En update

Forst vill jag bara tala om att System of a down kommer till metaltown i sommar. Jag kommer skriva ett hysteriskt inlagg om detta nar jag kommer hem.

Det finns ju en hel del att uppdatera men om inlagget blir for langt tror jag inte att nagon kommer orka lasa. Men iaf ...imorgon aker vid hem (buhu). Det har gatt valdigt fort precis som det brukar gora. Har shoppat loss som ett as precis som Jonah (kanske inte sa mycket pappa) sa en ny resvaska behovde inskaffas for att vi ska fa med oss allt hem. HAHA! Men det ar ju faktiskt darfor man aker hit. Det gar inte att aka till Bangkok och inte shoppa.

Vi har traffat familj. Farmor som mar mycket battre, kusiner, fastrar och farbroder och det kanns sa trakigt att alla bor sa langt bort. Onskar jag kunde gora mer for dom.

Nu ar vi i alla fall tillbaka i Bangkok. Vi spenderar kvallen pa hotell for imorgon vid 12.30 ska jag ANTLIGEN fa tatuera mig. Kanns helt overkligt att jag har en tid. Det kommer bli en Zelda och en Link pa den ovre delen av armen. Kommer bli fantastiskt fint. Alla fina detaljer...aaaah jag langtar.

Jaja, ska sluta tjota. Min tid borjar ta slut. Ska snart lagga mig. Imorgon aker vi fran ett 30 graders varmt Thailand till ett Sverige med sno och minusgrader. Jag langtar inte jattemycket.

Hello from Bangkok

Hoppas ni kan lasa detta haha.

Hej kalla Sverige! Just nu sitter jag pa ett internetcafe i svettiga och underbara Bangkok. Vi kom hit igar och imorgon aker vi hem till Chon buri igen.
Vi shoppade som galningar igar. Fran ca 13.00 till sen pa kvallen vandrade vi inne i MBK och slosade massa pengar. Jag alskar det! Jag saknar alla sa mycket men pa samma satt vill jag aldrig aka hem.

Igar kvall tittade vi pa den nya harry potter filmen. Den var underbar men jag skriver mer om den vid ett annat tillfalle. Kvallen slutade inte sa bra daremot. Varat hotell ligger inne i ett omrade och varje kvall klockan 00.00 stangs porten till omradet och sjalvfallet tankte vi inte pa det. Sa vid 01 tiden sa kom vi pa att vi inte kunde komma in. Sa vi fick boka in oss pa ett annat hotell som va lite dyrare. Men vi bestamde oss i morse att vi skulle stanna kvar dar anda haha.

Min farmor har blivit mycket battre. Nar vi kom hit lag hon pa en avdelning som var till dem som knappt levde men nu har hon fatt byta rum for att hon har blivit battre :) Det var sa hemskt att se henne forsta dagen. Langesen jag grat sa mycket. Hon var knappt vid livet. Man kunde knappt kommunicera med henne och jag tror inte ens att hon kande igen vem jag var. Men hon mar jattemycket battre och det ar det som ar det viktigaste.

Annars hander det inte sa mycket mer. Jag umgas med mina alskade fastrar och mina alskade kusiner och har det helt underbart. Jag dricker vattenmelon drinkar, ater mat for ca 6 svenska kronor och shoppar film for 40. Och om inte det var nog sa gar jag faktiskt runt i shorts och linne.

Resten av dagen kommer garanterat att innehalla annu mera shopping och definitivt underbar mat.
Jag sakner er alla men snart syns vi igen!
Ha det gott i kalla Sverige mina pinglor!

Puss

And we're off!

Då var det dags. Allt är nerpackat! DS, Ipod, Kamera, plånbok, kläder osv. Kommer hem den 30e. Byebye! :D

Thailand, here we come!

Då är biljetterna bokade. Imorgon 12.30 lyfter planet från Landvetter flygplats till Österrike. Där får vi vänta i åtta timmar på planet till Bangkok. ÅTTA TIMMAR! En sjukt oplanerad resa men jag klagar inte.

 

Den här jävla dagen klagar jag på dock. Jag slutade 11.30 men så missade Andreas tåget så då tänkte jag att jag kunde jobba till 13, och det gjorde jag. Medan jag vänta ville jag ta ut pengar. Ingen av bankomaterna i centralen funka, och ingen i Nordstan. Jag tänkte att det bara var ett tillfälligt fel som inte skulle vara så länge. Men jag hade fel. Gick till Swedbank och dom berättade att hela jävla Göteborg hade problem med bankerna. Inte en enda bankomat fungerade. Spelade ingen roll om de va handelsbanken, swedbank eller SEB ..ingenting fungerade. Inne i själva banken hade allting dött så man kunde inte ta ut pengar där heller. Man kunde inte köpa någonting i affärena eller på nätet vilket gjorde att det tog ett tag innan pappa kunde boka biljetterna (!!!)

 

Vad är oddsen liksom? Att dagen innan jag åker till Thailand ska allting strula. Jag fick panik men pappa lyckades faktiskt få köpt biljetterna och få ut pengarna.

 


En update behövs

På bara en dag har det hänt hur mycket som helst känns det som.

Min farmor i Thailand har varit sjuk länge och igår fick vi reda på att det har blivit mer allvarligt än innan och att hon kan gå bort när som helst. Detta betyder att vi förmodligen åker till Thailand imorgon. Igår var det en ganska jobbig dag för mig. Trots att jag inte träffar henne så ofta så känner jag att jag står min farmor väldigt nära. Trots att det är på grund av fel anledningar så tycker jag faktiskt att det ska bli ganska kul. Dock så finns det inget värre än när allt är så oplanerat. Vill inte låta självisk, men jag hade så mycket planerat den här veckan som jag missar. T ex julfesten med Subway. Har sett fram emot den så jädrans mycket men nu blir det tyvärr inte av. Matchen på onsdag lär jag ju missa. Men hon är ändå min älskade farmor och jag känner att jag verkligen måste åka med!

Så idag fick jag sluta tidigare, tack vare min underbara chef. Så det blir nog att växla lite pengar. Och trots att vi inte är där för att ha skoj så ska jag kräva att vi tillägnar en dag åt shopping på MBK! :)

bild från google


Jag är dålig

Jag tänker inte ens gå in på detaljer om matchen. Men jag kan berätta att om jag inte slutar vara så jävla dålig så vet jag inte riktigt hur länge jag kommer klara av att hålla på med den här sporten. Jag tycker inte att jag bidrar med någonting överhuvudtaget. Och eftersom det inte alltid har varit så, så är det ganska jobbigt med handbollen just nu. Men jag tänker inte ge upp riktigt än. Vi är faktiskt ett nytt lag med nya spelare så förhoppningsvis handlar det om att vi inte känner varandra tillräckligt än. Jag kan ju faktiskt bara bli bättre.

Helt deppig kan jag väl inte vara.

Har ju trotsallt tre biljetter till handbolls VM i handen! :D


Match!

Gäsp ..jag är fortfarande trött. Efter bara två nätter har jag lyckats vända på dygnet lite.

Idag är det match mot Rya och om vi inte vinner idag vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag är laddad som fan iaf så förhoppningsvis slutar denna dag bra.

Bilder från förut :)

Jag kommer aldrig tröttna på photo booth


Seg lördagskväll

Segaste lördagen någonsin? Skulle tro det. Har inte gjort ett skit och på samma gång har jag inte orkat göra ett skit. Jag hatar att vara rastlös, men vafan ska man hitta på liksom? Kommer på att jag vill göra saker alldeles försent. Har i alla fall spenderat min kväll framför top model och skins. Har kollat så länge så jag kände att jag inte orkade kolla mer. Kanske ska sova?


Julen är på väg

När leksakstidningarna dyker upp ur brevlådan då jävlar är julen påväg. Gud vad jag längtar. Jag älskar att det börja bli fint i stan också, med alla ljus och julpynt. Redan nästa månad måste man ju börja handla julklappar. Underbart. :D


MUMS


Det bästa med att åka till asiataffären är att 4-gott ligger bredvid :D
Nu har jag så det räcker hela kvällen!

Lördag


Jag hade inte direkt planerat att gå ut idag men pappa behöver något i stan till en rätt han ska laga och han ville ha sällskap så. Jag har utsläppt idag också, brukar inte ha det så ofta så det är ganska ovant. SÅ MYCKET HÅR! Måste göra något med det. Klippa till det lite. Aja, nu ska vi åka. Hörs sen!


Stägning avklarad!

Och det gick fort. En timme och en kvart. Men vi hade mycket förberett innan vi stängde så det berodde naturligtvis på det. Nu är jag hemma och gör inte så mycket. Pappa ser på nåt jävla boxningsprogram på tv. Har precis ätit en mycket god sallad, perfekt att äta det på kvällen. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske lite skins eller kanske en film? Jag är ledig i helgen. Helt underbart. Ska bara slappa heeeela helgen ...nästan, har match på söndag. :)

Haha! Tog en bild på pappsen med photo booth! )


Trevlig morgon

Det är så sjukt gött att vakna och veta att man inte behöver klä på sig med ängång och dra till jobbet. Nu har jag legat i sängen och kollat på Skins. Bussen går inte förän vid fyra så jag behöver inte stressa :)

Dags att sova snart?


Jag kan väl inte påstå att denna kväll har vart min mest produktiva stund, men sådana dagar får man väl ha ibland. Har mest suttit fastklistrad framför top model. Har lyckats kolla klart på tre säsonger på någon vecka. Haha!
Imorgon börjar jag inte förän 16.30 så jag känner inte att jag behöver lägga mig riktigt än ..men snart. Börjar faktiskt bli lite trött. Hade vart roligt att kolla på Skins men jag orkar inte hämta hårddisken. Haha ..aja, får se.


En trött Justine

Ett åtta-timmars pass blev det tillslut. Normal arbetsdag tänker kanske några. På subway är det välidigt hårt så nu är jag helt död. Det har vart sjukt lugnt idag. Jag vet inte om det berodde på att vi var så många eller att folk helt enkelt inte ville ha subway idag. Lika många rusher var det i alla fall inte. Ibland var det så lugnt att man satt och rulla tummarna. På subway säger vi alltid "det finns alltid någonting att göra" men nej, inte idag. Inga kunder, disken klar, preppen klar, drickan påfylld, chipsen påfylld, restaurangen ren, borden rena, sopporna tömda ... ja osv, osv.

Nu är jag äntligen hemma och sitter och smaskar på en supergod sallad i sällskap med handbollsmatchen mellan Sävehof och Skövde. Kommer tillbringa resten av kvällen med att titta på top model eller desperate housewives. Har dessutom lite internetkurser jag måste göra. Ha en trevlig kväll!


Snart ut i det äckliga vädret

Nu ska jag och min svullna läpp strax dra till jobbet. Kunderna kommer bli rädda för mig.

Bummer...


Jag låg i sängen ett tag och sen när jag gick upp märkte jag hur min ena sida på läppen har svullnat till. Det syns inte så mycket på bilden men i spegeln ser det helt sjukt ut. Den är jättestor med lite prickar på typ ..nästan blåsor. Jag håller nog definitivt på att bli förkyld.

Redigering



Jag har så sjukt tråkigt så jag satt och redigerade lite bilder på mig själv ;) faktiskt jävligt kul och det är sjukt vilken skillnad det kan bli.

Kvallen på bloggen är ju inte den bästa dock

Börjar nog bli sjuk

Åh fyfan. Jag mår verkligen inte bra. Och imorgon ska jobba. Jag måste jobba! Spelar ingen roll hur dåligt jag mår för det är så många som redan är sjuka. Det blev ingen träning idag heller. Jag som hade sett fram emot det så mycket.

Urk!


Hjälp mig

Som vissa kanske vet brukar jag några gånger om året jobba på folkuniversitetet med Camebridge exam. I fyra-fem dagar håller denna exam på i folkuniversitetet. Dit kommer eleverna och gör "speaking-exam". När dom dagarna är slut och alla har gjort den så gör dom reading, listening och wrighting på samma dag. Denna exam brukar hållas till på folketshus och folkuniversitetet. Jag brukar finnas till på folkets hus med en tjej som heter Emma. Hon har gjort det här miljoner gånger och jag har alltid känt att det vart skönt att ha henne där om någonting är oklart.

Nu har jag i alla fall fått mail om detta året och då visade sig att det är så många kandidater att Evelyn (chefen) har fått dela upp alla till fyra olika ställen. Och vet ni vad hon har gjort då? Jo, hon har gjort mig huvudansvarig för Paranormal hotel. AHHHHH! Detta betyder att om jag behöver veta något som jag inte kan så är det kört. Det är meningen att jag ska veta detta. Ingen mer Emma som kan hjälpa mig. Om någon av kandidaterna fågar någonting räknar dom med att jag ska ha svaret. Jag kommer dö. Jag är sjukt nervös redan nu. Tänk om någonting händer? Då är det jag som får skiten. Jag hoppas jag har någon med mig som hjälper mig. Kan ju fan inte vara där själv. Shit.

Don't let the bedbugs bite.

Alltså det är helt sjukt hur trött man är efter ett 7-timmars pass i Subways kök. Det blev inte så mycket sims spelande för jag orkade verkligen inte. Så istället ska jag och Andreas krypa ner i sängen och kolla på film. It's complicated blir det med Meryl Streep och Alec Baldwin. En riktigt bra feel-good film tycker jag. Fast jag kommer nog somna. Hihi Godnatt!

Glad ändå

Okej. Jag vet att jag har gnällt en aning de senaste. Eller ja, i det senaste inlägget. Men faktum är att jag faktiskt är väldigt glad för imorgon är jag ledig och ska äntligen få träna bodypump (om halsen tillåter). Det betyder också att jag inte behöver ställa den jävla klockan som ringer varje morgon. Dessutom är ju andreas här och nu hade jag tänkt att jag skulle spela sims :)

 

Hoppas alla får en fortsatt trevlig tisdags-kväll!


Nu känner jag för att gnälla

Det började med att vi bara var tre stycken under lunchrushen. Det var en som var sjuk idag och detta skapade kaos. Det fanns ingenting preppat, inga grönsaker, inget kött ..och när det var som värst kändes det som att alla skolor i hela Sverige kom och skulle äta. Jag ville bara lägga mig ner och gråta haha. En vid köttet, en vid grönsakerna och en i kassan är inte den bästa uppställningen när man har dubbelvikt kö och inte nog med det, alla från Jensen hade fått nya elevkort vilket skapade problem -korten skulle naturligtvis inte funka. Detta gjorde att Elisabeth var tvungen att gå ifrån linen och ringa någon snubbe vilket gjorde att jag och Christian fick sköta resten. Jag var tvungen att skriva upp alla namn från Jensen och inte nog med det, jag skulle skriva upp vad dom åt om dom hade meny och vilket tillägg. Detta gjorde att Christian var tvungen att lägga på både kött och grönsaker. Haha, ja. Jag kan skriva en hel roman om vad som gick snett idag. Vid tolv tiden kom det i alla fall ett helt gäng med personal så vi blev räddade.

Efter jobbet hade jag bestämt mig för att köpa nya vinterskor. Jag kan verkligen inte ha mina gamla. Men eftersom någon jävel har bestämt att det inte finns tjejer med storlek 42 så blev det inga nya. Jag gick till varenda jävla affär i hela nordstan och inte en enda sålde ett par skor med storlekar som var över 41. What the?! Jag tycker det är helt jävla sjukt. Fattar inte grejen. Vem är det som har fått fört sig att tjejer inte har stora fötter? Förlåt att jag har storlek 42. Jag ska gå barfota hela vintern. Aja ..får försöka hitta ett par skor på internet ..från typ utlandet. Så mycket bättre. Det är vid sånna här tillfällen man ska bo i London.

SNÖ!

Jaha, då var det vitt på gatorna. Det betyder kaos i trafiken. Alla bussar kommer vara mer sena än vanligt och jag kommer bli mer arg än vanligt. Gick på toa vid 06 tiden ungefär och ser plötsligt att det är vitt ute. Trodde jag drömde först haha. Nu ska jag i alla fall åka och jobba, eller ja ..om 20 min. Av någon anledning så blir jag alltid klar jättelångt innan jag ska åka. Känns ganska onödigt. Men skitsamma. Får se om det blir träning idag. Har jätteont i halsen och i örat. Går det inte över är det ingen bra idé att jag tränar men jag får se efter jobbpasset är slut. Hinner trotsallt hem för att hämta mina träningskläder i så fall.

Hade hellst velat krypa ner hos min älskling :(

Andreas: Jag tror Växsjö vinner ikväll ...ojdå, jag drömde

HAHA!


Måndag - check!

Ja då var denna dagen snart slut. Har precis kommit hem från jobbet. Dom hade tydligen vart två mindre idag för att två är sjuka, så jag trodde att vi som stängde skulle få vara kvar jättelänge. Men så blev det inte för vi kom ikapp oss, grymma som vi är ;) Nu ska jag fixa lite kvällsmat och en kopp varm choklad. Så gott. Sen måste jag nästan gå och lägga mig för imorgon är det en lång dag. Jobb 10-17 och sen handbollsträning.

När jag hade slutat var det en man som satt upp julpynt i nordstan! Äntligen. Tycker att det blir så mysigt inne i nordstan. Längtar tills jag kan börja julhandla! :)


Jobb 16-21.30

Dags att jobba. Ciao!

grymma nyheter

Min bästa vän Jenny skicka ett mms till mig för en stund sen.

Hon har vart och fixat biljetter till handbolls-VM 2011 :D:D Nu är det äntligen fixat. Jag ska självklart betala tillbaka pengarna :) Du är bäst Jennybenny <3




Duktig pojkvän!

Andreas diskar, och jag tittar på. Haha :D Han är så duktig.


SAW 3D


Ibland förstår jag inte på mig själv. Varför ser jag på sånt här? Jag älskar saw-filmerna men jag måste erkänna att det blir lite för mycket. Jag förväntar mig inte världens bästa story, jag menar, det är inte därför jag tittar på dem. 90% måste ju se filmen för att dom gillar att se när människor blir torterade. Låter jävligt sjukt när man tänker på det, men det är sant. Så "tortyr-mässigt" så förtjänar filmen topp-poäng för jag blir aldrig så äcklad av andra filmer.

Fällorna blir ju sjukare för varje film!!!

Jag tycker dock att allt annat är ganska förvirrande. Kollar man på film-serien i helhet så är det ganska mycket man inte har fått svar på, eller ja ...om man har det så är det någonting jag har missat. Lite för mycket namn, lite för många flashbacks, ja ..lite för mycket att hålla reda på helt enkelt.




Bio ikväll!

Ikväll blir det Saw 3D. ÄNTLIGEN. Ingen Jenny tyvärr, som det var tänkt :( Men om den är bra får jag gå med henne en annan gång.

Jobbet var stressigt som vanligt. Fick uppleva hur det är att hjälpa två stycken döva och stumma personer. Det var inte det lättaste och jag förstår faktiskt inte varför man inte har med sig en annan person som kan översätta eller åtminstone ett block som hjälpmedel. Kände mig faktiskt ganska fånig.

Bye bye

Nu drar jag till das jobb. 11-15 asnice pass. De gillar vi. Ciao!


The sims 2

Jag har ju som sagt börjat spela the sims 2 och idag har jag suttit och meckat med en lägenhet till min sim och katt.
De döptes självklart till Zelda och Link (hihi)

Nu tänkte jag att ni skulle få en exklusiv guide i min lägenhet ;)


Vi är bäst!


Hemma från jobbet

Kund: Jag skulle vija ha en chicken teriyaki med honey oat
Jag: Yes 
Jag tar fram brödet
Kunden: Men det är inte honey oat
Jag: Jo, detta är honey oat
Kund: Nej, det ser inte ut så
Jag: Nähä? Gör det inte?
Kund: Nej, men jag tar de brödet ändå

Alltså vafan? Vem är det som jobbar på Subway egentligen? Men va inte oroliga. Jag var lika trevlig som jag alltid brukar vara (hihi). Hon måste ha käkat på en annan Subway-restaurang där brödet såg annorlunda ut :)

14.30-stägning

Nu drar jag och jobbar!


Snark

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av top model 13 och sen lägga mig. Börjar ju inte förän sent imorgon SVINGÖTT, men jag är sjukt trött. Här får ni en mycket charmig bild på mig och andreas. Natti


Jag ser dubbelt

Idag har jag jobbat och slitit som satan på jobbet. Sjukt mycket folk HELA dagen. Stog i linen i flera timmar. Tillslut kände jag hur ryggen började verka. Preppen blev aldrig klar. Teriyakin blev aldrig klar, har nog gjort fyra stycken idag och dom tar slut efter 5 sek. Varför gillar alla chicken Teriyaki så mycket? Tillslut var bara hela restaurangen rörig. När det inte finns plats på preppbordet då vet man att det är mycket folk. Men vi klarade det som vanligt och nu är jag tröttare än någonsin.




Nu är det inte en "riktig" fredag eftersom jag ska jobba imorgon. Men jag börjar sent så det är nästan samma grej. Denna fredagen köpte jag mig en påse Stjärnor och det är så jävla gott. Toy story går på tv, andreas är här och jag har sovmorgon imorgon. Kan inte bli så mycket bättre. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, spela lite sims och kanske titta på ett avsnitt av Americas next top model.


Jobb 10.30-16.00


Natti natti

Då var det dags att krypa ner bredvid sin älskade pojkvän. Ska upp och jobba imorgon, inte jättetidigt, men jag behöver min sömn. Hörs imorgon. Natti

Lite shopping idag också

Fast idag blev det på Movieline. Lite gammalt, lite nytt och lite svenskt. En god blandning helt enkelt :)

Hairspray

Den oändliga historien (hatar att titeln är på svenska, men den var så billig)

Harry Potter och halvblodsprinsen

It's complicated

LAPUTA castle in the sky

Paranormal activity

Sunes sommar

 

Hade lyckats ta mig upp till 2000 poäng så idag fick jag dessutom rabatt. :)


Shopping från igår

Jag var ju och inskaffade lite nytt igår :) Jag behövde verkligen en ny jacka. Har haft samma sen tvåan i gymnasiet typ. Så jag köpte mig en vit jacka från team sportia. Har aldrig ägt en vit förut haha, så det är lite najs med omväxling. Sen behövde jag nya kläder också ..eller egentligen inte men jag köpte ändå :D två nya skjortor och en ny topp/tröja eller vad man ska kalla det för. Jag är mycket nöjd och jag älskar att tjäna egna pengar :)


Justine är nöjd

Hemma igen! Och jag är mycket nöjd :) Kommer lite bilder på det jag inskaffat, dessutom bilder på mina nya kläder och jacka som jag köpte igår. Men först ska jag äta!

Movieline, here I come!

Då vart det torsdag. Och idag ska jag åka till Movieline, någonting jag inte gjort på ett tag. Eftersom jag är ledig idag också så får man ju passa på :)


Lättroad? Haha, yes box

Det är helt sjukt vilka bilder man kan få till med photo booth. HAHA!!


Längtar efter julen

Nu när det börjar bli så mörkt ute kan jag inte hjälpa att jag börjar längta riktigt mycket efter julen. Minsta lilla ljussken som jag ser påminner mig antingen om en julstjärna eller en ljusstake. Åh så mysigt. Jag längtar efter när jag suttit upp min egna julstjärna. Den sprider ett sånt mysigt ljus över hela rummet. Och snart är det ju dessutom dags att börja julhandla. Finns det något bättre? Jajamensan, det finns det faktiskt. Det enda som är bättre att handla julklappar är att handla julklappar i London på Oxford street och har jag tur blir det så i år. Alla olika julklappspapper och snören man kan hitta där. Rena himmelriket för en som gillar att slå in presenter. Nu håller jag tummarna att det blir av bara. Var sjukt längesen jag var i London så jag tycker faktiskt att det börjar bli dags.

Urk

Jag behöver en ny jacka så ja måste åka in till stan. Frågan är om det kommer bli av.

Andreas äter macka :D


Time for an update

Ja, det tycker jag. Trots att det inte finns så mycket att säga.
Har jobbat idag från 10-17. Idag var en sån där dag då vi inte hade sånna där mega rusher utan det kom lite folk åt gången men dom kom HELA TIDEN. Jag föredrar nog stora mega rusher. Ibland hinner man inte ens dricka vatten.

Nu är jag helt död men jag är ledig både imorgon och på torsdag. SVINGÖTT  - sen blir det däremot jobb hela helgen.

Har inte så mycket mer att skriva. Ska bara ta det lugnt och softa. Sviinajs! :D

Update

Blev ju inte så mycket uppdatering igår. Var alldeles för trött när ja kom hem. Men dagen gick bra i alla fall.

När jag la på grönsakerna på en macka till en kille så frågade han mig plötsligt hur länge jag hade jobbat där. Måste ha sett helt shockad ut men jag svarade typ "i några månader, sen det öppna". Sen frågade jag varför han hade frågat och då sa han att han tyckte att jag la på allting så fort :D
Alltid kul med komplimanger och speciellt en sån här. Det mesta på Subway handlar ju om speed och att allting ska gå fort!

Jag drömde sjukaste drömmen kom jag på nu.
Det kom två killar till Subway och skulle äta. Dom va inte gammla typ 13 år eller nåt. Så ville den ena killen ha parmesan bröd. Bröden var inte riktigt förberedda, dvs dom låg inte i brödskåpet utan svalnade fortfarande, men man kunde fortfarande ta i dom. Så jag gick in till köket och hämtade ett bröd, la lite teriyaki på den och då plötsligt märker jag att den här killen börjar spruta massa tomatsås överallt. Tror det var för att han ville att jag skulle skynda mig. Iaf, jag blev svinsur och vägrade att göra hans mackor och då drog han till donken. Då gick Elisabeth till mcdonalds och bad dom att inte servera mat till den här killen! HAHA ..ah typ så. Sen vakna jag :(

Nu är klockan mycket. Ska till jobbet
Ciao

On sie train

Nu sitter vi på tåget som är försenat ...IGEN! Jag tycker västtrafik borde lägga ner hela deras verksamhet.


Götet, here we come!

Nu drar jag och Andreas till Göteborg änna. Klockan 16 ska jag jobba, stägning. Det kommer bli awesome för jag, Elisabeth och Malin är bäst på att stänga :D

RSS 2.0