Guldet till Frankrike :D :D


Final dags!

Har haft fullt upp så jag har inte riktigt orkat att uppdatera.

Spelades i alla fall två roliga semifinaler i handboll igår. Frankrike vann stort över Island (:D:D:D:D) och kroatien lyckades vinna över Polen. Finalen spelas alltså då mellan Frankrike och Kroatien och jag tror det kommer bli en riktigt höjdar match.


Nikola Karabatic mot Ivano Balic. Kan inte bli så mycket bättre!

 

Igår kväll spenderades hemma hos älskade Linnea. Janne var där också. Vi hade väldigt trevligt som vanligt och tittade på film och åt gott. Hemvägen var svinigt kall. Jag vill verkligen ha sommar nu.




The last house on the left



Haha! Värdelös film.
Det enda jag gillar är att "de goda" har en chans att försvara sig. I de flesta filmer brukar de inte ha det. "De onda" brukar alltid vara så överlägsna. Men ja ..jag rekommenderar den inte. Tråkig med en story som inte håller.

1/5

Sigma AF 70-300/4-5.6 DG

 

Funderar på att köpa den här skönheten efter att jag har jobbat i mars! :)


Kanske dags för en liten uppdatering

Avatar igår var awesome precis som förra gången. Nästan lite snyggare. Den här gången kunde man redan storyn så man behövde inte koncentrera sig lika mycket. Så man fick chansen att kolla runt på allt det snygga lite extra.

Idag har jag vart och tränat. Kände inte alls för det men jag är grymt nöjd att jag gick ändå. Sprang som en tok och svettades som en gris. Det är så de ska vara.

Har fått en invite till Voddler också. Krånglar lite men Andreas SKA fixa det åt mig :)

Nu tjockar vi oss med gott godis från "4-gott" ..snart blir det väl en film eller nåt.

Snart gäller det

Snart bär det av till Bergakungen och jag ska äntligen få se Avatar igen!


I love you, man



Det är inget tvek om att filmen är rolig. Grymt rolig. Har aldrig sett Paul Rudd och Jason Segel spela tillsammans förut men det var ju helt klart en perfekt kombination. Ibland känner jag dock samma som jag känner för Jim Carrey. Det blir liksom samma typ av film hela tiden. Dom blir inte så mycket mer än roliga. Det skulle vara kul att se dem i något nytt. Jim var ju grym i eternal sunshine of the spotless mind och det var nog inte många som trodde att han kunde spela en sån roll.

3/5

Match mot Baltica

Sämst match. Ingenting fungerade som det skulle. 10 lika blev det, ren tur. Domaren sög också ..precis som vanligt.

hunden har i alla fall det finaste namnet ;)


where the wild things are



Snyggt gjord, lite mysig då och då men annars ingenting speciellt. Blev inte blown away. Kul att den är lite annorlunda. Grät på slutet som en gris ..men det brukar jag alltid göra när jag kollar på film. Haha

3/5

Bilder

Sjukt spännande match mellan Norge och Danmark. Det är så handboll ska vara. Danmark lyckades tillslut vinna med ett mål.

Fick tipps från Jenny att det fanns match bilder från förra helgen. Ganska coola bilder.

Bilderna är tagna av Reine Nohlborg och finns på baff ladies hemsida.


Trevlig dag

Träffade Ellen i stan idag. Hade super trevligt. Kändes att det var ett tagsen för vi hade så mycket att prata om haha. Vi gick runt i stan i nästan två timmar. Gött

Åkte hem vid tre och kom hem till EM:s tråkigaste handbollsmatch. Ryssland mot Island. Island vann stort vilket kanske inte är så konstigt. Ryssland har tagit noll poäng så den här matchen betydde egentligen ingenting för dem.
Frankrike vann i alla fall över Slovenien :D

Snart ska jag till handbollen

spagetti-armar

Åh herregud. Mina armar är spagetti efter ett jobbigt bodypump pass. Känns så jävla bra att jag faktiskt drar iväg och tränar tre gånger i veckan. Och man märker skillnad ..kommer in i mindre klädstorlekar osv.

Nu väntar jag på Andreas och lyssnar på Owl City. Så jävla bra! Hans tåg har blivit inställt pga kylan så han måste åka buss vilket betyder att han kommer lite senare :( Men det viktigaste är att han kommer i alla fall.

Nu ska jag fixa käk och se på när Norge möter Österrike. Senare blir det Ryssland mot Danmark. Vilken match det kommer bli.

Imorgon blir det ännu mer träning plus världens bästa Ellen <3

Lars and the real girl



Filmen handlar om Lars som beställer en docka på Internet och påstår att detta är hans flickvän.

Haha, jag vet inte vad jag ska säga. Den är så sjuk men så fin och sorglig på samma gång. Jag tycker det är så fint att hela staden verkligen anpassar sig för Lars och den här dockan. Ibland glömmer man liksom av att det faktiskt är en docka. Skådespeleriet är bra som vanligt. Ryan Gosling är riktigt duktig. Filmen känns dock lite seg ibland.

4/5

Filmbrist

Alltså åh! Jag vill se en film men jag har sett alla filmer jag har säkert tusen gånger :( och jag har ingen ny film på datorn heller. Röv

Hejdå Tyskhelveten

Matchen mellan Frankrike och Tyskland har vart sjukt frustrerande. Matchen började med att den jävla Torsten Jansen skjuter Omayer i huvudet ..TVÅ GÅNGER! Två minuter? Nej. Och den jävla Johannes Bitter. Alltså seriöst? Han är målvakt för det Tyska landslaget och trotsar fortfarande mot reglerna. Har du fått så jävla många skott i skallen att du inte fattar att man INTE ska stå utanför linjen? Varenda match är det samma sak och domhelvetena gör inte ett skit åt det. ÅH vad arg jag blir.

Frankrike lyckades besegra Tyskland som nu är ute ur leken!

Massa grym handboll idag!


Hejdå tessan

Då har min kära vän åkt till Idre och stannar där i en vecka. Nu blir det tomt i hennes blogg.

Vaknade vid ett idag. Så gött att vakna och veta att jag inte behöver göra någonting alls. Har vart ganska fullt upp den senaste veckan så det har inte blivit många sånna dagar.


Trött som ett svajn

Då har Tessan dratt hem ..eller ja. Hon dissa mig för Sandra tror jag. Bastard :) Ne men det är cool lugnt vettö. Jag är ändå sjukt trött. Märker att jag har spelat match idag. Börjar en handbollsmatch om en kvart ungefär, Danmark möter Island, men jag är inte säker på om jag ska se den eller inte. Känner mig lite sugen på att spela Mario Kart men Danmark är så jävla duktiga på att spela handboll.

Har äntligen bestämt dag och tid med Ellen. Har saknat henne så fruktansvärt mycket. Men på tisdag gäller det. Blir nog lite vandring på stan kan jag tänka mig. Båda har fullt upp så vi får träffas någon annan dag när båda har lite mer tid. :)

Har verkligen fullt upp den här veckan.
Måndag: Träning, möta upp Andreas
Tisdag: Träffa Ellen, Träning
Onsdag: Handbollsmatch, om jag blir uttagen.
Torsdag: AVATAR!!!! - med Jenny, Jonah och Antepante
Fredag: Träning

Linnea, om du läser detta. Jag kan träffas på Lördag ..Janne ville eventuellt haka på. Kommer ändå att höra av mig till dig på sms. :)


Det är inte lätt att vara lika snygga som oss

Handbolls VM 2011

Jag längtar så sjukt mycket till handbolls-vm i Sverige 2011. Jag och Jenny ska köpa varsin sverige tröja och kleta gult och blått i ansiktet. Vad underbart det kommer bli. Sitta där på läktaren och skrika röven av sig! :D



AWESOMNESS

Idag åkte jag till Bollebygd och spelade match mot Bafftjejerna. Det kändes lite lustigt när jag kom in för när jag spelade i Tuve IF så spelade vi en match där och blev utklassade. 30-4 blev det då typ haha. Jag kommer verkligen ihåg det som om det vore igår.

I alla fall. AWESOME match. Alla kämpade in i det sista. Ibland har man ju en tendens att automatiskt sjunka ner till motståndarens nivå men det gjorde vi verkligen inte idag. Lyckades dessutom kasta in tre mål så förhoppningsvis är den jävla svackan över. Grymt jobbat tjejer. Två poäng till oss!

Här är min grymt oinspererade bild. Ville göra något fint men det gick inte haha. Alldeles för trött.

 


Mästerverket

Mycket fritid? Jajamän!:D


match

snart dags för match änna. Inte pepp alls men det kommer väl.

dröm

Alltså. Först drömde jag något om Twilight. Jag skulle typ klättra på någon vägg. Sen helt plöstligt är jag i Thailand. Så sitter jag i bilen med pappa, faster och kusin. Så upptäcker jag att jag har massa hår på benen typ?
I alla fall ..går in i någon affär av någon konstig anledning och då vill hon som äger affären ta massa kort på mig. Så tar hon in mig i ett rum och vill att jag ska sätta på mig någon blå klänning och klackskor och sen kommer det en hel rad med killar springandes och lyckas dra mig med. Helt plötsligt är jag mitt i en fotosession och posar järnet. HAHA! Efter ska man skriva någon jävla utvärdering och då står det plötsligt människor där som jag känner. Typ Linnea. Haha ..vakna efter det tror jag. Kommer i alla fall inte ihåg något mer:p

Nikola Karabatic. MUMS


Lite tid tack?

Idag åkte Sverige ut ur EM. Jag brukar vara mer arg än vad jag blev men jag bestämde mig för att ställa mig in på att Sverige skulle åka så jag tog det inte så hårt.

Det som gör mig förbannad där emot är att två sekunder efter att matchen slutat åker det förbi en fråga på tv-skärmen: "Ska Staffan Olsson & Ola Lindgren vara kvar över hemma-VM 2011?" Jag är så glad att 61% svarade "nej" för ni som röstade på "ja" kan tydligen ingenting om handboll.

Det spelar ingen roll vilket handbollslag vi pratar om ALLA lag behöver tid. Man kan inte räkna med att ett nytt lag ska ta sig till Em-final första gången de spelar EM ihop. Hela Sverige är ett nytt lag och jag tror inte på att den här floppen var tränarnas fel, jag tror att det beror på att laget behöver spela mer tillsammans. Folk jämför Sverige med lag som Frankrike och Kroatien och säger att Sverige spelar på helt annan nivå. Det är väl självklart att de gör. Vill man se på mästerlig handboll ska man se på när Frankrike eller Kroatien spelar. Men det är inte heller speciellt konstigt att deras handboll är mästerlig. Dessa gubbar har nämligen spelat i flera år tillsammans.

Ge Sverige lite tid och ta detta EM som är grym erfarenhet istället. Om några år tror jag att Sverige kommer kunna bli minst lika bra som topplagen är idag.



bajbaj

Snart bär det av till Göteborg och handboll. Nu ber vi att Sverige slår Tyskland. Är faktiskt ganska nervös ^^

Slött

Då var den trevliga handbollskvällen slut haha. Slutade med vinst för Norge. Blev även vinst för Kroatien och Danmark. Imorgon blir det fler goa handbollsmatcher. Kommer hem lagom till Sverige matchen. Nu ska jag sova.
Have a good one. Natti natt

GAh

Jag kan verkligen inte sluta tänka på den här filmen och jag kan inte sluta titta på trailen! Jag är helt fast.





tråkigt

Alltså, jag älskar Andreas och jag älskar att vara med honom MEN Vänersborg måste vara Sveriges tråkigaste stad ...no offence. Det finns ingenting att göra. Man kan inte åka in till stan på samma sätt som man gör i Göteborg med tanke på hur jävla dåligt bussarna går. Är det typ två bussar om dagen? Om man kommer dit är det inte säkert att man kommer hem förän om flera timmar. Och frågan är om man ska kalla det stan. Det är som att ta en tripp till tuve centrum. Det jag älskar mest med Tuve måste nog vara bussarna. Man går ut och om man missar bussen är det bara att vänta i ca 5 minuter och så kommer det en till buss. Om det inte är på söndagar för då går ju bussarna förjävligt verkligen.

I alla fall ..med detta inlägg vill jag bara säga hur otroligt tråkigt jag har. Jag går från sängen och tv:n till datorn till köket till toan och tillbaka. Om man inte sitter och glor tv sitter man vid datorn eller tvärtom. Om det inte hade gått någon handboll på tv vet jag inte vad jag hade gjort. Det otroliga är att Andreas lever såhär varje dag. Jag hade fan dött. Jag måste vara hans räddare i nöden. Om vi inte hade vart tillsammans och han inte hade haft en annan tjej i göteborg hade han inte haft någon anledning att åka dit och då kanske han hade suttit såhär hela jävla dagen VARJE dag. Mår dåligt bara jag tänker på det. Haha. Men o andra sidan är han väl van :p

Denna tristness har fått mig att skriva ett sjukt långt och onödigt inlägg som ingen kommer att läsa så egentligen är det bara onödigt att jag skriver. Men sen så är väl detta vad bloggen är till för?

Handbollskväll

Det blir inte mycket bättre än så här.

Sinnes

 

Jaha. Först blir folk deprimerade och nu är det någon som har dött och det kan ha berott på den här filmen. Alltså, folk kan gå och se saw filmer där folk blir torterade eller filmer som 2012 där världen går under och det värsta som händer är att någon svimmar. Men så görs den här fantastiska filmen och folk blir deprimerade. Vad är det för fel på folk?

Bra onsdag

Grym dag. Förutom att Sverige förlora mot Polen. Sista chansen är mot Tyskland på fredag. Eh..lycka till.

Bodypump passet var grymt idag. Orkade väldigt mycket faktiskt. Brukar orka det mesta men jag var inte lika död i slutet på detta passet. Sprang en hel del innan dessutom så det känns bra. Nu sitter jag hemma hos Andreas. Vi gör väl inte så mycket. Snart börjar handboll på tv som jag ska se. Har redan träningsverk så jag försöker röra på mig så lite som möjligt haha.

Blir Avatar på torsdag igen! Helt överlycklig att alla kunde den dagen.
Uttagen till matchen på lördag också så på fredag åker jag hem.

Wazaaaaap!?

Jag kommer inte igång med det jag ska. Så gött att bara sitta här och ta bilder på sig själv. Haha. Skoja. Fast jag tar bilder på mig själv ..men det är inte därför jag tycker det är gött att sitta här...fast det är gött att ta bilder sittandes fast på den här bilden stod jag upp. Så egentligen för att gå till kameran och ta en bild på mig själv hade jag kunnat börja packa. OKEJ ..för mycket babbel. Nu tycker jag det är dags att packa.


Jag saknar IT/Media


Blä för rubrik

Jag har verkligen vridit på dygnet. La mig inte förän vid 6 i morse och vaknade för typ en kvart sen.

Idag blir det träning, svingött. Drar till Andreas direkt efter och stannar där till antingen lördag eller söndag. Beror lite på om jag har match på lördag eller inte.

Har reserverat biljetter till Avatar! Äntligen fick man plats. Fick platser högst upp, nästan i mitten, i salong 1. Precis så jag ville ha det. Nu hoppas jag bara att alla som ska med kan gå. Vågade inte vänta så jag bokade i förväg utan att jag egentligen visste om folket kan då haha. Men det är ju bara att avboka i värsta fall.

Har väl inte så mycket mer att berätta. Sverige spelar mot Polen idag ...hehe. Ja vad ska man tro? Om Sverige spelar lika kasst som igår har de ingen chans. Dags att de börjar spela riktigt bra handboll.

ÅÅÅÅHHHHH

Sverige matchen gick väl inte speciellt bra. Dagens sverige match är ett perfekt exempel på att en 6 målsledning kan på fem minuter ändras till att det står lika. Sverige förlora med två bollar. Grym start på EM. Verkligen

Nu gäller det!


Handbollsfantaster, bänka er framför tv:n! :D

2012



Det var längesen jag såg en sån här långtråkig film. Alltså vem skapar något så dåligt? Minst 3 andra filmer som jag redan har sett utspelar sig på samma sätt. Mamman och pappan är skilda, de har två barn, mamman har ny pojkvän, barnen gillar den nya pojkvännen mer, pappan är slarvig och kommer alltid försent och tillsist så ska alltid filmens handling vara något slags test för barnens relation med pappan vilket alltid slutar med att relationen blir bättre eftersom alla klarar sig på något mirakulöst sätt. Filmen var alldeles för Amerikansk. Musiken i bakgrunden påminde mig om extreme home makeover. Speciellt i slutet. Och det blir inte bättre när pappan ännu en gång klarar sig. Då är det nämligen så bekvämt att resten av folket kan se på en skärm när pappan återförenas med sin familj och ställer sig därför och applåderar och kramas. Det enda man såg fram emot var när ett berg rasa eller en våg dränkte en stad bara för att effekterna var snygga. 2009:s sämsta film? I mitt fall 2010 eftersom jag såg den igår.

1/5

good news

Har precis duschat. Inte helt fel, speciellt inte efter ett svettigt bodypump pass!

Har fått mail ifrån Evelyn. Hon behöver folk under fem dagar och jag kommer få jobba alla dagar. Helt överlycklig :D Sist fanns det jobb under 10 dagar och jag fick jobba 5 så jag trodde verkligen att jag skulle få jobba typ 2 dagar ...men icke!

Nu väntar jag på Jannepanne för jag ska färga hans hår :)

Eden lake




Fruktansvärt hemsk och brutal film. Den är väldigt bra gjord tycker jag. Inte alls för överdriven som vissa filmer enkelt lyckas bli. Skådespeleriet är helt fantastiskt, speciellt pojkarna i gänget. Thumbs up guys!
Slutet kan diskuteras. Vet inte riktigt om jag gillar det. Känns som om det hade slutat annorlunda om det var på riktigt ...pappan verkade dock inte speciellt frisk i huvudet plus att det finns människor till allting. Frustrerande att idioterna kom undan med det de hade gjort.

4/5

Guys and dolls!

Idag blev det musikalen "guys and dolls" på operan. Riktigt bra faktiskt. Färgstark med bra musik. Måste dock erkänna att den var lite seg i början. Det kändes som om musikalen fick sig ett lyft under den andra delen och det saknade man lite i den första. Men som sagt, väldigt underhållande men min favorit är fortfarande Mary poppins!:)

Bilderna är tagna av Mats Bäcker och finns på Göteborgsoperans hemsida. (jag var tvungen att skriva det om jag ville använda bilderna :p)

Viiiiiiiiinst!

Äntligen! Var det skorna tro? haha.
Sjukt jämn match. Inget lag ledde med mer än två bollar förutom någon gång i matchen då de lyckades få övertag. Men vi kom tillbaka. Lyckades vinna med 18-17. Desto jämnare det blir ju mer svider det att förlora och desto roligare blir det att vinna. 2 poäng till oss. Svinnajs!

Nu ska jag sätta mig i rummet, sätta på en bra film och äta chips med dipp. Mumma. Min favorit sysselsättning.

Imorgon blir det "Guys and dolls" på operan. Längtar!

Nu jävlar

Snart dags för match! Jag är väääldigt sugen på vinst så om vi förlorar idag blir jag arg!

My sister's keeper



Filmen är fruktansvärt hemsk och man mår så dåligt när man ser på den. Dock vet jag inte riktigt vad det är som fattas. För mig blir filmen som ett rakt sträck. Handlingen är hela tiden intressant men det finns ingenting som får en att känna "oj, det hade jag inte räknat med". Men eftersom filmen är som den är kanske det är svårt att göra den annorlunda. Den är väldigt realistisk och väl utförd med en bra handling men det känns som jag har sett för många liknande filmer för att det ska bli någonting nytt.

3/5

ny design för fäsmö

ajjemensan! Snygg blev den :D

Klicka på bilden för att komma till bloggen!


nya handbollskor

Äntligen. Mina gamla skor halkar man i plus att de ramlar av lite då och då.

Jag fortsatte med Avatar-temat och köpte mig ett par blå. HAHA skoja


hjälp mig

Jag har drömt om Avatar hela kvällen och varje gång jag blundar så ser jag filmen framför mig. Jag måste se filmen igen!!!

Avatar





Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Filmen måste upplevas så släpp allt ni gör och spring till närmaste biosalong och se Avatar.

Ska jag var helt ärlig så var det faktiskt ingenting speciellt med skådespeleriet, alla spelade bra men det är man van vid. Samma när det kommer till storyn. Inte heller något speciellt egentligen, förutom vissa delar som jag tyckte var riktigt bra. Men när det kommer till filmens effekter, hur den är gjord och hur den ser ut kan jag inte förklara med ord hur jäkla bra den var. Under vissa scener var jag seriöst tvungen att försöka att inte gråta pga hur jävla vacker den är. Balansen mellan dessa punkter gjorde den här filmen till en av de bästa filmerna jag någonsin sett.

5/5

Bodypump 72



Förra veckan var det release för bp 72 och idag testade jag den för första gången. Sjukt nice med variation men jag vet inte riktigt än om jag gillar den här mer än den förra. Vissa övningar kändes bättre men jag gillar musiken mer i 71:an. Mycket rock i den här och jag tycker inte riktigt det passar när man tränar.

Nu ska jag käka och snart kommer Andreas <3 :)


Arsle

Dagens match gick väl inte som jag hade tänkt mig. Vi ledde i stort sett hela matchen men i slutet på andra halvlek kändes det som om vi gav upp. Detta ledde till förlust med typ 2 bollar. ARSLE

När jag kom hem träffade jag Fäsmö. Vi kollade film och inte så mycket mer haha. Men nu sitter vi vid datorn och ..bloggar hm. :D

The butterfly effect

Grymt bra film med helt sjuk story. Det enda liknande jag sett är ett family guy avsnitt men det gills inte ;) Trevligt att rollen han spelar är mer allvarlig än vanligt. Har lite svårt att ta honom seriöst ibland.


Jag älskade effekterna ...riktigt snyggt gjort. Det enda negativa med filmen är att den var lite förvirrande ibland, fast det är antagligen bara jag som känner så. Jag skulle nog behöva se den minst en gång till för att kunna ge den högsta betyg!

4/5

 


A beautiful mind




Riktigt bra film. Trist att det finns många andra filmer med likadan handling. Dock har jag inte sett handlingen utföras lika bra som i den här filmen. Jag gillar att filmen är realistisk och inte för överdriven. Bra manus. bra skådespel och ett väl utfört slut, dock lite för sentimentalt om jag ska klaga på något.
När alla börjar gråta och applådera tycker jag att det blir lite för mycket. Men i alla fall ...Russel Crow är grym. En film jag verkligen rekommenderar.

4/5

Mys

Gick och la mig jätte sent precis som vanligt men jag vaknade faktiskt inte speciellt sent. Kunde vart senare. Vi åkte till Daniela (andreas syster) för hennes son Tobias fyllde 5 år idag. Det var riktigt trevligt. Spelade spel och hade kul.

På vägen dit hade ett träd ramlat över vägen pga all snö. Typiskt. Satt i bilen i nästan 20 minuter och väntade på en snubbe som skulle komma med en såg.

 

Det är så vackert i Vänersborg med all snö, speciellt när solen lyser vilket den gjorde här. Därför var jag tvungen att ta en bild. Nu tänkte jag dra mig till tv:n och se om filmen"A beautiful mind" är någonting att ha! :)

 

 


paranormal activity




Enformig och upprepande med det sämsta slutet någonsin. Inte alls så läskig som folk påstod. Har man sett en scen vet man på ett ungefär vad som kommer att hända i nästa. Ett plus för bra skådespeleri och att "det onda" inte var något fult och datoranimerat. Sämst.
1/5

._.

Den här dagen har vart riktigt seg. Inte gjort ett skit, om man inte räknar med den lilla promenaden vi gick förut. Har i alla fall fått reda på att jag ska spela matchen på söndag så imorgon måste jag åka hem. Jag vill spela nuuu! Jag får nöja med träningsmatchen mellan Sverige och Portugal som strax börjar på tv.

Andreas har många mysiga ljusslingor i sitt rum. Dom är roliga att fota :D


promenad i snötäckta Vänersborg







Jag rekommenderar

Underhållande film på 3:an om tio min.

Dock kan man få ganska mycket ångest om man själv är i ett förhållande. Haha

 

21.00 på tv3


onödigt babbel

Nu har jag gjort i ordning mig och packat klart. Snart drar jag till snöiga vänersborg. Kommer hem på lördag eller söndag beror på om jag ska spela match på söndag eller inte. Ingen av mina tränare har svarat mig än.

Mormor dag

Haft en trevlig dag hos min käre mormor. Det blev som en liten familjedag med mamma, moster, elsa, jonah, ulrika, jag själv och mormor då. Vi åt hennes fruktansvärda goda potatissallad, pratade och ja ...hade det nice.

Jag och min älskade Andreas har dessutom vart tillsammans i 2 år och 8 månader idag <3 Puss på dig!

Trevlig dag med Jennifer <3

Idag träffade jag Jennifer. Vi träffades i stan, hämtade biobiljetter till Avatar, satte oss på ett kafé och drack varm choklad och tillsist drog vi hem till mig. Fick även köpt mario kart. Var inte meningen egentligen men både Andreas och Jennifer tjöta och tillsist kunde jag inte säga nej. Haha. Men jag ångrar inte att jag köpte det för det är verkligen skit kul. På wiiet måste man ju vrida på kontrollen för att få bilen att köra åt olika håll vilket gör att man sitter och styr med HELA kroppen. Men jag känner vissa som gjorde det när man spelade Mario Kart på nintendo 64 så till er som känner er träffade, spelar ni på wiiet så har ni i alla fall en anledning till att göra det ;) Fick också en ratt med, svingo att köra med.

 


idag har jag ...

TRÄNAT! Och jävlar vad nice det va. Det känns som jag har haft världens uppehåll men i själva verket har det bara gått två veckor utan träning. Har också bestämt mig för att springa innan passet ...mitt nya nyårslöfte typ haha.

Imorgon ska jag träffa Jennifer. Skulle egentligen gått på Avatar med henne men hela Sverige har bokat upp varenda tid och dag på både bergakungen och biopalatset så vi fick inte plats. MEN vi bokade två platser till tisdag nästa vecka! :D

Nu ska jag och min käre man fortsätta samla alla mynten på Mario! Have a good one

The departed

Jag vet inte om det var för att jag var trött men den här filmen var enligt mig, ingenting att ha. Jag tyckte den var sjukt förvirrande och det var många saker som jag satt och funderade på under filmens gång. Jag tycker det är roligt när man får tänka själv och när det blir rätt är det nice. Men i den här filmen blev det bara fel och jag blev sjukt irriterad. Förmodligen är det väl en sån där film man måste se en andra gång för att man ska förstå allt. To bad ..filmen fångade inte mitt intresse första gången så det blir nog ingen annan gång för mig. Filmen får dock ett plus för sitt grymma skådespeleri. Ingen överraskning kanske när gudar som Jack Nicholson är med. Urk

1/5

Söndag

Dagarna går så fruktansvärt segt verkligen. Finns ingenting att göra. GE MIG JOBB! Imorgon ska jag äntligen börja träna igen ...har haft en och en halv veckas uppehåll typ, inte så långt kanske men det känns som en evighet så det ska bli gött att börja igen. Kommer vara första gången jag går ut på typ tre dagar dessutom haha. Illa.


Super mario

Jag och Andreas kan verkligen inte sluta spela. Vi har i stort sett suttit framför wiiet i tre dagar nu och bara spelat super mario. Vi har dessutom lånat en till kontroll så båda kan spela samtidigt. WOHO! ;)


Första inlägget 2010

Egentligen var det meningen att jag skulle hem till Andrea på fest men pga att jag inte mått speciellt bra de här dagarna hoppade jag det. Jag var också väldigt trött idag så jag tror inte jag hade vart speciellt rolig ändå. Jag hoppas i alla fall att ni tokar har haft det super kul utan mig ;)

Det blev ändå en trevlig kväll med tv-spel, gott att äta och fyrverkerier! :)


RSS 2.0