den andra, alldeles för sega vilket gjorde att man tappade intresset.

Ett plus är att filmen är en väldigt konstig, man har aldrig sett någonting liknande förut och sånt gillar jag. Men tyvärr är det inte mycket som talar för att jag skulle se den igen.

2/5



underbart

Trevliga resultat detta! Färjestad vann mot Modo med 4-1 medan Frölunda spelade lika mot HV med 2-2. Ja, ni ser ju själva vad detta innebär.

FÄRJESTAD HAR TAGIT LEDNINGEN!

 

Redbergslid vann dessutom mot Hammarby med 34-28 och detta gav dem en andra plats i tabellen. Som sagt, trevliga resultat!


Mitt mästerverk

Det är ett hjärta gjort av ett spänne! HAHA


Handboll

Redbergslid mot Hammarby.
19.10 på tv4sport

Andreas header

Eftersom jag inte kom på hur headern skulle se ut igår gjorde jag en idag istället.
Jag vet inte riktigt om jag är nöjd med den men den "är" ju mer Andreas än vad hans förra var.


Åh fyfan

Det är någonting med Vänersborg som alltid får mig så trött. Hemma vid den här tiden är jag klarvaken och nu kan jag knappt hålla ögonen öppna.

HAHAHAHA

Nu visas avsnittet från South park när Paris hiltons hund tar livet av sig. Butters ersätter sen hunden för att hans föräldrar säljer bort honom till henne! HAHA sjukt bra!

Snark

Nu ville Andreas att jag skulle göra om hans header också och jag har verkligen ingen fantasi ALLS! Jag tror nog att jag är lite för trött för det här haha.

vi fjompar oss


So you think you can dance

Ni missar väl inte första avsnittet av "So you think you can dance"? Så fruktansvärt roligt att se hur mycket kassa dansare och dansörer det finns.

21.55 på kanal5


header

Andreas syster Hannah ville att jag skulle fixa en header till henne! Jag är amatör på högsta nivå men jag blev faktiskt ganska nöjd :)


läskiga människor

Nu är jag hos Antepante! :) Tåget var fullt precis som det alltid är vid 16 tiden. Men jag fick mig en go sittplats ändå! Sen var det en jävel som satt och glodde på mig. Jag typ halvsov och när jag tittade upp så satt han och glodde. Jag är seriöst rädd för människor som han. Förhoppningsvis tittade han på mig för att jag såg bra ut (hihi) men det kunde ju också bero på något helt annat. Jag kanske hade något fult i ansiktet eller mitt hår kanske stod åt alla håll. Vem vet, läskigt var det i alla fall.

Bodypump WOHO

Sitter och diggar till lite äldre bodypump låtar. Åh så bra dom är. Har lite svårt att bestämma mig om jag tycker bodypump 69, 70 eller 71 är bäst.

Ska snart ta tåget till Vänersborg och vara med Andreas till fredag. Så egentligen borde jag börja packa men jag tror jag väntar en liten stund till. Och så borde jag smörja in mig för mitt fäjs är lika torrt som sandpapper.
Underbart väder också, kan det bli mer deprimerande?

För första gången på väldigt länge är jag nöjd med mitt hår. Man ser nog lite bättre hur det ser ut på den här bilden än vad det gjorde på den andra. Fast jag är ju inte så nyklippt längre ^^


Vem gillar inte att få sånna här sms?

De förgyller min vardag i alla fall :)


Tack

Jag vet inte riktigt om detta är någonting att springa runt huset för men såhär många läsare trode jag inte att jag skulle få. Jag startade en blogg för ganska längesen och anledningen till att jag slutade var för att jag märkte att ingen läste den. Men nu kan jag inte klaga. Det är fortfarande samma jag som skriver. Jag har ingen aning om vad det är som är skillnaden förutom att den kanske ser lite trevligare ut idag. Men nu börjar jag babbla på precis som vanligt.

I ALLA FALL ..det kan ju förhoppningsvis bara bli bättre!
Tack till er som läser denna fruktansvärt ointressanta och meningslösa blogg .. som egentligen inte kan vara så meningslös och ointressant efter som jag har många som läser. WIEEE!! 8-D


Justine är nöjd

Matchen mellan Färjestad och Södertälje slutade med vinst för Färjestad med 2-3! Samtidigt spelade HV71 mot Luleå och FÖRLORADE med 5-3. Detta mina vänner innebär att HV INTE fick några poäng vilket leder till att Färjestad fortfarande är tvåa i tabellen MEN ligger bara under med en enda liten fjyttiputti poäng! Det är så de ska se ut!


Massa grubbel

Det är så konstigt att jag är så trött, trots att jag inte gör ett skit på dagarna. I och för sig har jag tränat och blir alltid lika trött efteråt men jag kan bli lika trött även om jag inte tränar.

Såg precis ett spännande avsnitt av Hells Kitchen. Det måste verkligen vara sjukt svårt att kunna prestera sitt bästa när den galna britten skriker som en kyckling. När det går bra för en, om det går bra för en, i det där helvetes köket måste det ju kännas så otroligt bra. Men samtidigt måste man ju må skit om det går dåligt. Det är ju precis som allt annat bara hundra gånger värre. Frågan är ju om det är värt det. Om man lyckas bra kommer karriären garanterat svepa förbi som en härlig och varm sommarvind. Man lever sin dröm ... MEN om det går fel, vilket det ofta gör i den här tävlingen, kanske man tar för hårt vid och lägger ner sin dröm. Jag vet inte om jag hade vågat. Men slut tjötat. Jag ska ändå aldrig ställa upp i tävlingen men jag har verkligen stor respekt för de som vågar.

Desperate Housewives

Såg två nya avsnitt idag. Det blir bara bättre och bättre. Barbara Alyn Woods som spelar Deb Scott i One tree hill är även med i serien. Ska bli intressant att se hur mycket hon kommer vara med.

Glöm inte Hell's kitchen ikväll klockan 22.00.
Nu är det snart handbollstajm.



Drömmar

Imorse vid typ 7 tiden vaknar jag och är helt klarvaken. Samtidigt kommer jag på att jag har haft ännu en sjuk dröm. Denna gången om den äckliga tanten i filmen "drag me to hell".
Hennes ansikte ploppa upp i mitt huvud hela tiden när jag försökta somna om. Hon är ju inte en speciellt fin tant med vackra blåa ögon, slät hud och gyllenblondt hår. Nejnej, hon ser ut som ett bombnedslag.

Så istället för att sova, och för att framförallt kunna somna om, satte jag på tv:n och tittade på the voice. Detta fick mig så småning om på andra tankar vilket gjorde att jag somnade om vid 9. Yukk!


Haha fyfan. Hon är äckligare här än i drömmen!

Ännu en ny

Gått runt och tänkt och jag kom fram till att jag inte blev nöjd med den andra headern så jag gjorde ännu en ny.

Snark

Det är verkligen sjukt tråkigt vid datorn. Någon mer än jag som inte kommer in på msn?
Tror jag kommer ha det trevligare i mitt rum framför en film så nu tänker jag överge detta ställe och börja vandra dit.
Have a good one!

Ny header!

Jag vet inte riktigt om jag gillar den. Men jag tyckte den andra såg så..jag vet inte, tråkig ut.

Hur fan hände det här?


jeese Louise

Mina armar alltså ..hej spagetti? Det var ett trevligt bodypump pass. Jag kan verkligen rekomendera bodypump till de som vill börja träna men inte får tummen ur röven till att börja. Idag hade vi dock inte Jessika som instruktör utan idag var det en Sussie som höll i passet. Hon pratade världens grovaste skånska vilket var lite roligt med tanke på att jag, tessan och Lejla hade en diskussion där vi kom fram till att jag bland annat inte fattar ett skit på grov skånska. But what to do, what to do?

Jag såg landet för längesedan igår. Så mysig film och så SORGLIG. 80% av tiden satt jag och lipa. Men det var trevligt med en liten nostalgitripp.

Nu ska jag försöka få Seinfeld att funka på min dvd ..och så måste jag ju självklart duscha. Man kan ju inte gå runt och lukta svett heller! Höhö.

Bodypump!

Dags för måndagens dagliga träning!





FINBESÖK?

..besök var det ju i alla fall ;) Hände väl inte så mycket, men det är alltid trevligt att umgås även om vi bara hänger inne på rummet. Blev lite tacos, "Coraline" och "vem kan slå filip och fredrik" som förövrigt är ett riktigt långt program. Linda och Mirella dök också upp men dom fick jag inte med på bild.

Nu ska jag fortsätta att lata mig i sängen och kolla på "the land before time" som på svenska heter "Landet för länge sedan". Såg mycket på den när jag var liten och det är jag garanterat inte ensam om. Haha






Nu är det rent och fint

för jag har städat mitt rum ..och det behövdes verkligen. Hitta tjockt med damm under sängen, fyfan. Inget sånna där vanliga dammtussar utan äckliga tjocka med massa skit från det ena och de andra. Hittade t om en död larv HAHA!

Men nu är det fint och snart kommer Tessan och Lejla :)

Haha cartman


Det luktar skit

Jävlar sånt tjöt. Här sitter man och försöker få lite lugn och ro och det enda jag hör i bakgrunden är "justine, få folk att besöka min sida" ..hjälp mig.

Haha håhå hihi ..åh så rolig jag är. Nej, det var faktiskt ett skämt.
Men om ni har lust, besök Andreas blogg så vi hindrar att tjötet kommer i framtiden ;)

Klicka på bilden så kommer ni direkt till hans blogg!


Stäng av tv:n

Eftersom det inte visas någonting bra på tv idag så finns det ingenting bra jag kan rekomendera. Då tänkte jag att det är min plikt som filmälskare att varna alla för de filmer man INTE ska se på. Idag är Sveriges tv-kanaler så omtänksamma att de visar två av alla de sjukt kassa skräckisar som finns!



Jag förstår inte riktigt vad de tänkte med när de gjorde "when a stranger calls" och för att inte prata om "psycho".
Vad hände där liksom? Om man försöker göra om Hitchcocks mästerverk är man ju lite ute och cyklar.

KLANTARSEL!

Eftersom jag nu har fått sålt mina telefoner så har jag idag köpt mig en ny. Men när jag kommer hem upptäcker jag att en sladd som ska med den ena telefonen jag har sålt, är borta. Jag måste råkat få med den i påsen som jag gav bort till mannen som köpte min nokia. Som tur är har Andreas en exakt likadan sladd som jag kan skicka istället, men hur klantig är inte jag på en skala? Visst, alla sladdar ser väl likadana ut men varför i helvete kan jag inte titta extra noga?

I alla fall. Jag är supernöjd med telefonen ..mycket bättre än U600.
Någon som har förslag på en bra telefon under 1500 kr? Det är till min kära pojkvän som är lite halvt dum och vill sälja sin splitter nya Lg telefon. Han vill också påpeka att han verkligen inte gillar Sony Ericson. Haha!

Dagen med Jennifer var dessutom mycket trevlig. Nu är hon i trollhättan och super skallen av sig medan jag sitter här hemma och käkar en kanelbulle!:D

My precious!


Jennifer

Ska snart in till stan och träffa Jennifer. Känns som om det var flera årsen sist, så det ska bli trevligt. :)

Sommarjobbet 07 <3


Idol

Mannen med leendet är ute ur bilden.



6 kvar!

Comhem reklam!

Jag såg comhems bästa reklam någonsin för första gången idag! Hahaha! VEM VARE?!


Då var den sedd


Idag pallra ja mig till Bergakungen och såg Saw VI med Andreas och Jennybenny!
Jag har läst på många ställen att den här filmen skulle vara bättre än de andra fem. Jag tycker fortfarande ettan är bäst men jag tycker 6:an är en av de bättre.
Enligt mig kan inte saw filmerna bli mer än bra just för att alla sex handlar om i princip samma sak. Men det är väl lite av Saw-filmernas charm. Om man gillar det brutala så är det ju dessa filmer man ska se.

Det jag gillar med den här filmen är att den inte alls var lika komplicerad som t ex trean. Jag kände att de filmerna som är placerade i mitten, dvs trean och fyran, innehöll för många namn och för många saker att hålla koll på och koppla ihop. Uppfatta mig inte fel. Jag gillar när man behöver tänka själv ...men till en viss grad. I trean och fyran blir det för mycket och det blir någonting som bara distraherar mig.

I den här filmen bevarades handlingen i en stadig och inte för svår bana. Saw-filmerna har ju alltid med väldigt många flashbacks, som i vissa fall kan bli väldigt förvirrande, enligt mig. I den här filmen förstod man väldigt enkelt vad det var man såg. Det var inte alls för många namn med utan man visste hela tiden vem de pratade om plus att man fick många svar till en hel del obesvarade frågor.

Men som sagt. Jag tycker inte Saw-filmerna blir så mycket bättre än såhär. Det komplicerade som finns med i trean och fyran är borta och det var det jag störde mig på mest.

Annars älskar jag det blodiga och brutala som man får se på det mest vidriga sättet man kan tänka sig. Ni som gillar de andra saw-filmerna lär inte bli besviken. Det blev i alla fall inte jag!

Jag älskar dig <3

Idag har jag och min älskipälskus vart tillsammans i 31 månader. Bara så ni vet :D


Massa babbel

Inatt drömde jag att jag träffade Nicola Karabatic och att en polisbil körde in i min trappuppgång när jag va påväg till träningen. Tydligen fanns det mer sjuka drömmar på lager.

Sen förstår jag inte hur jag kan bli så kissnödig när jag ligger och sover. Jag dricker ju inte onormalt mycket dricka under dagen och det jag dricker hinner man ju pissa ut innan jag lägger mig. Ändå vaknar jag mitt i natten och tror att jag ska pissa på mig. Sjukt konstigt, vart kommer pisset ifrån?

Det går framåt :D


Åh polly, vad gott!

Det är helt sjukt hur man inte kan sluta äta vissa saker. Polly är en av dem. Man bara äter och äter tills man nästan hänger över toalettstolen och spyr. Varför slutar man inte äta? Det går inte. Det finns något i mig som bara kräver att jag tar en till. Det spelar ingen roll hur mycket magen kniper. Så självklart har Andreas köpt sig en pollypåse och jag hade bestämt mig för att inte ta en, men ICKE ... jag åt säkert hälften av påsen och fyfan vad ont i magen jag fick!



Charlotte!

Inte nog med att det är kul att skriva, man träffar trevliga människor också!
Denna pingla skrev till mig och det visade sig att hennes blogg va riktigt nice. Dessutom hejar hon på färjestad :D
Klicka på bilden och checka in hennes blogg ni också! :)



http://lovisacharlotte.blogg.se

Batman

Alla batman fantaster. Bänka er framför tv:n!



Batman begins. Ikväll 21.00 på tv6

Man kan om man vill

Är man bestämd så lyckas man och då kan till och med Andreas vara en gentleman och laga mat till mig! :D


CV

yukk! Jag lämnade ett CV på ICA idag... haha. Fyfan vad nervös jag va innan ..helt patetiskt. Men första gången är alltid värst. Ska se till att lämna CV på lite andra ställen också!

Jag kommer inte in på msn. ANUS

MUMMA

Idag ska Andreas laga hans supergoda köttfärssås till mig!:D Så nu ska vi handla!

Konstiga drömmar går mig på nerverna

Det är helt stört vilka konstiga drömmar jag drömmer. Det roliga är att det inte bara är en dröm utan typ tre på raken. Nu kommer jag tyvärr inte ihåg dem så väl men jag vet att Tessan och Ann-sofie var med i en av dem. Jag har för mig att jag och Tessan skulle bli hämtad av Ann-sofie ...då dyker ju första frågan upp. Varför Tessan? Ann-sofie är en som spelar i mitt handbollslag och Tessan spelar inte ens handboll haha!

Iaf, jag blev sen ...jag gick ut till parkeringen men sen kom jag på att jag hade glömt massa saker så jag gick in igen och började platta håret och sätta på mig andra kläder och tillslut var jag en kvart försenad. Jag sprang tillbaka till parkeringen och där stod Ann-Sofie, helt förbannad haha. Sen satt vi och väntade på Tessan och då fick jag ett sms där det stod något liknande "Det var ju snällt av Ann-sofie att dyka upp" HAHA, sen körde vi iväg ..utan Tessan!

Den andra drömmen kommer jag inte ihåg något av, mer än att vi spelade match och vann med typ 80-15 haha!


Vinst

Många säger att man spelar sämre om laget man möter är sämre. Vi fick beviset idag. Vi mötte Torslanda som ligger sist i serien med 0p. Vi lyckades göra 5 mål i första halvlek haha med andra ord, vi spelade typ sämre än någonsin. Men vi skärpte till oss och lyckades vinna med 4-15 och det är ju det viktigaste. 2 poäng till oss!






Här värmer vi upp! :D


Färdish

Dåså, nu vart jag klar! :D och ååååhh så nöjd jag blev. All cred till Jill som vet exakt hur jag vill ha det. De lönar sig att ha haft samma frisör sen man var liten. Man kanske inte ser så mycket på bilden hur det blev, men jag kan bara ta bilder på mig uppifrån för annars ser jag fet ut haha! Men det är i alla fall kortare, tunnare och mer stylat plus en lugg!

Nu är det snart match. TAGGA


Nu ska jag klippa mig

För första gången på typ 2 år! :D

You know-it-all!

Jag vill bara säga att jag innerligt stör mig så fruktansvärt mycket på Suzanne i Hell's kitchen. Ni som har sett vet.
Idag trodde jag att vi tittare skulle få lyckan på vår sida.
Ramsay säger "Suzanne, take of your jacket ..." Men istället för att åka hem får hon istället gå över till det blåa laget.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

Rubriker suger

Min bloggfantasi är totalt i botten. Därför vet jag inte varför jag sitter här och försöker komma på något. Men eftersom jag ändå lyckats skriva ca en och en halv mening är det väl ingen idé att sluta nu.

Bra nyhet, JAG BLEV UTTAGEN TILL MATCHEN ...inte för att skryta, men jag har blivit uttagen till alla matcher ;) fast jag var så säker att jag inte skulle bli uttagen idag.
Vi börjar bli ett stort lag nu med en hel del konkurrens så det gäller att ligga i.

Men i alla fall, den som orkar ta sig till Björlanda Idrottshall imorgon är välkommen. Matchen börjar klockan 20 haha.

Kan ju också korrekta att Färjestadsmatchen inte spelas förän den 10:onde. Självklart missade jag det.

Klaging time

Jag är trött, seg och ser dubbelt.
Nu ska jag snart träna vilket jag egentligen inte känner för alls. Men tränar man inte får man inte spela match.

Match mot ...

Södertälje. VINN TACK!


Höjdpunkten på veckan ;)

22.00 på Tv3


Vilken otur


Blocket

Det är så trevligt med seriösa människor ...fast det läskiga är att jag tror att han faktiskt är seriös.


Antepante

Nu har min käre pojkvän också skaffat blogg. Haha! Han föll för grupptrycket.

http://detluktarskit.blogg.se

Det är bara att sätta igång och läsa ;)


I behov av ett byte

Jag är så trött på min samsung och vill ha en ny mobiltelefon så nu har jag lagt upp min telefon på blocket. Jag hoppas att någon är intresserad så jag kan köpa Samsung S5230.


Ny design

Tessan kom hit idag för att få hjälp med designen. Tyckte den blev så snygg att jag själv blev sugen på att göra om min, så det gjorde jag!


I'm off

time for pump!

Ångest?

Båda har premiär den 6 november och jag vet inte vilken jag ska se först.

Rapattack

Det enda jag saknar med att vakna upp tidigt är att man får se på vakna med the voice. Jag har inte gått upp före 10 sen studenten. Haha!


ÅH! Ica reklamerna






Jag klagar inte


Trevliga resultat detta, för att inte nämna matchen mellan Timrå och Frölunda som slutade 4-3 till Timrå. Härligt, eller vad säger du Andreas? ;)
Jag har så tråkigt ... sitter och pratar om bajs med Fäsmö. Vi är ganska hjärnskadade tror jag. Våran konversation ledde till att hon skrev en otroligt fin dikt.

"Frugan du får allt ta att resa på dig nu så du mår bra i blåsan.. släpp lös skiten, rinnande vattenfall eller flod! :D Min fäsmö gick till toa nu och då skvätte hon ner en massa, hon hade orken!"


Det sjuka är att trots att vi pratar om ämnen som bajs har vi alltid så mycekt att säga.


Här har ni oss för väldigt längesen! Tessan ser BAJSNÖDIG ut hahaha!

Vantångest

Vilket par ska jag välja?

jag rekommenderar


21.00 på tv4                                                  21.00 på tv3

Fotbollskaos eller?

Idag har matchen mellan IFK och AIK spelats och jag tycker det är sjukt hur en fotbollsmatch kan få hela jävla göteborg att stå still. Jag skulle åka till Oskar fredriks kyrka för att titta på när mamma sjöng i sin kör. Vilken jävla resa det blev då. För det första va 17 bussen från mig en halvtimma sen ...eller ja, enligt chaffören skulle det väl inte gå en buss en halvtimma innan. Sen när vi väl kommer in till stan får vi reda på att hela jävla centralen var avstängd så 17 bussen stannade istället på andra sidan Nordstan, dvs vid lilla bommen och brunnsparken. Därefter var det bara en, jag upprepar, EN spårvagn som gick till jäntorget. Trevligt...verkligen.

Det var i alla fall en riktigt duktig kör. Och kyrkan var hur fin som helst. Vissa delar av uppträdandet påminde mig om riktigt bra filmmusik!




Elsa älskar när man tar bild med blixt ;)

RSS 2.0