Klaging time

Kan väl inte påstå att detta har vart den mest produktiva dagen i mitt liv, men jag kanske inte ska klaga? Imorgon börjar jag ju att jobba igen och då blir det inga fler lugna dagar.

Jag är i alla fall nyduschad nu. Brukar alltid känna mig som "en ny människa" efteråt och då är det alltid gött att krypa ner i sängen. Så ja, jag ska sluta klaga NU.

Zelda

Sitter och lyssnar på soundtracket av the legend of Zelda - Ocarina of time. Blir sjukt sugen på att spela men spelet är hemma. Så jag får vänta :(


Glöm inte att ställa om klockan


The sims 2

Andreas har fått hem alla the sims 2 spel men det funkar inte att spela på min mac för att spelen är till pc. Men vi har lyckats hitta ett program som heter "boot camp" som gör att man kan skapa en Windows-hårdisk på macdatorn och man kan dessutom välja exakt hur mycket minne man vill ha på hårddisken. Detta gör så att man kan använda program som bara funkar på windows, på mac, fast på windows-hårddisken. Sen när allt är installerat och klart väljer man vilken hårddisk man vill vara på. The sims till mac är mycket dyrare så det är skönt att man slipper spendera pengar på det.


Såhär kul har jag

Tittar på postkodsmiljonären

Marknad med min sötpotatis

Jahopp. Då har jag och Andreas vandrat runt på vänersborgs gator och utforskat "oktobersmarknaden". Trots att den inte var lika stor som Camden town i London eller marknaden jag var på i Thailand så var den ändå väldigt mysig och hade mycket att erbjuda. Andreas fick inskaffat tre nya och välbehövda tröjor, fast jag betalade för en (hihi), och jag köpte mig 4kg godis för 100 spänn och ett hello-kitty halsband till min lillasyster Elsa (jag var bara tvungen)
Mamma, om du läser detta. Jag hoppas det var okej att jag köpte halsbandet och säg inte att jag gjorde det, vill att det ska bli en överraskning! :D
Kort och gott, en mycket trevlig dag med min älskade pojkvän.

Nu har vi precis ätit klart och sitter i Andreas rum. Vi gör ingenting och det går absolut ingenting på tv. Får väl se vad resten av kvällen har att erbjuda! :)

Godiset som man inte ser så tydligt. Lite av detta är Andreas godis också

 

Andreas har en tendens att gå runt med tröjor med brudar på. Det är inte brudarna i sig jag stör mig på utan det är mest hur dom ser ut. Dom är inte vackra precis. Idag blev det lite ändring på det i alla fall ;)



Jag kom fram tillslut <3


Jävla västtrafik!

Jag är i Vänersborg nu men vägen hit var inte lätt. Först skulle jag självklart skaffa biljett och i automaten är det alltid billigare. Men den funkade självklart inte. Så då drog jag till en annan automat och där va kön tusen meter lång, dessutom såg jag att det inte funkade för de andra så jag bestämde mig för att köpa biljetten inne i en sån där biljett-butik eller vad man ska kalla det. Jag fick kölapp 940 och då hade dom inte kommit förbi nr 850 typ. Ah helvete. Där satt jag och väntade hur jävla länge som helst. Jag vet inte om det värsta är att det tar sån tid eller att försäljarna inte anstränger sig för att få upp någon form av tempo.

I alla fall. Jag fick min biljett och jag hann med tåget men istället för att betala 80 kronor fick jag betala 102 kr. HUNDRAJÄVLATVÅ spänn för att DERAS jävla automater inte funkar. Dessutom stör jag mig så jävla mycket på att dom aldrig kan tala om att någonting inte funkar. Ingen info what so ever. Och detta är inte första gången det händer.

ARSLEN ÄR NI ALLESAMMANS!

Äntligen helg

Ja då har jag äntligen slutat. Sitter i Subways omklädningsrum och väntar på att tåget till Andreas ska komma. Håller på att tvätta mina jobbkläder men de visade sig att det kommer ta över två timmar så ja hinner inte bli klar med dom.
Hoppas ingen har tagit dom när jag kommer på måndag :p

Har fått min comviq sticka att fungera också :D

Fredag

Tidig start för mig idag. Början redan 07.30. Brukar vara mycket tröttare vid den här tiden men inte idag, vilket ja tycker är lite konstigt. Har inte sovit mer liksom. Men i alla fall. Slutar vid 13.30 och efter jobbet åker jag till Andreas. WOHO! :D Va så längesen jag var där sist. Och imorgon ska vi på oktobersmarknaden. :)

Nä, nu ska jag sätta upp håret och packa ner de sista. Datorn ska ju självklart med. Den kan jag inte lämna ;)
Ha en bra dag.
Ciao!

DOM VANN!


EM-kval

Nu är jag äntligen hemma från ett 8-timmars pass. Helt sjukt mycket folk idag ..IGEN. Under en period hade vi typ ingen prepp och världens största disk.

Nu är jag som sagt hemma och jag och min käre bror sitter och kollar på när Sverige möter Montenegro.


Jag vill sova!

Ja då va de dags igen. Off to work. Jag hade hellst bara krupit ner i sängen igen.

Men men ..Får börja fixa mig nu.

Gkik - Sporttjejerna

Aja, vi vann inte tyvärr. Vi förlorade med en ynka boll. Men det gick bättre idag. Bättre anfall, fler gjorde mål, JAG GJORDE MÅL (äntligen). Så jag kan väl inte klaga. Vi är ett nytt lag med nytt folk så vi får helt enkelt använda dessa matcher till att spela ihop oss. Nästa gång vinner vi. Slutresultatet blev 13-12. Vi kan göra mer mål men vi gjorde mer än fem idag i alla fall. Att vi släppte in 13 bollar på en hel match tycker jag är helt okej. Försvaret har aldrig vart våran svaga sida. Men nog tjatat om detta.

Nu ska jag fortsätta att mumsa i resten av min supergoda sallad och titta på ett avsnitt av family guy. Sen får jag nog gå och lägg mig. Jobbdag imorgon.

Natti!

Så bra för mitt självförtroende

Ungdomsmottagningen sög. Fick reda på att jag gått upp 8kg på ett år.
För mig verkar det ganska ologiskt för jag får fortfarande på mig samma kläder som jag hade på mig för ett år sen. Jag får t om på mig kläder jag INTE fick på mig för ett år sen.
Jag tränar bodypump minst två gånger i veckan vilket producerar muskler så jag räknar inte med att jag ska går ner i vikt. Tvärtom, mer muskler= mer vikt MEN fastare och finare kropp. Jag känner mina ben i kroppen mer än vad jag har gjort innan och det gör Andreas också. Så mina 8kg stavas muskler.
Men tydligen väger jag för mycket för mina vanliga p-piller så nu måste jag börja använda ett par andra.
De jag hade i början kostade 100 spänn var tredje månad och dom jag kanske ska börja använda nu kostar 260 vilket betyder att jag måste betala mer för att jag är duktigt och tränar. Trevligt.


Denna lilla sak kom på posten idag! :)


Jag vill stanna inne

Ja då var det snart dags, att ta sig ut i regnet till ungdomsmottagningen. Jag orkar inte! Jag måste städa mitt rum också, påtal om ingenting. Det ligger saker överallt.


Inte så god morgon

Om man tittar ut genom fönstret vill säga. Vaknade av att det regna in. Sååå mysigt.

Fick mail från Evelyn idag om Cambridge exam. Får se hur mycket jag kan hjälpa till i år. Har mailat Helene mina tider. Blir ju lite jobbigare nu när man jobbar men det löser sig alltid. Helene fixar allt!

Jaja ..vad står på dagens schema? Ungdomsmottagningen 16.30 och därefter match 20.45. 20.45!!!! Tack till ni som satte matchen så jävla sent. Jag har ju inget jobb att gå upp till nästa morgonen. Nej verkligen inte.

Vårat lag har inte vart speciellt bra den här säsongen (än så länge) Tänker inte gå in på detaljer men vi har i alla fall inte vunnit någon match än. Det sjuka är att det inte bara är en person som har fått någon svacka. DET ÄR ALLA! Och jag kommer inte klara av att förlora en match till haha.
Så idag är jag taggad som fan, fast det var jag förra gången och ja ..gick ju ingen vidare. Men idag JÄVLAR!!!!


Handbolls-VM 2011

Jag pratar med min kära vän Jenny på msn om hanbolls-vm 2011. Vi har ju sån tur att detta stora event kommer att hållas i Sverige och vi håller på att planera vilka matcher vi ska se. Inte det billigaste precis.
Sverige har ju inte hamnat i världens roligaste grupp precis. Bara Polen man vill se. Hade gjort allt för att se Frankrike och Kroatien spela men finalbiljetterna är slut och semibiljetterna är jättedyra, plus att det är i skåne.
Känner inte riktigt att jag har råd med det så det får nog bli att jag kollar dom matcherna på tv istället. Hade vart helt underbart att få uppleva finalen. FINALEN I HANDBOLLS-VM. Shit. Kommer få sådan ångest när jag tittar på tv:n och tänker att ja "där kunde jag ha varit".

Men under gruppspelsmatcherna ska jag och Jenny leva oss in i det rejält. Sverige-tröjan ska på, precis som Sverige-sminket och förhoppningsvis någon form av Sverige-hatt. Så håll utkik när ni sitter framför tv:n. Jag och Jenny kanske dyker upp ;)


Riktigt lång dag

Idag var det en sån där dag då det kom folk hela tiden. I vanliga fall brukar sånna dagar göra att tiden går fort, men inte idag. Har nog aldrig kännt mig så seg och dagen har nog aldrig gått så långsamt.

Efter jobbet hade jag handbollsträning. Det va riktigt roligt idag. Jenny var med så jag hade både min favvotös och min målis där. Ganska mycket roligare så.

Imorgon är jag ledig. AWESOME! Så skönt. Ska till ungdomsmottagningen och sen på kvällen har jag match.
Ska sluta babbla nu ..

Borde nog ta och installera photoshop ...eller kolla family guy?

En liten bild på mig och Jennybenny för att göra inlägget lite roligare.

Detta var på metaltown :)


Nu drar jag!


Guten morgen

Hade ju hellre velat sova men det går ju inte. Börjar jobba klockan 11 slutar vid 18 sen nästan direkt efter är det handbollsträning. Får se om jag kommer orka den här dagen haha.
Imorgon är jag ju i alla fall ledig så då kan jag sova ut.

Men jag hoppas verkligen att det blir en lite mer lugn dag idag.

Kom och ät! :D


Nana-time

Nä, nu får jag nog ta och lägga mig. Annars kommer jag inte upp imorgon.

Natti

Löne-måndag

Det märker man mycket väl när man jobbar på Subway. Vad händer? Jo, alla shoppar som galningar och blir hungriga vilket resulterar till att mer än hälften vill äta macka. Tröttnar inte människor?

Aja ..ska väl inte klaga. Ändå kunderna som ger mig jobb.
Vart mycket folk nu på kvällen. Mini-rusher hela tiden. Men vi klarade det hyffsat bra ändå.

Nu är jag äntligen hemma. Nyduschad. Finns verkligen ingenting bättre. Har gjort en sallad också. Fanns ingen fetaost tyvärr :( men jag slängde in lite annat gött. Annars ska jag väl bara sitta här och njuta av min underbara lapptop. Hihi. Ladda inför imorgon också. Börjar 11. Urk



Idag åker Andreas hem :(


Jobb 16-21.30

Aja, nu får jag lämna denna underbara pryl hemma och dra till jobbet. Har verkligen ingen lust att jobba. Konstigt. Höhö

Sex and the city

Jag köpte sex and the city-boxen för några veckor sen. Sjukt hur kul den är. Alla avsnitt handlar om ju typ om samma sak men det är alltid lika intressant.

Nu är Carrie på landet med Aidan och hon ramlar i lera, och andreas skrattar. haha!


Nu kör vi igen!

Nu var det fruktansvärt längesen jag skrev i min blogg och anledningen till detta är för att jag och våran stationära dator inte är bästa vänner.
Men idag har jag köpt mig en splitterny macbook pro så jag ger bloggen ett nytt försök.

Jag har verkligen inte spenderat mina pengar på något som jag är så nöjd med så detta var verkligen ett toppenköp!
Nu blir det enklare att uppdatera bloggen varje dag dessutom.

Men det blir lite senare. Är hungrig som ett as så jag tänkte att jag skulle fixa något att käka. Ska jobba sen, kommer inte kunna koncentrera mig. Haha

Have a good one.

Woho! Photo booth. Åh jag är lycklig :D


RSS 2.0