Guld till lag Norberg :D

Väldigt jämn och spännande finalmatch. Kanadensarna hade två chanser att avgöra men jag antar att nerverna satte stopp för det funkade inte riktigt som de ville. Men bara bra för oss. Sverige lyckades kvittera till 6 lika efter att Kanada tagit ledningen med två poäng. Detta ledde till en nervös extra omgång där Kanadensarna hade sista sten och lätt kunde avgöra ...MEN ICKE! Sveriges stenar flöt på bra och Kanada gjorde ännu ett misstag. Guld till Sverige och seger över Kanada med 6-7 ...i Vancouver.

 

Vad är bättre än att vinna över Kanada, I KANADA? I en final dessutom :D


Utelåst

Hela skiten började med att Andreas skulle till torget och köpa godis. Han sa att jag inte behövde följa med om jag inte ville så jag stannade hemma. Sen ringde han mig och frågade vad jag ville ha men han fattade ingenting så jag bestämde mig för att gå till torget i alla fall. Jag trodde att han hade tagit min nyckel så jag tog extra nyckeln, låste och kastade nyckeln i brevlådan. Då plötsligt kom jag på att mina nycklar låg på bordet i mitt rum vilket betydde att Andreas inte hade på sig några nycklar. Här med förklarar jag Justine och Andreas utelåsta.
Så vi fick ta bussen in till stan, spårvagnen till Järntorget, hämta nycklarna från pappa, åka tillbaka med spårvagnen till stan och ta bussen hem igen. Ibland är man så jävla dum i huvudet!

Shutter Island

Snygg, ÄLSKAR MUSIKEN och hatten av för Leonardo Dicaprio. Den var väl utförd och hade mer djup i handlingen än vad jag förväntade mig. Alla frågor man bildat under filmen fick man svar på i slutet. TACK! Det fanns mycket att tänka på men när man gick ut från biografen fanns det inga frågetecken. Själva handlingen har, i alla fall jag, sett flera gånger innan men på något sätt blir detta ändå nytt och intressant. Awesome.


Vilken medaljfest!

Marcus hellner, Johan olsson, Daniel rickardsson och Anders södergren gjorde ett toppen jobb i herrarnas stafett och vann guldet! :D

 

Ikväll blir det massa hockey!

USA - Schweiz (2-0)

Kanada - Ryssland 01.30

Tjeckien - Finland 04.00

Slovakien - Sverige 06.00 (!!!)


Hehe

Jag vill ha Andreas här nu
Jag vill se Alice in wonderland
Jag vill åka till Thailand
Jag vill ha vår
Jag vill ha ett jobb
Jag vill på konsert
Jag vill ha nya kläder

... bara så ni vet
Nu ska jag träna.

Silver i sprintstafett!

Igår bjöds det på ett i stort sett perfekt lopp av Charlotte Kalla och Anna Haag. Tyvärr blev tyskarna lite för starka i slutet och tog till sig guldet men ett silver är inte helt fel det heller! :D

 

Ikväll har även Helena Jonsson chans på revansch i skidskytte. Det gick ju inte så bra sist tyvärr.


Holy mother

Jag trodde verkligen inte att jag skulle orka träna idag med tanke på att jag suttit uppe hela kvällen och kollat hockey. Men jag hade fel. Kändes svinnice att träna igen. Har kommit in i de stadiet då jag blir väldigt rastlös om jag har för långa pauser mellan träningspassen. Så det är gött att jag har handbollsträning imorgon, handbollsmatch på onsdag (om jag blir uttagen) och bodypump på torsdag igen och kanske på fredag? Får se om jag orkar.

Tänkte också gnälla på vädret. JAG HATAR DET! Hela Sverige krashar när det ligger snö på marken. Nu kanske inte Andreas kan komma heller. :( Jag vill ha sol och fågelkvitter. Haha.

Tre kronor

I morse vann Sverige över Finnarna. 3-0. En väldigt komfortabel seger. Frågan är bara hur bra det var att dem vann. Med vinsten i fickan blir det antagligen match mot Slovakien i en kvartsfinal och match mot Ryssland eller Kanada i semifinal. Inga lätta länder det där. Jag hoppas på Ryssarna för jag tror dem kommer vara lite enklare att slå.

Underbart

Jag stod seriöst och skrek framför tv:n. Så jävla nervöst. Johan Olsson var nästan 30 sekunder före alla andra. Hellner gjorde världens jobb och försökte sakta ner den närmaste gruppen. Han gjorde ett fantastiskt jobb men tillslut gick det inte längre. Hellner blev trött och låg ett tag på femte plats. Gruppen som Hellner försökte sakta ner kom i kapp Johan. "Nu är det kört för dom" tänkte jag MEN ICKE! Marcus Hellner använde sig av de sista krafterna och tog guldet och stackars tröttta Johan tog bronset. Helt underbart!


Så är det

Är det OS på tv får jag verkligen ingen lust att sitta vid datorn.
Men mitt liv är verkligen inte intressant så en uppdatering behövs inte.

Haha alltså jävlar?

Jag tränar i en grupp som består av typ 30 pers?
Fan vad maffigt att träna med så många :D

Bläig torsdag

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Massa vel och strul ledde till att jag inte åkte till Andreas idag som det var tänkt. Vart så jävla arg och irriterad så det kanske var bäst så.

Tränade idag. Sista gången den här veckan. Bodypump tre gånger samma vecka känns verkligen. Idag kördes det i alla fall bodypump 73. Jag har aldrig vart med om något så jobbigt. JENNY, benlåten är 100 gånger jobbigare än den man kör i 72:an. Jag höll seriöst på att delas på mitten kändes det som. Men jag tror faktiskt jag gillar 73:an mer. Den känns lite tyngre och det är bra för 72:an känns lite för enkel. Dessutom har 73:an mycket bättre musik :D

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tillägna resten av kvällen till. Kanske sätter på någon bra film :)

DÖÖÖÖÖÖ

Ahhhhhh. Vad är det för jävla arsle som spelar Lady Gaga klockan tio på morgonen? Någon spelar svinhögt och jag vaknar varenda jävla gång. Jag önskar att jag visste vem det var så att jag kan slå sönder stereon eller datorn eller vafan det är dom använder sig av. Jag blir så jävla frustrerad.
Jag skiter egentligen fullständigt i deras liv och vad de lyssnar på men spelar de så högt att man hör vad hon sjunger är det inte okej. OCH 10.00 på morgonen? Idag va det t om tidigare. Tror det kan ha vart runt 09.15 för då vet jag att jag kollade på klockan. För mig är det helt ologiskt. Det lustiga är att de spelar typ två låtar och sen slutar dem. Är det någon med sömnproblem eller? "Åh jag kan inte sova så jag måste gå upp, sätta på Lady gaga på högsta volym och störa varenda jävla människa i tuve" JAG FÅR SÖMNPROBLEM AV DIG DITT JÄVLA HELVETE!!

Dagens look-a-like


Haha näsan i alla fall?

Ohlala

Det går framåt :D


Wädnäsdäy

ÅH. Det gick verkligen grymt bra på bodypumpen idag. Va på ungdomsmottagningen innan så jag var rädd att jag inte skulle hinna men det gjorde jag. Imorgon blir det ännu mera träning och efter det åker jag till Andreas.

Råkade knocka en kille idag med stången på bodypumpen. PINSAMT men han var jättesnäll och den träffade inte så hårt ..tur det. Jag är alltid så jävla trött efter passet så jag hamnar alltid i min egna värld, så när jag lämnar tillbaka alla vikter så tänker jag inte på att det är massa andra som också ska hänga tillbaka sina vikter.
Sen kan jag ju tala om att instruktören va sämst. Hon hade verkligen inte koll på någonting och gjorde allt i fel takt. Blä.

Och det sista jag har att säga är att det är massa hockey ikväll. Först damerna mot Kanada och sen herrarna mot Tyskland :D

Sjuk dröm

Nåt om någon mödare som var lös. Jag och Tessan var hemma hos mig och tydligen hade mödaren dödat tessans mamma och min mamma. Så tessan höll på att packa upp våra saker för hon ville härifrån. Precis när vi skulle ut från lägenheten kommer pappa in och jag varnar honom för mödaren och då ringer pappa till en jävla massa och varnar dem också. Han skickar även ett mail till min faster som inte ens bor i Sverige. Haha

OS- guld till Ferry :D


snyggheten själv

Kan väl fortsätta i samma spår, "kollage-spåret" och lägga upp ett kollage på mig själv som Jenny skapat. Jag är faktiskt medveten om att jag är fruktansvärt ful på varenda bild så jag tycker det inte är mer än rätt att jag vanar för starka bilder.

Sen ville Jenny också att jag skulle dela med mig av våra fantastiska dikter. Jag var inte helt nykter när jag skrev den och det kan nog stämma för jag kommer inte ihåg att jag skrev den haha!

 

Jenny, min vän ...du är riktigt snäll!

en riktigt snäll vän

jag lovar att inte ge dig skäll

när du släpper in en boll i målet

men akta så att jag inte stänger in dig i förrådet

Haha nej, jag skojade bara, du är jenny den underbara

som inte förtjänar att bli instängd någonstans

jag bjuder hellre ut dig på dans


Och jenny svara:

 

justine!

du är så jävla fin!

jag lovar att inte stänga in dig i ett skrin

när du ger mig ett fånigt flin

 

HAHAHA awesome!


Med brist på annat

Detta mina vänner är min kära vän Tessan som ser ut som ett mongo på 90% av alla bilder man tar på henne. (eller som hon tar på sig själv) Därför tänkte jag "varför inte lägga ihop alla bilder till en enda bild?" Så det gjorde jag och detta blev det slutgiltiga resultatet. Tycker alla bilder ser så sjukt roliga ut, speciellt den bilden längst upp till höger när hon garvar ihjäl sig.

 

Förhoppningsvis dödar hon inte mig! :D


Tråkig tisdag

Somnade inte förrän vid 06 i morse pga att Sveriges damer i Ishockey började sin match kl 04. De hade en väldigt seg start men lyckades tillslut vinna med 6-2.

Och nu snöar det massor. JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ SNÖ! Jag vill ha sommar och sol. Det kommer bli så härligt när man inte behöver sätta på sig massa kläder innan man ska ut.
Men igår när jag gick hem från träningen var det faktiskt fortfarande ljust ute och det har det inte vart på väldigt länge. Lite positivt i alla fall.

Kommer väl inte göra så mycket idag. Måste handla och fixa käk. Pappa jobbar sent så jag blir inte serverad idag. Haha. Senare ikväll blir det handbollsträning.

Sherlock Holmes

Härlig actionfylld och grymt snygg film med lagom mycket humor och nice dialog. Man hade inte tråkigt en sekund. Robert Downey jr och Jude law är riktigt bra och tillför det där lilla extra många filmer saknar.


Härligt Charlotte!


Urk

Nä ush. Ingen bra träning idag över huvud taget. Tror det kan bero på uppehållet. Helt sjukt att man tappar så mycket på en vecka. Men men ...jag gick dit, jag sprang och jag gjorde mitt bästa på pumpen. Bättre än inget.


göttmos

Idag har alla plugghästar lov vilket betyder att mitt fritidskort gäller hela dagen. Så idag när jag åker till träningen behöver jag inte vara rädd att de ska komma en kontrollant :D

En titt i arkivet

Det här måste vara nog den roligaste bilden på mig och Tessan NÅGONSIN! HAHAHAHAHA!! Den är så fruktansvärt ful och vi ser så sjukt uttråkade ut men ändå skrattar jag lika mycket varenda jävla gång! :D

 

Sjukt längesen. Jag hade blått hår(!!!!!!)

Tessan tycker den är färgglad och fin :) haha!

"Det är en fin kontrast" - Tessan


Telefonsex x2

Ja då är klockan tolv och dagen är slut men jag, tessan, andrea och andreas sitter och muppar oss i datorrummet.
Vi är ju ganska störda i varandras sällskap och idag ledde det till att vi ringde telefonsexlinjen. Det är sjukt vad mycket perversa människor det finns, fast idag hörde vi väl själva till den kategorin.

Men nu ska folk snart hem och jag ska snart sova för imorgon ska jag träna arslet av mig!

ARSEL

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA COMHEM-FAN!!

Questionmark?

Va uppe hela kvällen och tittade på när Canadas ishockeydamer slog Slovakien med 18-0. Haha! Kommentatorerna berättade också att Slovakien hade vunnit över Bulgarien med 82-0. ÅTTIOTVÅ - NOLL!!
Jag måste försöka få tag på den där matchen på något sett för jag måste nog se den för att förstå det helt.

Photoshop


Jag är sämst på att redigera bilder i photoshop, speciellt när det handlar om att fixa "fin hy". Men denna bilden blev faktiskt inte så pjåkig tycker jag. Kanske inte jätte stor skillnad, men lite

Den översta bilden är inte redigera :)

VINST!

3-0 :D

Sverige - Schweiz



2-0 till Sveriges ishockeydamer mot Schweiz med en period kvar. NU KÖR VI!

Klaging time

Alltså vafan är det med comhem? För typ en vecka sen påstod dem att internet skulle fungera bättre men det är verkligen ingenting jag märker av. Varje gång man ska in på en ny sida kommer "sidan kan inte visas" - skiten. RÖVAR.

Och jag tänker klaga lite till. Imorse, runt tio, vaknade jag av någon jävel i den här byggnaden sätter på Lady gaga på högsta volym. Alltså okej om man hör grannarna spela musik, jag har egentligen ingenting emot det men lite måtta får det la fan va? Dom spela så högt att man hörde texten, alltså det hon sjöng. HELVETE. Det koka i hela kroppen på mig.

Och så hände det något väldigt mystiskt. Igår kväll när jag satt vid datorn märkte jag att mitt läppsyl nästan hade smält. Det blir nämligen väldigt varmt vid datorn. Så jag lägger läppsylen i kylen för att den ska bli kallare. Och där låg den hela kvällen ...trodde jag. Idag när jag skulle ta ut den så fanns den inte där. Väldigt konstigt tänkte jag. Jag bestämde mig i alla fall att jag skulle vänta på pappa och fråga honom när han kommer hem. Så jag vandrar in på mitt rum och så ser jag den. Där ligger den PÅ BORDET, i mitt rum. Förklaring tack.
Jag vet att jag inte hämtade den innan jag gick och la mig. Jag kanske gick i sömnen ;D

Holy crap

Jag är så JÄVLA dum i huvudet!!!!! Jag sökte nyss till ett jobb som bara tog emot CV:n på mail. Det var mamma som tipsade mig och hon skickar alltid mail till min oseriösa mail ...alltså thaigirl ... självklart tänker inte jag på detta och svarar på ansökningen från den mailen. Alltså VAD I HELVETE?! Vad tänker jag med. Så jävla pinsamt. Jag var dum och liten när jag bestämde mig för att jag skulle heta så. Hon kommer tro att jag är värsta oseriösa porrskådisen. Inte nog med det så var mitt CV döpt till "CV-hemköp". Har ju några stycken CV:n som är lämpade för olika jobb och det tänkte jag inte heller på. Så jag var tvungen att skriva ännu ett mail för att förklara mig vilket egentligen också är pinsamt men jag var bara tvungen. Förhoppningsvis är hon en kul typ som kanske skrattar åt det men åååh. Sista gången jag söker jobb halv tre på morgonen. Döda mig nu!

krull krull

Jag är verkligen aldrig nöjd med mitt hår men idag för första gången på väldigt länge, ändrades detta! När jag tog ut flätorna fick håret sån sjuk volym. Jag hatar när håret är äckligt, platt och formar sig efter formen på huvudet. Jag har hittat lösningen :D ...fast man ser det inte så tydligt på bilden.


The princess and the frog

En mycket färglad och härlig film. Man sitter med ett leénde på läpparna i stort sett hela tiden. Jag älskar musiken och jag älskar den traditionella disney-stilen. Dock känns den lite för modern, trots att den är handmålad. Tyvärr tar den moderna känslan över helt och den äldre och klassiska disney-känslan försvinner. Jag tror inte att den här kommer bli en klassiker som t ex Alice i underlandet vilket kanske inte är så konstigt. Men det är synd. Hade vart härligt med en till sån film.

Freitag

Nu har vi vart i stan och köpt godis för hela slanten! :D Och mitt hår blev awesome när jag tog ut flätorna!

ajjamen

Nu ska jag ut för första gången sen i söndags. Haha

Jag har för mycket fritid


Good old days


Haha

Med brist på annat flätade jag hela håret. Nu ser det ut som att jag inte har något hår på huvudet alls. :D

Confessions of a shopaholic

Hade några roliga scener men annars är den verkligen inte min typ av film. Den kändes sjukt lång vilket den inte är egentligen. Not a good sign. Man måste kanske vara shoppar-galen för att kunna relatera till den? Kan tänka mig att intresset blir större då.

Jag har en snygg pojkvän


sug

Det blev ingen träning idag som sagt. För jävligt. Imorgon går jag till bodypumpen i vilket fall. Har suttit med en papperstuss i ena näsborren hela dagen. Hatar när man bara kan andas genom en näsborre. Nu blir det film.

Jävla förkylning

Jag blir så rastlös av att bara sitta här. Jag vill träna.

What?

Jag vet inte om det är jag som är efter men när jag kollade på The Island så märkte jag att de använder samma soundtrack som i Avatar. Jag är säkert efter.


tågjävel

Snart är Andreas här! Har saknat honom så mycket! Men det jävla tåget är sent som vanligt. Kylan som ställer till det. Idag var det problem med växlarna. Nu fick jag reda på att de har stopp precis innan centralen.


 

Har ni ingenting att göra tycker jag att ni ska kolla på The Island. Grym film!

21.00 på kanal 9


Nostalgi

Sitter här och lyssnar på Mcfly och Busted. Haha sån jävla nostalgi. Var helt galna i båda banden för längesen.





Ingen träning

Det var ju meningen att jag skulle träna idag. Pepp som satan var jag igår men vaknade upp dunder förkyld så det blir inget med det idag. Trist.

The descent part 2

Jag har aldrig några stora förväntingar på dagens skräckfilmer för 99% av dem suger. Den här filmen var däremot helt okej. Storyn är väldigt simpel vilket är bra för slutet är ingen höjdare och man får inte svar på mycket. Har man ingenting att göra så kan man lika gärna se den. Den innehåller mycket kött och blod plus att jag hoppar till ganska ofta och det gillar jag.

3/5


Trevlig start på dagen

Så jävla irriterande när man sover och man vaknar av att grannen börjar borra klockan tio på morgonen. Tack så väldigt mycket. Sen är det någon jävel som alltid spelar musik tidigt på morgonen. Folk borde ha mer respekt för varandra och TÄNKA innan man gör något. Bara för att du går upp tio på morgonen betyder det inte att alla andra gör det.

Har vart en väldigt konstig natt. Jag sa godnatt till Andreas runt 02-tiden men somnade inte förrän vid 6. Pappas vän var här hela dagen igår och åkte inte hem förrän vid fyra på morgonen. Så vid 04-tiden var det massa liv i hallen. Sen två timmar efter vid 06-tiden kom pappa tillbaka hem och det gjorde så att jag vakna. Han hade vart i stan och missat bussen så han fick vänta i typ två timmar haha. Smart ass!

Idag ska jag bara göra det jag älskar mest ...Ingenting. Fast ikväll ska jag på bio med Jennybenny och titta på The descent part 2 :)

Röööv


Åh jävlar vad trött jag är. Blir alltid såhär trött efter match. Skit dåligt att jag sov för det kommer betyda att jag inte kommer kunna sova ikväll men det går ju inte att hålla sig vaken.

 

Tänkte kolla på Spindelmannen som börjar om 25 min.
Sjukt längesen jag såg den.

Och sen måste jag tala om att mitt godis är slut =(

34 månader <3

Jajamensan, herre vad tiden går fort. I april är det fan 3 år!

Jag älskar dig <3 :)


Grym match och intressant bussresa

Mycket nöjd med dagens match. Vi vann med 8-14. Samma resultat som förra gången vi mötte dom. Idag kändes det extra gött att vinna för dom hade sån jävla attityd och fult spel. I försvaret hade dom raka armar så jag har fått en rejäl smäll på halsen som bultar och gör ont. Målvakten själv hade mer attitydsproblem än hela Sverige. Ann-sofie frågade domaren om det var möjligt att deras målvakt satte på sig en väst för hon hade likadana färger som oss på tröjan. Det blir lätt att man passar fel om man kontrar och hon är långt ute på plan. Då skriker målvakten högt som fan och riktigt tyket "Åhhh vilket jävla tjat, jag tänker fan inte ha på mig någon jävla väst" Hon kalla Ann-sofie för "Jävla fitt-kärring" också. Hon var så arg, och ju mer mål man gjorde ju argare blev hon. Men två poäng till oss!

Bussresan var också lite speciell. När det steg på folk vid nordstan steg det på en kvinna med barnvagn och två barn som gick "löst". Medan hon steg på stängdes dörrarna. De båda barnen var på och vagnen var på men kvinnan var utanför och fick händerna klämda i dörren TVÅ gånger. När hon väl kom på va hon så jävla arg och skällde ut busschaffören. Haha. Lite kul faktiskt. Jag hade nog gjort samma sak.

Nu väntar jag på god mat. Är sviiiiiinhungrig ... som vanligt! :)

Sling blade



Jag har faktiskt aldrig varit ett stort fan av Billy Bob Thornton men i den här filmen gör han ett fantastiskt jobb. Men det är också det enda som känns speciellt med filmen. I början är det magiskt att bara höra när han pratar för han spelar så bra men i längden så blir det ganska enformigt och filmen blir lite för seg.

3/5

När fredag är som bäst

Jag är så fruktansvärt hungrig och det luktar mat i hela lägenheten. Precis sett klart på en film som heter "Sling blade" ..skriver om den lite senare.

Mitt internet börjar komma igång nu. Comhem har uppdaterat en del så internet har krånglat i några dagar. Men nu ska dom vara klara så snart ska det väl funka som vanligt, om inte bättre.

Köpte mig en fet godispåse också. Haha ..har nog inte köpt så mycket godis på väldigt länge. Ska bli så härligt att bara slappa i sängen i gosiga kläder med godis och massa bra film. Fast det hade vart ännu mysigare om Andreas hade vart här och pussat på mig.

Disney-kväll

Trots att jag inte jobbar så känner man ändå när det är Fredag. Dessutom har jag bestämt mig för att inte äta onyttigt på vardagarna så det blir ändå lite speciellt på fredagar. Så idag tänker jag köpa mig en stor fet godispåse och glo disneyfilmer hela kvällen.

Vilken är din favorit?

Nostalgi


När jag och Liza var mindre (kommer verkligen inte ihåg vilken klass) så var jag hemma hos henne och chilla. Men innan jag skulle hem så dök den här lilla snutten upp på tv och vi tyckte det var så jävla roligt. Båda har alltid velat se den igen men ingen av oss visste vart man kunde finna den eller vad den hette. Men så för några dagar sen smsar Liza mig och berättar att hon har hittat den på youtube. Så nu delar jag med mig av den till er. Snälla kolla, den är så fruktansvärt rolig! HAHA

Couples retreat



Jag har alltid gillat Vince Vaughn men jag börjar känna samma för honom som jag känner för Jim Carrey. Hans filmer börjar bli för enformiga. Jag fann inte den här filmen rolig för fem öre. Okej, det fanns en scen. Men vafan? Kom med något bättre. Den kändes så jäkla lång och jag ville bara att den skulle ta slut. Jag är så glad att jag inte betalade för den här filmen.

1/5

Jag vill se


Städat och fint

Jag har i alla fall fått städat mitt rum. Det var riktigt smutsigt. Har en madrass under sängen och när jag drog ut den följde det med tjocka dammtussar och säkert fem silverfiskar HAHA. Vidrigt. Jag får panik när jag ser dom.

Nu är jag svinigt hungrig och väntar på att bror min ska komma hem med lasagne! Så längesen jag åt det.

My neighbor Totoro


Hayao Miyazaki är ett geni. Det är helt otroligt hur han kommer på allt. Filmen är helt underbar, mysig och sjukt vacker. Jag älskar ansiktsuttrycken när dom skriker, skrattar och gråter. Och så har vi handlingen, som är så udda men som är så bra. Allt kompletterar varandra och blir tillsammans awesome!

5/5

blä

Jag måste verkligen städa mitt rum men jag orkar inte!!!

The boy in the striped pajamas

Tung film. Så hemsk. Otroligt bra och välspelad. Chockerande slut. Satt säkert i fem minuter och bara glodde på tv-skärmen för det var verkligen ingenting jag hade räknat med. Men sånt gillar jag.

4/5

Filmtajm

Nu har tessipess dratt hem och jag tänkte se en film. Frågan är bara vilken?




Tror det blir big fish! :)

Tumme upp

Jäklar. Är så sjukt trött. Dagens pass gick bättre än någonsin typ. Orkade hur mycket som helst.
Nu väntar jag på Tessan som tydligen träffat Linda på gården och börjat tjöta med henne så hon har inte kommit hit än haha! Men hon kommer väl snart och då ska vi chiillaaaa ..orkar inte göra så mycket mer.

WOHO

Fick en bodypump-plast. Svin nice.

herregud

Jag har drömt så mycket konstigt i natt men det är en dröm jag kommer ihåg extra tydligt.

Jag spelade Ishockey och jag har för mig att jag spelade för Sverige och vi mötte Tyskland. Och i det tyska laget finns Johannes Bitter (tyska handbollsmålvakten) lika jobbig och irriterande som han är på handbollsplanen i verkligheten. I alla fall. Vi får reda på att Tyskland brukar spränga dörrarna och i det här fallet var vårat bås precis framför dörrarna. Deras plan var då att vi skulle få alla spillror i benen så att vi inte kunde fortsätta spela haha.

Sen helt plötsligt befinner jag mig i någon slags korridor. Då ser jag att det är massa gammla gymnasiekompisar som är klädda i någon mörk förklädnad och går runt och skjuter på varandra typ. Så jag gömmer mig bakom någon stor träsak och plötsligt då hör jag en röst: "blablabla dead but only one alive" ..precis som om det vore i en film. Och så är det någon bakom den här stora träsaken som jag gömmer mig bakom, som lyfter upp en hand och gör det där tecknet med två fingrar som alla brukar göra. Då vaknar jag men jag ser fortfarande handen och jag undrar vafan det är. Då ser jag att det är mina röda gardiner som har råkat forma sig precis efter den handen. HAHA!

Orvar!

HAHAHAHAHA! först måste jag visa Andreas knä som jag just precis döpte till Orvar! HAHA åh jag dör! Okej..nu ska jag borsta tänderna.


gäsp

Nu börjar jag bli trött och skrattar åt ingenting. Dags för tandborstning


skynt på

Gaaah. Den här uppdateringen tar år. Den började vid 18 och den är fortfarande inte klar än. Jag vill faktiskt sova någon gång.

Award

Med brist på annat.


Jag fick en Award från Tessan

Med utmärkelsen följer vissa regler och reglerna är:
-Thank the person who nominated you for this award
- Copy the award and place it on your blog
- Link to the person who nominated you for this award
- Tell us seven interesting things about yourself
- Nominate seven bloggers
- Post links to seven bloggers you nominated


Sju "intressanta" saker om mig:
- Jag har spelat handboll sen jag gick i tvåan
- När jag var mindre spelade jag även piano och blockflöjt med min mormor
- Jag var ett galet Westlife-fan i typ 5 år
- Jag har tatuerat in en "triforce" på handleden för jag älskar tv-spelet Zelda
- Jag blir lätt irriterad och arg för småsaker
- Jag är arbetslös
- När jag var liten lekte jag och min lillebror en påhittad lek som vi döpt till "klisterbanan"

Jag skickar vidare denna award till: Andreas, Jessica, Jenny, Vendela, Hanna och Frida (sjunde?)



Jag hatar datorer som inte funkar

Jag har vart ganska seg på att uppdatera, om man inte räknar med inlägget innan detta. Min dator bestämde sig för att inte längre fungera och detta gjorde att jag fick formatera om hela datorn. Men jag behövde en extern hårddisk så jag fick vänta en dag extra för att pappa fick låna en från hans snälla vän. Äger nämligen ingen extern hårddisk själv. Kanske dags att skaffa en. Bilderna går inte att öppna men förhoppningsvis beror det på att alla uppdateringar inte är klara.

Tränade igår med Vendela. Hon hade ingen och träna med och Jenny har en dum fot så det passade bra. Skulle tränat handboll idag men påväg till träningen ringer Kerstin och berättar att det bara är fem stycken som kan komma så träningen blev inställd. Underbart. Här har jag tagit mig ut i det äckligaste vädret helt i onödan. Men jag ska träna imorgon. Jag hoppas jag får en bp tid för just nu är jag på reservplats 4, men det brukar alltid lösa sig.

Och tessan, om du läser detta. Träningen började inte speciellt tidigt ändå. 17.15 börjar den så det är lite senare. Bara så du vet. Kommer sms:a ändå :p

Oscarsgalan 2010

Snart drar oscarsgalan igång. 7 mars närmare bestämt. Jävla lång lista. Kommer bli spännande även om jag tror att jag vet vem som kommer vinna. Men man vet ju aldrig ;)

BÄSTA FILM
Avatar, up in the air, Precious, An Education, Inglourious basterds, Upp!, The blind side, District 9, A serious man, The hurt locker

 

BÄSTA REGI
Kathryn Bigelow (The Hurt locker), James Cameron (Avatar), Jason Reitman (Up in the air), Quentin Tarantino (Inglourious basterds), Lee Daniels (Precious)

 

BÄSTA KVINNLIG HUVUDROLL
Sandra Bullock (The blind side), Helen Mirren (The last station), Carey Mulligan (An education), Gabourey Sidibe (Precious), Meryl Streep (Julie & Julia)

 

BÄSTA MANLIG HUVUDROLL
Jeff Bridges (Crazy heart), George Clooney (Up in the air), Colin Firth (A single man), Morgan Freeman (Invictus), Jeremy Renner (The hurt locker)

 

BÄSTA KVINNLIG BIROLL
Moni´que (Precious), Vera Farmiga (Up in the air), Anna Kendrick (Up in the air), Maggie Gyllenhaal (Crazy heart), Penelope Cruz (Nine)

 

BÄSTA MANLIG BIROLL
Christoph Waltz (Inglourious basterds), Woody Harrelson (The messenger), Stanley Tucci (The lovely bones), Matt Damon (Invictus), Christopher Plummer (The last station)

 

BÄSTA MANUS
The Hurt locker, Inglourious basterds, A serious man, The messenger, Upp!

 

BÄSTA MANUS EFTER FÖRLAGA
Up in the air, An education, Precious, District 9, In the loop

 

BÄSTA ICKE-ENGELSKSPRÅKIG
"Det vita bandet" (Tyskland), "Un prophete" (Frankrike), "La teta asustada" (Peru), "El scereto de Sus Ojos" (Argentina), " "Ajami" (Israel)

 

BÄSTA ANIMERADE FILM
Coraline, Fantastic Mr. Fox, The princess and the frog, The secret of kells, Up

 

BÄSTA SCENOGRAFI
Avatar, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Nine, Sherlock Holmes, The young Victorian

 

BÄSTA FOTO
Avatar, Harry Potter and the Half-blood prince, The hurt locker, Inglorious basterds, The white ribbon

 

BÄSTA KOSTYM
Bright star, Coco before chanel, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Nine, The young Victorian

 

BÄSTA DOKUMENTÄR
Burma VJ, The cove, Food. inc, Which way home

 

BÄSTA DOKUMENTÄRKORTFILM
China's unnatural disaster: The tears of sichuan province, The last campaign of governor booth gardner, The last truck: Closing of a GM plant, Music by prudence, Rabbit á la Berlin

 

BÄSTA KLIPPNING
Avatar, District 9, The hurt locker, Inglorious basterds, Precious

 

BÄSTA UTLÄNDSKA FILM
Ajami, El secreto de Sus Ojos, The milk of sorrow, Un prophéte, The white ribbon

 

BÄSTA SMINK
Il Divo, Star trek, The young victorian

 

BÄSTA FILMMUSIK
Avatar, Fantastic Mr. Fox, The hurt locker, Sherlock holmes, up

 

BÄSTA SÅNG
The princess and the frog: Almost there, The princess and the frog: Down in new Orleans, Paris 36: Loin de paname, Nine: Take it all, Crazy heart: The weary kind

 

BÄSTA ANIMERADE KORTFILM
French Roast, Granny O´grimmis's sleeping beauty, The lady and the reaper, Logorama, A matter of loaf and death

 

BÄSTA KORTFILM
The door, Instead of Abracadabra, Kavi, Miracle fish, The new tenants

 

BÄSTA LJUD
Avatar, The hurt locker, Inglorious basterds, Star trek, Up

 

BÄSTA LJUDREDIGERING
Avatar, The hurt locker, Inglorious basterds, Stark trek, Transformers: Revenge of the fallen

 

BÄSTA SPECIALEFFEKTER
Avatar, District 9, Star trek

 

BÄSTA ORGINALMANUS
The hurt locker, Inglorious basterds, The messenger, A serious man, Up

 


RSS 2.0