Trevlig dag måste jag säga!

Förutom att det var något konstigt med kollektivtrafiken idag så jag och Andy fick åka buss till göteborg. Det kan i och för sig vara trevligt men inte när det tar en timme längre. Fick sålt fotbollsbiljetterna till en trevlig dam. Fick köpt två nya toppar och Andy inskaffade en ny mobiltelefon. Sen bjöd han mig på grekiskt :) Min mobilkamera är sämst ..men fyfan vad god maten är!






Mitt framtida yrke kanske?


Ta dig i röven, klockan är 12!

åh helvete vad trött jag är. Jag måste se till att börja lägga mig vid bättre tider. Ska iaf till gbg nu ...Ska möta upp en dam och få sålt fotbollsbiljetterna osv osv. PACKING TIME

Dags att sova?

Afan ...ska försöka i alla fall. Natti

Attention!

Sitter ni hemma och har det tråkigt? Sitter ni hemma och inte vet vad ni ska göra? Har ni så tråkigt att ni slänger tallrikar i väggen och skriker så att halsen går sönder pga all frustration? Jag har lösningen.
Besök Tessans, min fäsmös blogg. Hon förgyllar hela tolv stycken personer med en av de roligaste bloggarna i världen (det luktar ironi ;))

Men seriöst... gör de ba! Klicka på bilden så kommer du dit direkt!

http://tessipess.blogg.se/


Welcome to Las Vegas

Haha! Det är lite roligt att jag sitter och är så nervös när jag tittar på idol. Man sitter ju förfan och skiter på sig.
Kan inte ens tänka mig hur de känner sig. Iaf ...Erika åkte.

One more gone, seven to go.

Filmer jag MÅSTE se









Det är jobbigt när man vill ha så mycket saker




The shining


Idag mina vänner kommer en av världens bästa skräckfilm med den grymma Jack Nicholson i huvudrollen. Om du inte har sett den beodrar jag dig att se den ikväll. Själv vill jag ju inte missa idol ;)

21.00-01.00 på kanal 9











Lite försmak ;)


Är det ...

Halloween idag? Eller imorgon? NOLLKOLL

Igår när jag vaknade fick jag trevliga nyheter ...Mamma hade suttit in 300 spänn på kontot!
Idag - inte lika trevliga nyheter. En av Andreas bästa vänner har åkt på svininfluensan och missar bland annat guldmatchen mellan IFK göteborg och AIK som hade sett fram emot så mycket. Krya på dig! Nu måste vi försöka få sålt biljetterna.


Annars? Not much, mitt liv är så ointressant. Jag har ett stort handbollssug ..så jävla trist med en träning i veckan.
MEN jag ska sluta klaga. Det går grymt bra för oss. Vi möter Torslanda på onsdag och vi SKA vinna.  


The Descent


Jävlar, vilken film. Jag hade seriöst tagit livet av mig om jag var i samma situation. På tv.nu står det att filmen fick fyra av fem möjliga. Jag vet inte riktigt om jag håller med.
Jag önskar att det någon gång kunde göras en skräckfilm som är baserad på ett "vanligt" problem. I det här fallet hade det vart nice om filmen gick ut på att de skulle ta sig ut ur grottan och ENDAST ta sig ut ur grottan. Lite trist att det måste dyka upp några halvmänskliga djur. Men o andra sidan ...det kanske inte alls hade blivit lika bra plus att jag förmodar att de halvmänskliga djuren var de som hade vart i grottan innan dem.

Det var också synd att slutet var lite halvkasst. Det kanske bara är jag, men jag förstod inte helt. Poängen var antagligen att man ska grubbla lite själv. Jag tycker att sånna slut är nice, men jag tycker inte att det passade i den här filmen. But that's only me.

Men det var spännande, underhållande och det var snyggt gjort så jag tänker inte gräva ner filmen i skiten totalt.
3/5

Nämen ser man på


Är det segt eller?

Japp det är riktigt segt.
Bra filmer på tv400 för de som har den kanalen. Jag har personligen inte sett the Descent och tänker se den idag.
Annars leder Färjestad med 0-2 mot Skellefteå! UNDERBART!

 

Jag insåg först nu att det är den nya versionen av the omen som visas och den är inte alls lika bra som den äldre.

Fy fan ...

Vilket jävla jobb, men jag lyckades!



btw ..denna va ganska rolig hihi


Kan ju också tala om att idag när jag vaknade hade jag fått ett sms från mamma där det stod att hon hade fört över 300 spänn till mitt konto. Det fanns ingen speciell anledning utan hon hade bara fört över dom ..helt bara sådär:D Jag kan ju tala om att det var längesen jag ägde så mycket pengar ...haha, ush jag behöver ett jobb.

Klockan är 03.01 ...

och först NU blev jag klar med den här förbannade bloggen ...med hjälp av Andreas.
Html-koder hit och html-koder dit. FY RÖVHÅL VAD JAG HATAR DOM!

Men nu blev det fixat så jag kommer i alla fall sova gott!

RSS 2.0