Dags för jobb: 16.00-21.30


Nintendo DS lite

Jag älskar när man har pengar och kan köpa grejer som man inte planerar att man ska köpa.
När jag inte hade jobb fungerade det inte riktigt så, då fick man prioritera.

Igår var en sån dag då jag inte hade tänkt att köpa något men det blev helt tvärtom. Här på mitt fina lilla datorbord ligger nämligen ett splitternytt GRÖNT Nintendo DS lite. ;) Och inte nog med det ...Zelda-spirit tracks finns i.

Jag är hur nöjd som helst med både DSet och spelet, men jag har ingen större lust att kolla hur mycket pengar jag har kvar på kontot haha!


wazaaaap folks?

Ja, nu sitter jag här och gör ingenting typ. Sjukt trött men imorgon är jag ledig. Sköönt.
Stressigt på jobbet som vanligt och det kändes som om det var ovanligt lite folk som jobba idag. Under en period kändes det som att jag fixa dressingen, preppa och baka samtidigt.

Nu ska jag bara fortsätta att inte göra någonting. Kanske kolla film?

En charmig bild får ni också!


Kick-off med subway-gänget!

Igår var den trevligaste och roligaste dagen jag haft på länge.

Den började i kungsparken med Christian, Denny, Bahram, Jimmy, Cecilia, Sabina och jag själv. Vi satt där och hade lite förfest. Mycket trevligt. Efter en stund gick vi vidare. Pöjkarna var sugna på att spela lite black jack och letade därför efter ett ställe där man kunde spela just black jack. Men det fanns inget ställe som hade suttit igång med det så tidigt så det slutade med en öl på rock baren. Då hade även Lars kommit.

Efter rockbaren var det dags att bege sig till Liseberg där vi skulle möta resten av subway folket. Runt sju tiden hade nästan alla kommit och vi tog plats i värdshuset (tror jag det heter) där dom hade dukat upp det så fint.
Det serverades oxfilé med rotfrukter och potatis. Sjukt gott. Till efterrätt blev det äppelpaj eller nyponsoppa med glass. Man fick välja lite själv.

När alla var mätta och belåtna var det dags för 5-kamp. Alla hade blivit uppdelade i lag. Mitt lag (Jimmy, Agnes, Christian och mig själv) var ju helt klart det bästa laget. Haha. Har faktiskt inte fått veta resultatet än. Det blev allt från water-ball till att kasta sill.

När alla var klara med 5-kampen drog vi vidare till Queens där kvällen också slutade. Vi drack, skratta, sjöng och dansa. Kunde inte ha det bättre.
Egentligen var det inte meningen att jag skulle följa med (började 10 idag), men jag kunde bara inte gå hem än. Det blev senare än jag trodde. Vid 3 var jag hemma igen och vid 8 skulle jag upp.

Så idag har jag gått runt i subway-köket som en zombie. Kanske inte det perfekta tillfället med tanke på att det var miljoner människor som kom idag. Men det gick bra ändå :)


Snabb uppdatering

Är ledig både idag och igår. Sov hos mor från igår ..kom hem förut vid 13 tiden. Har haft det lika mysigt hos mamma som jag alltid har. Kollat film och grillat och sånt där.

Nu sitter jag och taggar som fan inför kickoffen. Fan vad roligt det ska bli. Ska träffa lite gubbs vid fem. Sen drar vi till liseberg tillsammans efter lite förfest i någon park.

Nu ska jag fixa mig.
Ciao

Drink-party hos Liza!

Igår efter jobbet drog jag och Andreas till Liza. Där väntade även björn, erik och frida och efter en stund kom sandra. Vi blandade massa drinkar. Eller ja, björn och erik gjorde de. Vissa var hur goda som helst, andra var riktigt vidriga. Trevligt hade vi i alla fall. Vid tolv gick vi hem.


Lööööön

Idag fick jag min lönespecifikation så på fredag mår min plånbok gott. Mycket mer pengar än vad jag förväntade mig dessutom, härligt när sånt händer. :D

 

Funderar på att köpa mig den här datorn, men jag har inte riktigt bestämt mig än.

 


En dag fylld med hamburgare från max, och äcklig bacardi

Idag träffade vi Björn och Liza igen men idag gjorde Linnea oss sällskap också :) Dagen började hemma hos Liza där vi tjöta och åt nybakade bullar som Liza och Björn så tappert bakat.
Dagen fortsatte senare på Max. Har aldrig ätit där förut och det var faktiskt helt okej.

Mätta och goa gick vi till nordstan. Allergi medicin och sminkborttagning skulle inskaffas.

Dagen sluta hemma hos Linnea. Vi drack min barcardi Mojito, (som var en stor besvikelse. Den smakade apa) och kollade på Almost famous. Mysig dag.



Jag och Liza starade en "fröklubb" när vi var mindre och Liza har sparat några papper från den klubben. Det står massa sjuka regler. T ex så var det bara jag och Liza som fick vara med i klubben. Hon visade mig papprena idag. Haha sjukt roligt.

Jag och Linnea hade fixat så fint med citron och allt ..helt i onödan, eftersom drickan smaka skit. Men trevligt hade vi i alla fall :)

En trevlig kväll hos Frida

Igår drog jag, Andreas, Liza och Blörn hem till Frida och grilla frukt. Resan började konstigt då jag blev stucken av en humla. Utan att jag visste om det, kröp den på mitt ben och utan att jag visste om det, greppa jag tag i den med hela handen. Tillslut kände jag hur det brann till. Fyfan vad ont det gjorde. Så under hela resan gjorde det fruktansvärt ont men väl framme i Torslanda sprang jag hem till mamma som räddade mig med hjälp av något medel.

Vi hade det i alla fall väldigt trevligt hos Frida. Vi grillade äpplen, annanas och banan och åt det med glass och chokladsås. :D

Vägen hem var inte jätte oskyldig den heller. På väg till bussen gick det förbi en katt som liknade Apelsin så mycket att jag var tvungen att kolla om det var han. Apelsin har nämligen vart borta en längre tid. Men på något sätt råkade jag tappa väskan på katten så det satte klorna i armen på mig och rev mig vid halsen.

Så nu har jag ett svullet finger, ett köttsår på armen och ett rivmärke på halsen.







20 år idag!

Dagen började med att jag gick upp klockan åtta för jag skulle jobba.
Mina arbetskollegor är bäst som blir så glada för att jag fyller år. Min chef sjöng och grejer, inte alla chefer som gör det ;)

Efter jobbet mötte jag Andreas i stan. Fick 500 kr av hans fantastiska familj på ...SYSTEMBOLAGET :D Så när jag mött Andreas så gick jag dit direkt och köpte mig en flaska Bacardi Mojito. Tjejen i kassan var jättegullig och sa grattis haha.
Efter systemet blev det H&M ..blev lite nya kläder och sen åkte jag hem.
Pappa hade köpt en jättefin och jättegod tårta. Så gulligt. Fick min present, en ipod touch, i maj någon gång :)
Av min kära mor fick jag presentkort på accessorize - köpte en supersnygg väska.

Nu står min käre fader och lagar jättegod mat som jag väntar på. Annars ska jag faktiskt inte göra något speciellt. Min bild av en perfekt födelsedag är god mat, god dricka, bra film och trevligt sällskap. Sån är jag!


Ponyo

 

Störd, konstig, sjuk och udda på det mest underbaraste och fantastiska sätt. Jag älskar den! I en timme och 40 min befinner man sig i Hayao miyazaki fantasifulla värld och jag vill aldrig försvinna därifrån. Dessutom är Ponyo den sötatse varelsen jag någonsin sett!


En dag på Borås djurpark

Idag var jag ledig från jobbet och följde med min kära familj till Borås djurpark.
Det var jätte längesen jag gjorde något sånt här så det var riktigt mysigt. Mamma hade dessutom gjort en supergod picknick. Vädret började inte så bra. Regnet vräkte ner ..men det blev bättre under dagen och vid vissa tillfällen var vädret faktiskt riktigt gött.

Dagen blev mycket lyckad och jag hoppas att vi kommer göra någonting liknande snart igen.

Lite bilder från idag. Nu ska jag se på film och imorgon ska jag jobba ..stägning. SOVMORGON!


Vilken dag

Har nog aldrig svettats så mycket på jobbet som jag gjort idag. Och självklart har folk stormat in ..hela dagen. Tror inte det fanns en lugn stund. Men det är kul när det händer lite saker, tiden går mycket fortare då :)

Varmt som satan är det också. Inte gött att byta till sina vanliga kläder efter jobbet. Nu har jag tagit en dusch i alla fall. Skönt.

Nu ska jag bara chilla, vila mina fötter, äta gott och kolla fotboll. Blir väl en Hitchcook-film senare ikväll också. Börjar inte förän vid 13 imorgon!


Vad har hänt med min bakgrund?

En dag på Ikea

Jonahs rum har vart ganska kaotiskt en längre tid nu. Så igår begav vi oss, jag, Jonah och pappa, till Ikea för att inskaffa lite grejer som kommer göra Jonahs rum riktigt tjusigt. Det blev en tv-bänk, nya gardiner och en ny matta. Om några dagar, förhoppningsvis, kommer det en tv och någon gång i framtiden blir det nog lite färg på väggarna.

Pappa har dessutom möblerat om i vardagsrummet. Allt detta fick mig själv att bli lite sugen på lite nytt i mitt rum. Fick också en matta men jag tyckte inte det räckte riktigt så jag möblera faktiskt om i mitt rum också. Det ser mycket bättre ut nu och det finns mycket mera plats.

Både jag och Jonah blev förälskade i en supersnygg tv-bänk.

Den var dock för dyr :(


Prince of persia


Kan väl inte påstå att den här filmen var speciellt bra. Jag tyckte delar, få delar, var ganska häftiga men i helhet? ..nä. Många äckliga kommentarer. Ush, jag tyckte det var så pinsamt. Blev svårt att titta. Väldigt förutsägbar. Skulle den vara baserad på spelet? För i så fall var det en hel del dom har missat. Underhållande för stunden ..men ingenting jag rekomenderar. Jake är snygg i alla fall.

2/5


(Orkar inte göra sån där supersnygg bild jag brukar göra.

Den var för kass för det)


Uppdatering

Jag är ju riktigt kass på att uppdatera. Har inte orkat eller hunnit ..har ju jobb nu för tiden ;)

I helgen var älsklingen min här. Vi åt middag på grekiska tavernan, den som vi älskar så mycket, gått på bio med Sayam och promenerat på Liseberg. Har ju vart väldigt fint väder i helgen.

I alla fall, middagen var jättegod precis som vanligt och efter det ville vi inte hem pga vädret så vi drog till Liseberg. Andreas ville självklart spela, precis som vanligt, så det gjorde vi. Han lyckades faktiskt vinna stjärnvinst på malaco, den jäveln. "Ska jag ta nr 11? Nej, jag kör på 17 istället" Andreas: "Då tar jag nr 11" Tre sek senare: BING BING BING ..nr 11 - stjärnvinst. Den kunde vart min :( Men jag fick massa godis :)

På söndagen träffade vi Sayam. Vi drog till bergakungen och glodde på prince of persia. Var jättetrevligt att träffas igen.

Annars har jag inte gjort speciellt mycket. Jobbat ..typ det enda jag gör nu förtiden (:D) ..och tränar.


Hejsvejs

Woho. Nu har jag jobbat sen 11 imorse. Ska snart åka och träna.
Lite uppdatering kommer ikväll när jag hittar min rövsladd till mobilen :D

RSS 2.0