Sista inlägget för 2009 typ

Hoppas att alla får en trevlig kväll. Förlora inga fingrar och supa lugnt! :D


Helvete

Jag är så jäääävla dum i huvudet! Jag la en vattenflaska i min väska och vad händer inte? JO ...allt vatten åkte ut så allting blev helt vått. Hade tagit livet av mig om mitt wii var i väskan men det var den inte som tur var MEN zelda omslaget blev helt vått så nu är det helt skrynkligt och fult. JÄVLA SKIT ARSEL!
Jag har i alla fall spillt mina tårar och jag har bestämt mig för att tänka positivt ...spelet funkar faktiskt, wiiet låg inte i väskan och dessutom har jag omslaget i plansh form på väggen!

Hos andreas

Alltså ...det är helt sjukt hur mycket snö det finns i Vänersborg. Det var som att åka in i en annan värld typ haha.

Det har i alla fall vart en tv-spels fylld dag ..precis som alla andra dagar haha. Känns som det var årsen sist vi träffades men det har bara gått en vecka typ och det är ju egentligen inte så länge. Men jag har i alla fall saknat min sötpotatis väldigt mycket så det är gött att vara här igen :D

And for the bad news ...huvudvärken går inte över :( ARSEL! Försvinn! Får väl se hur ja känner mig de närmaste dagarna.

Här får ni en bild på potatisen bara för att han är så söt :D

och för att en blogg utan bilder blir ganska tråkig haha ;)


waz up!?


Då bär det snart av till Antepante :D och påvägen ska jag köpa en smarrig subway. ÅÅÅÅH VAD GOTT!
Dock är det inte så trevligt att jag har super ont i huvudet och rinnande näsa. Jag hoppas inte det blir något värre.

Här får ni en super charmig bild på mig också. Varsegod ;) Här är i alla fall "skjortklänningen" jag inskaffade för de pengarna jag fick för klänningen som mamma köpte till mig. Vi råkade ju köpa likadana, klantarslen som vi är! Jag älskar färgerna verkligen ...MEN dem påminner lite om Tuve IF (gammalt handbollslag). Höhö

Kan också meddela att jag har en öm tumme ...vet inte riktigt varför men jag tror att wii:et har en liten del i det hela. Morr :C

Super mario bros wii

Det tog två dagar för mig att klara av spelet ...fast spelet har bara åtta världar tyvärr så det tar inte så långt tid. Fast nu har man fått tillgång till en ny värld så man har lite annat smått och gott att göra.
Har spelat i stort sett hela dagen och jag tror jag ska spela mer nu. Går inte att sluta.

Sista bossen är så jävla jobbig. Man blir så sjukt stressad haha.


Julklapp från pappa!

Idag fick vi våran julklapp av pappa vilket var en shoppingrunda på stan typ haha. Fick mycket fint köpt plus att jag fick min klänning bytt!

Köpte film ..inte gjort det på sjukt länge.

Wall-e, Mamma mia, Grease, Forest gump,

American Beauty och Slumdog millionare


Fick också tag på Wii:s nya spel "Super mario bros wii" som är hur jääääääävla kul som helst. Man kan säga att det är en bättre version av mario spelet som finns till DS. Spelet var dessutom slut i alla affärer utom siba ..tur det. Fick lite panik. Hade vart så typiskt om det hade vart slut där också.

 

Awesomness!


Julafton 2009

Här får ni lite bilder på min supertrevliga julafton! Fick en hel del julklappar. En lila halsduk (svin go), lila mössa, lila vantar, filmen Coraline, En bok med en massa tips om hur man skriver bra texter, ett ljus, färgglada fodral till min wii kontroll, en biobiljett, strumpor med simpsons på och en biljett till musikalen "guys and dolls". Sist men inte minst ..en likadan klänning som jag har på mig på bilden haha. Så den ska jag byta ut mot något annat fint på indiska!

 


God jul

Jag fick lite tråkigt så jag gjorde en julig bild på ps. Haha, den ser jätte amatörsaktig ut men det skiter jag i. Jag hoppas att alla får en trevlig jul imorgon med många julklappar och svinigt god mat :D


Jag rekommenderar


21.00 på kanal 6                                       21.00 på kanal 3

Nu gäller det att välja rätt film :p Det blir nog sagan om ringen för min del i alla fall.

Hemma hos Andrea

Har nu äntligen inskaffat den sista julklappen. Blev lite krångel för det blev lite dyrare än jag hade tänkt mig. Så jag var tvungen att låna lite pengar av Andreas men som vanligt var han lite seg så det tog en stund innan jag fick pengarna på mitt konto. Meeen det löste sig ju tillslut :D

Sen träffade vi Tessans kompis så vi vandrade med henne ett tag. Riktigt snöoväder är det ute just nu.
Och nu är vi hos Andrea och väntar på öl tror jag ^^ Anna Anka på tv underhåller oss sålänge haha!

pheew

De som jag beställt finns på posten nu. Så nu bär det av till stan för att fixa det sista! :)

Jag rekommenderar

Kan egentligen inte rekommendera "surviving christmas" med tanke på att jag aldrig har sett den. Men jag såg trailen och den verkar underhållande. Fick dock inte så bra betyg på tv.nu men skit samma :D


Äcklig dag

Jag har gått och blivit sjukt förkyld. Ganska irriterande med tanke på att det är bara två dagar kvar till jul.

Jag har beställt lite grejer på internet. Kan inte avslöja vad det är med tanke på att det är en julklapp. Den här saken har inte kommit än och jag börjar få panik. Idag måste den komma. På sidan står det dessutom att skiten skulle komma innan jul. Det stod t om att man skulle beställa innan ett visst datum för att man skulle få den innan jul. Men den har inte kommit än! BASTERDS!
Posten har i och för sig inte kommit än så jag tänker behålla lugnet en liten stund till. Suck.


Jag och min käre broder dansar lite hip hop. HAHA ja dör!

Send your own ElfYourself eCards

Frenzy

Hade ju helt glömt av att jag har en hel box full med Hitchcook filmer som jag inte har sett. Så idag bestämde jag mig för att se filmen "Frenzy". Det finns ju verkligen ingenting som den här mannen inte kan göra. Jag har inte sett en enda film som han har gjort som jag tycker är dålig. Vissa scener är sjukt långa men det är någonting med dem som ändå gör dem så bra! SE DEN!


Urk

Jag stör mig på att alla bussar går sönder såfort det blir lite kallare ute. Idag på hemvägen gick motorn sönder på bussen. Som tur var det inte långt hemifrån men ändå. Typ tredje bussen på två dagar som brakar ihop. Tack för den!

Nu har Andreas åkt hem också och det suger röv :(

Varför måste man skriva rubrik?

Nämen ser man på. Hela FYRA prenumeranter. Haha! :)

Förjävlig match ...resulterar till en inte jätte förjävlig dag. Ganska glad trots att jag sög. Skönt med lite paus från handbollen. Tror hela laget behöver en ordentlig vila. Har inte hänt jättemycket. Matchen tog upp hela dagen.


jag älskar den här låten :D


Vafan?!


jag måste se den här!!!!!


Congrats my man

Idag fyller världens bästa lillebror 15 år. Pheew, tiden går så fort. Har spenderat dagen hos mamma och bakat kokostoppar och pepparkakor. I bakgrunden spelades julmusik så julstämningen var på topp. Fick också reda på att den 24:e är på torsdag. Har haft för mig väldigt länge att den 24:e var på onsdag av någon konstig anledning ..så det känns lite konstigt nu. Men det är en extra dag till att förbereda julklapparna så jag klagar inte.

Imorgon är det match i älvängen av alla ställen. Wish us luck!

Nu ska jag se klart på resten av stardust!

Här får ni en bild på snyggingen ;)


Jag rekommenderar



Riktig mysig äventyrsfilm med grymma skådespelare.
Klockan 21.25 på kanal 4


The simpson movie



Haha jag älskar den!
Ikväll 21.30 på kanal 6

göttmos

Nu har det äntligen börjat arta sig med julklappar. Har bara lite kvar att fixa! Woho!

Jul på liseberg

Idag var jag på Liseberg tillsammans med Frida, Andreas, Liza, Björn, Linnea och Jensen. De skulle föreställa någon slags "fenestra-återträff" men egentligen var det bara Jensen som jag inte träffat på typ 100 år. Förutom att det var fruktansvärt kallt så var det mycket trevligt. Vi drack god varm choklad, spelade och åt massa gott. Andreas fick även köpt en mycket fin julklapp. Här kommer lite bilder. Tycker dock att kvalitén suger när man lägger upp bilderna på bloggen.


Och vinnaren blev ...


DAVE!! :D:D

Idag smäller det


Ni missar väl inte dagens final i hells kitchen? :D

22.00 på kanal 3

BAJSKORV

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Får alltid en jävla känsla i benen när sjukan är påväg och den känslan finns nu. ÅH! jag orkar inte vara sjuk, jag vill träna! :( Blir antagligen ingen handboll ikväll heller ..får se hur jag känner mig senare.

AJ

Jag har fått något i ögat som skaver och gör ont. Jag tror att det är en vagel som dummar sig. Skit jobbigt. Dessutom har den lagt sig innanför ögonlocket så varje gång jag blinkar gör det ont.

snart far jag

Nu bär det snart av till götet igen. Känns som jag har massa saker jag måste göra den här veckan ..får väl se om någonting blir gjort :D

guld

Idag vann det svenska innebandylaget VM-guld! De obesegrade damerna lyckades vinna i semifinal mot Finland med 10-2 och vann mot Schweiz i finalen med 6-2. Sviiingött. Andra året i rad dessutom.



Jag rekommenderar



Fruktansvärt bra film där Will farrell spelar en mer seriös roll. Se den!
20.00 på tv4+

The uninvited

Jag önskar att det fanns någon där ute som kunde göra en riktigt bra skräckfilm. Det enda som jag gillade med den här filmen var skådespeleriet och att den var kort. Detta kändes som en dålig version av "a tale of two sisters" som enligt mig är den bästa asiatiska skräckfilmen jag har sett. The uninvited var fruktansvärt förutsägbar, hade dålig dialog och det sämsta slutet någonsin. Jag blir så trött!

1/5


Idol 2009

Det blev Erik som vann Idol 2009. Grattis till dig. Jag tyckte som sagt att båda var värdiga vinnare så jag är faktiskt nöjd ...till skillnad från när Darin kom tvåa vilket resulterade till att jag sprang in i mitt rum, smällde igen dörren och grät resten av kvällen. Haha. Det var tider det.


jag diskuterar med mig själv

Jag har så svårt att bestämma mig för vem jag vill ska vinna idol. Har nog aldrig vart såhär insatt. Om jag var tvungen att köpa en skiva med antingen Erik eller Calle hade jag nog valt Calle för hans röst passar mig mer. Men Erik har en så fruktansvärt bra röst så det är sjukt. Finns det någonting han inte kan sjunga? Det känns som om han kan sjunga mer stilar än Calle och det är väl antagligen en av anledningarna varför Erik har blivit så hyllad. Men när man får skivkontrakt som båda Erik och Calle garanterat kommer få vill man ju hålla sig till en stil ändå. Eller? Jag tror inte jag kommer bry mig så mycket om hur det kommer gå. Båda är värda en första plats tycker jag.

Jag rekommenderar


21.00 på kanal 9     00.35 på kanal 3   21.30 på kanal 5    21.00 på kanal 6

Då är det fredag igen vilket innebär att det går massa filmer på tv. Första gången på länge som det går fyra hyffsade filmer. Om man inte räknar med "när lammen tystnar" som är en av de bästa filmerna någonsin typ. Så om ni inte tänker sitta fastklistrade framför idol-finalen tycker jag att ni ska glo på någon av de här istället.


Jag vill ha jul

Nu har jag och Andreas mamma suttit och frossat över leksakstidningar. Elsa är i en den åldern nu när allt verkligen går hem så jag ser verkligen fram emot att köpa hennes julklapp. :D I trollhättan verkar inte allt vara lika dyrt heller så det gäller att inte få beslutsångest vilket jag antagligen kommer få. Det är gött för jag vet i stort sett vad jag ska köpa till alla. Nu är det bara att vänta in pengarna och få köpt det också :)

Nu säger Andreas: Skriv att jag ska sälja datorn
Jag: Nej
Andreas: Jo, så folk vet.

Hahahaha. Nu skrattar jag högt. Och nu ställer sig Andreas och skrapar smuts från hans matta.
"Jag har ingenting för mig ändå" HAHA! ja dör.

Hihi

Nu har jag anlänt i Vänersborg och Andreas har massa coola ljusslingor runt hans säng! Svin mysigt. :D

Haha sick

Åh gud. I natt drömde jag att jag adopterade en unge som hette Bobby som var en katt innan. Helt sjukt. Jag tog hand om honom och visade runt han i göteborg (haha!!!!!) och jag träffade på massa människor som jag kände som började skratta åt mig. Sen skulle jag tvätta honom i typ någon balja och vi stod mitt ute på gården och när jag tvålade in honom så sa jag "du får tvätta dig i rumpan själv för jag känner dig inte så bra än" HAHAHA!

Bra dag

Idag började jag med att gå upp klockan 6 för att åka till folketshus och jobba. Jag tillsammans med fyra andra vakade över 75 91:or som idag gjorde skrivdelen, hördelen och läsdelen i Cambridge exam. Man gör inte så mycket egentligen. Man vandrar runt där som ett fån, ser till att ingen fuskar och svarar på sjukt onödiga och konstiga frågor. Alltså förlåt, men varför i hela friden komplicerar ni till det så fruktansvärt? Dagen slutade vid 16.00 och då var det bara att bege sig till valhalla för att möta serieledarna Nödinge.

Jag hatar verkligen att förlora mest av allt. Och idag förlorade vi igen. Men idag kan jag faktiskt inte vara sur för jäääävlar vad bra vi spela. Vi gav dem en riktig match och om man inte vinner så är det de enda man kan göra. Försvaret var typ det bästa någonsin och jag kan tala om att det inte var små dvärjar vi mötte. Nej nej, det var säkert tre, fyra stycken tjejer som var över 1.80 i alla fall. Men dom kom inte alltid förbi för där stod vi och god damn vad bra det kändes när dom kastades ner i golvet. Tyvärr så orkade vi inte hela vägen och förlorade som sagt med 10-12 men jag är riktigt nöjd. Jag och Jenny pratade med deras tränare och han sa att detta var deras tuffaste match hittils. Vi tar dem nästa gång!

Nu ska jag lägga mig i sängen och inte göra någonting. Känner att min kropp kommer att gå sönder. Haha!

Pain

Jag har träningsverk i varenda jävla kroppsdel. Det känns t om i fötterna. Hur fan händer det liksom? Imorgon ska jag upp tidigt och jobba. När arbetsdagen är slut ska jag direkt till valhalla och spela match. (Nu kanske ni tror att jag stavade valhalla fel, men nej. Det stavas faktiskt så) Kommer vara helt död när morgondagen är slut.

Hells kitchen 2009


Dave och Kevin blev de två finalistern i Hells kitchen. Tycker dock att Ariel var värd platsen mer. Kevin är bara dryg och förstör för alla andra.

Tumme upp

Har precis sätt två smarriga avsnitt av desperate housewives. Man tröttnar verkligen aldrig på den här serien, i alla fall inte jag. Helt sjukt att dom kan få den så spännande efter såhär lång tid.


Bra träning idag

Man känner sig så nöjd efter ett svettigt och hårt bodypump-pass. I alla fall jag. Instruktören Jessica och jag bestämde oss för att utmana oss själva lite så vi la på några extra kilon när vi bland annat tränade armar och ben. Sjukt förvånad att jag orkade så mycket men jäklar vad jag skakar nu. Haha.

Annars händer inte mycket i min lilla värld. Andreas har åkt hem :( Ge oss jobb så vi kan flytta ihop tack! Sen förlorade Sverige mot Frankrike idag. ANUS

<3

Idag har jag och min sötpotatis vart tillsammans i 2 år och 7 månader <3 :)


jag rekommenderar

21.00 på kanal 4


handbolls vm 2009

Idag spelade Sverige sin andra match. Igår vann dom mot Kongo med 28-19 och idag mot Brasilien. Det var en sjukt spännande match. Under en period ledde Sverige med åtta bollar med Brasilien lyckades ta igen. Förjävligt, men vinst i alla fall.


en dag med fäsmö

Nu har jag, tessan och Andreas åkt till kållered och tillbaka för att tessan skulle hämta sin gigantiska väska hon hade med sig till Thailand. Och för er som är intresserade så rapade tessan i mitt face precis. MUMMA. Nu ska vi kolla på film och äta choklad för tessan vann stjärnvinst igår :D

Hjälp oss

På supergratis.se kan man nu vinna något som heter "julpaketet" som innehåller massa smått och gott. En grej som ingår är ett nintendo wii som Andreas så gärna vill ha. För att vinna måste man dock värva medlemmar. Därför ber vi er på våra bara knän att bli medlemmar. Om ni gör detta kan jag börja prenumerera på eran blogg på blogglovin som tack typ ..haha.

När ni har blivit medlemmar kommer ni automatiskt komma till startsidan. Klicka då på "inställningar" och skriv in erat mobilnr. Tryck sedan på: "skicka kod gratis"

Klicka på länken för att bli medlem. Tack tack tack tack tack :D

Helvete!!!!!!!!!!!!!!


Det blir Calle och Erik i idol-finalen 2009. Jag tänker inte ens yttra mig!

inglourious Basterds


Holy mother of god. Vilken brutal film. I love it.  Jag skulle vilja veta vad som finns i Tarantinos huvud och hur han kommer på allt. Trots de längsta scenerna ..någonsin(?) är de så fruktansvärt spännande och jag tröttnar aldrig. Sjukt grym dialog. Filmningen är ..WOW. Jag älskar det.
5/5

yakk yakk

Nu ska jag äntligen se på Inglourious basterds om filmen någon gång kan bli klar. Håller nämligen på att föra över den till usb. Segt som satan. Andreas är inte heller speciellt snabb. Rövhålet duschar. Nej han är inget rövhål. Han är ett gulligt litet könshår som sitter utanför rövhålet. Hihi.

Tessan kom hem idag också tror jag. VÄLKOMMEN HEM! Hon har vart i Thailand den jäkeln! Höhö. Brukar aldrig hålla koll på när folk kommer hem men jag tror att jag såg hennes namn på msn. Tack för kortet också! Jag och Jonah kom fram till att ena berget på bilden ser ut som en gubbe. Påminn mig att jag ska säga det till dig.

OY! Nu blev filmen klar. Tjingeling.

Pepparkakor

Idag fick vi tag på den förbannade pepparkaksdegen så när vi kom hem bakade jag och Andreas pepparkakor. Som ni ser har de blivit dekorerade av mästarna. Sjukt goda blev dom också.

 

 

Våran duk är ju fruktansvärt julig.


job hunting

Blev en heldag på stan idag. Lyckades hitta 6 stycken matbutiker som jag kunde lämna in mitt cv till. Får se om någon nappar. Netto verkade faktiskt intresserade för hon som jag gav cv:et till började ställa mig massa frågor och sa att de skulle höra av sig. Så nu håller jag tummarna.

Annars har det inte hänt så mycket. Verkligen svinkalt ute. Luften blir ju dock väldigt frisk så det gör inte så mycket.

onödig info

Det blev Tennille som åkte hem i dagens hells kitchen. Nu är det dock väldigt nära slutet att minsta lilla grejen kan få än att åka ut. Men men ... 3 to go!

Och nu går det ingenting alls bra på tv. Ush o fy o blä. Imorgon ska jag i alla fall vandra runt i stan och dela ut cv:n till miljoner affärer... Eller inte miljoner kanske men typ 10 :D

Hells kitchen, ikväll 22.00 på kanal 3

Ahhh! Jag är helt inne i det här. Haha! Vem åker ikväll tro? Jag vill att antingen Ariel eller Dave ska vinna så förhoppningsvis blir det Tenille eller Kevin!

snyft

Jag ville baka pepparkakor idag men dom har inte börjat sälja pepparkaks deg än :(

RSS 2.0