Såhär kul kan man ha på en onsdag


The sims 2

Igår fick jag ett ryck och kände att jag bara var tvungen att spela the sims. Så nu håller jag på att försöka fixa skiten men självklart är det någonting som ska krångla. Förhoppningsvis kan Andreas fixa det :D

Jag har fyndat

Den här kollektionen är helt fantastisk. Köpte mig en till supersöt klänning för 99:- på H&M. Den passar perfekt, och i storlek medium ..inte XL, inte L utan MEDIUM :D ..träningen ger resultat. Längtar tills man kan börja använda klänningar på riktigt. Vill verkligen ha sommar NU!


Jag är så nervös


Fredagsmys - på riktigt

Jag saknar den tiden när man var liten, när program som "fångarna på fortet", "Gladiatorerna" och "Sikta mot stjärnorna" gick. Jag älskade i alla fall fångarna på fortet och jag kommer ihåg hur jag såg fram emot helgerna bara för att få se det.

Idag är det inte alls samma sak. Jag ser inte fram emot några program längre. Jättetråkigt. Ibland saknar man när man inte hade några pengar. Mamma och pappa höll i plånboken och chips fick man bara äta på fredagar ...när man tittade på fångarn på fortet. I min familj hade vi massa olika chipssorter i skålar. Man delade. Visst, det kanske man gör idag också men nu kan man köpa det när man vill plus att man får en hel påse för sig själv. Förr var det godare, man fick mindre och det var jättetråkigt när det tog slut.

Men som jag har gått runt och önskat, att fångarna på fortet ska komma tillbaka någon dag. Någon har hört mig :D

Nu hoppas jag bara att det blir lika mysigt och lika stämningsfullt som det var en gång i tiden!


Där satt den

Idag har Tessan spenderat sin dag här. Vi kollade bland annat på Färjestadsmatchen som var oliiiiidligt spännande. Färjestad lyckades vinna (såklart) och nu står det 3-3 i matcher. På tisdag avgörs det.

(Jag vet att Skellefteås logga är suddig)

 

NERVÖST

 

Samtidigt i göteborg spelade Frölunda match mot Linköping. Frölunda förlora och Linköping lyckads kvittera till 3-3 i matcher efter ett underläge med 1-3. SYND!


Alice in wonderland

Filmen är snygg och musiken är underbar men alla Tim burtons filmer är just det. Han gör re-makes av äldre filmer med Johnny depp och mer än så blir det inte. Jag saknar djupet och allt det som får Tims filmer så speciella. Jag vill se filmer som Nightmare before christmas, var har dom tagit vägen? Tim saknar DET. Jag måste kanske helt enkelt acceptera att re-makes av disney-filmer aldrig kommer bli desamma och det kanske inte är så konstigt. Allt blir för modernt och all den äldre och mysiga känslan försvinner. Men som sagt, filmen är sjukt snygg men jag tycker det är dags att han börjar komma på lite egna och bättre idéer.


En dag på stan

Det blev lite nytt grejs idag för första gången på väldigt länge. Kan ni förstå att den här toppen faktiskt ser bra ut på mig? När jag tog den var jag skeptisk för jag trodde verkligen inte att den ska passa men den sitter verkligen sjukt bra :D Köpte ett annat linne med blommotiv på men jag hitta ingen bild på den och jag orkade inte ta kort. Ett par nya hörlurar blev det också :) Jag vill att det ska bli varmt och gött så man kan börja ha på sig kläderna!


Jummie



Denna mycket trevliga dag började med smarriga våfflor hos Liza och slutade på donken. Där träffade vi också Linnea som precis slutade jobbet. Nu är jag svintrött :D


Andreas är knäpp :D

Jag: Andreas, du måste se "the fourth kind"
Andreas: Då ser du om du hittar den med svensk text (sämst på engelska) och så låter du datorn står på när vi går till Liza och så skriver du en lapp till din pappa "Hej min pojkvän är dum i huvudet och suger på engelska så vi måste låta datorn stå på"

Jag tyckte detta var väldigt kul! :D

HAHAHHA nu hände det en rolig grej igen!
Andreas fick sms och kände inte igen numret.
Andreas: "FORT, gå in på youtube"

Ett kortfattat inlägg - för jag vill sova!

Jag var på drop-in på KY-Akademin (Fotolinjen) Den var awesome!
Tittade på våran match som jag inte kunde vara med på pga mitt jävla ben. VINST! 18-14. Frustrerande att sitta på bänken och inte få vara med. Men jag fick sköta måltavlan i alla fall ;) ...Andreas va med på ett hörn. (Han ville att jag skulle skriva det)
Sen en mycket trevlig kväll efter det.

Nu börjar South park. Guten nacht!

Min alldeles egna Sid! :D


100 spänn för den här lilla tuben. Haha sjukt


Jag drömde om Skins inatt haha. Fast jag kommer inte ihåg vad som hände

Mitt ben är lite bättre. Fast det gör fortfarande inte ont. Kan inte springa så jag kommer inte kunna träna handboll idag och jag kommer inte kunna vara med på säsongens sista handbollsmatch. Underbart! Så jävla typsikt. Fast det är nog bäst. Spelar jag imorgon och tränar idag kanske jag skadar benet ännu mer och måste vänta ännu längre på att jag ska kunna börja träna igen. Men jag blir så rastlös. Jag ska i alla fall åka dit och heja på dom.



The blind side

Jag tycker inte den här filmen var något speciellt. Visst, den är bra men det är ingen film som sticker ut och är mer märkvärdig en någon annan film. Men den är fin, rolig och framförallt väldigt känslosam. Sen vet jag inte om jag tycker Sandra Bullock förtjänar sin oscar, men det kan väl diskuteras.


Ibland är Facebook väldigt intressant


Ben helvete

Gud vad jag har sovit dåligt inatt. Benet har bultat hela kvällen så det har inte gått att sova. Känns som om jag har vaknat varannan timma. Fick i alla fall nog och gick upp istället.

System of a down <3

Har glömt av hur bra dom är!


Match mot Nödinge

Förlust 28-15. Utklassning. Men Nödinge är serieledarna och har inte förlorat en match så att vi lyckas göra 15 mål känns bra. Vi förlorade mycket på deras kontringar. Vi hade två avbytare så man orkar inte. Vårat försvarspel var inte heller det bästa. Vi kan så mycket mer. Vi förlorade, trots allt, bara med två mål sist vi mötte dem.

En spelare i nödinge bröt foten. Hon kom i full fart mot mig och Mikaela, ramlade och låg sedan och skrek på golvet. Jag tänkte först att hon filmade men jag får ta tillbaka det med tanke på att hon faktiskt hade brutit foten.

Benet stack ut!

Jag har lyckats sträcka baksidan av låret något fruktansvärt och kan knappt sitta eller gå ..absolut inte springa. Det gör verkligen svinont och jag hoppas verkligen går över snart. På onsdag är det våran sista match och då SKA jag vara med. PUNKT!

Film


Bilder från igår :)


Hemma hos Jennifer <3

Så mysigt! Vi har hyrt tre filmer vi ska se på. Vi ska spela mario kart, äta god mat plus grönsaker med dipp! Myspys för hela slanten :D


Bäst


Klaging time

Ahh för helvete! Går inte ett skit på tv. Tack! Jag blir så trött. Idag måste jag lägga mig tidigare dessutom för jag ska jobba imorgon. Det kommer aldrig att gå.

Åh vad jag vill ha sommar!

Vafan?

Inatt drömde jag att jag blev slagen ...av Andreas? Vi var vid något skidställe och skulle kolla på när Anja Pärson skulle tävla. Som sagt, jag blev slagen och ville inte stanna kvar längre. Så jag sprang därifrån. Men så kom jag till ett ställe där jag var tvungen att ta mig förbi ett par sjukt läskiga hundar. Jag slog med något i huvudet på hundarna så jag kom därifrån.

The garden collection

Wow! Detta ser ut som ett sånt där riktigt mode-inlägg. Jag är ju i alla fall inte helt efter när det gäller kläder och hörde faktiskt talas om HM's nya kampanj: "The garden collection". (applåder) De flesta plaggen har massa blommor överallt och jag kände direkt att det inte var något för mig ..just pga blommorna. Men jag gick in och kolla på hemsidan i alla fall och fastnade direkt för den här klänningen. Eftersom det tar slut fort, speciellt kollektioner, beställde jag den från nätet. Man kunde dock inte beställe kläder för under 190 kronor så jag beställde ett par shorts också! Nu ber jag att den passar på mig ...den kommer garanterat inte göra det.

Idag fick jag hem massa bilder :D


Marnie

Inte den bästa Hitchcock filmen. Tror det beror på att den är väldigt lång och det händer egentligen inte så mycket. Detta kompliteras dock av Alfreds coola stil. Det känns så gammalt och det gör att filmen faktiskt blir ganska läskig, och det gillar jag. Detta måste ju också vara en av de första filmerna som har den här handlingen och det är väldigt häftigt att få se.


Godnatt Sverige

40 minuters kämpande på crosstrainern och en timmes bodypump - det känns och jag kommer sova så gott. Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet och köra samma grej.

Nu är det 2 grader ute, våren börjar närma sig. Natti

Family Guy Presents Something Something Something Dark Side

LOVE IT!

Roligaste vänner avsnittet :D


Dröm

Drömde konstigt inatt. Någonting om att alla människor skulle bli sorterade i olika grottor typ. Något om en jättelång backe och jag rammla ner och gjorde sönder något på vägen. Jag började gråta och vaknade av att det var blött på kudden. HAHA. Somna om ..och då drömde jag att jag hade ramlat ner i något hål men jag fick inte ont för det var massa skum typ ..sånt som kommer från såpa. Där nere väntade Andreas syster Daniela och hämtade mig. Plötsligt var det massa andra där. Andreas var där. Danielas barn var där plus någon mer. Hon började köra och på vägarna hade hon typ skrivit sina vänners mail-adresser, jättestort, för att veta vilket håll man skulle åka för att komma till rätt vän. SICK

Mumma


Nu tänkte jag stänga in mig på rummet och se ännu ett smarrigt avsnitt av desperate housewives. Har också bestämt mig för att börja följa en ny serie och eftersom jag varit sugen på serien Southland ett tag får det bli den!


Bästa träningen evaaah

Jag har sträckt baksidan av låret. Kommer göra svinont när jag tränar bodypump imorgon.
Har tränat idag. Vi var hela 6 stycken på handbollsträningen plus att vi inte hade några tränare. Trodde inte det skulle bli så mycket till träning men jag hade faktiskt fel. Blev ganska bra ändå.

update

Jag har faktiskt haft helt fullt upp. Första gången på väldigt länge. Så om folk sms:ar eller ringer och jag inte svarar är det pga att jag märkt smset försent eller sovit. Ber speciellt om ursäkt till dig Tessan. Jag hör av mig så fort allt lugnar ner sig lite :)

Försöker desperat hitta en bra skola jag kan börja plugga i när sommaren är över och det är inte det lättaste. Funderar på om jag ska gå en kurs först. På det sättet märker jag ju om det är verkligen foto jag är intresserad av och om det är det har jag nog större chans att komma in på en bra skola ...eftersom jag då läst en extra kurs. Har också fått reda på att det är mycket cambridge jobb i April, maj och juni så jag kommer ha lite pengar under sommaren.

Har tränat idag. Så jävla gött att inte behöva tänka på någonting annat under träningen ..än träningen. Någon jävel som stod bakom mig hade ingen kork på vattenflaskan (smart?) så när jag skulle göra armhävningen råkade jag välta hennes vattenflaska. Hon fick typ panik ...sjukt konstig brud. Chilla liksom ..det är vatten? Dryg var hon också.
Men i alla fall, Jessica har skadat knäet :( så hon kommer inte kunna bodypumpa med oss förren om en månad så idag hade vi någon kille som heter Fredrik. Han var grym. Han blandade massa äldre bp låtar. Han hade b la med  min favoritlåt till benen. Nästa vecka är det release för bodypump 73. Can't wait!

Gud vad jag är aktiv ...

Eller inte ... mitt liv är så trist. Men nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba :D

Precious

Fruktansvärt hemsk och tyvärr, väldigt realistiskt. Grymt skådespeleri från alla håll och kanter. Gabourey Sidibe gör ett riktigt bra jobb i rollen som Precious. Mo'Nique som spelar mamman är så jävla elak och man vill bara smälla till henne. Men hon gör ju bara sitt jobb som skådespelare. Hon är värd sin Oscar.


HAHAHAHAHAHAHA!

Nu skrattar jag högt. Kommer ni ihåg hur mycket jag har klagat på idioterna som spelar hög musik varje morgon?
Nu droppa det in en lapp i brevlådan:

"Snälla, det spelas hög (extremt) musik och många bankar på väggarna: RING till bostadsbolaget och klaga istället, det är det enda som kan ändra situationen. Ljudterroristerna är Pauta högst upp på 92:an"

Fan vad gött att det inte bara är jag som hör det! :D

The fourth kind

Den här filmen är inte realistisk över huvud taget men det spelar ingen roll. Jag har nog aldrig kännt såhär för en film förut. Jag såg den igår och jag kan inte sluta tänka på den och jag får rysningar när jag ser på bilder från filmen. Det här är inte den bästa filmen jag har sett, långt ifrån. Det är så svårt att förklara men att bara tänka tanken "tänk om det här skulle vara en sann historia" gör så att jag mår illa. Den är så psykiskt jobbig att se på men på ett bra sätt och jag måste erkänna att jag faktiskt aldrig blivit så rädd och berörd på samma sätt av någon annan film. Men som sagt, det realistiska finns ju inte alls med och det är därför den bara får en trea. Men man bryr sig inte om det alls, i alla fall inte jag.

Om detta hade vart en sann historia hade jag aldrig sovit igen.


Min helg

Jag vet, sämst uppdatering igen. Men jag har faktiskt, för en gång skull, haft fullt upp den här helgen.

I fredags satte Cambridge exam igång så det var dags för mig att jobba. Vi var väldigt få och systemet hade ändrats väldigt mycket så det var lite kaotiskt ett tag men det löste sig tillslut. Nästa helg blir det mer jobb.

Igår var jag hos kära mor. Vi åt middag, spelade mario kart och tittade på en mycket sjuk film. (recension kommer) Det var i alla fall väldigt trevligt men jag var helt död när jag kom hem vilket resulterade till att jag inte orkade se hela oscarsgalan :( Förhoppningsvis kommer den i repris.

Snart ska jag äntligen åka och träna och senare ikväll kommer Andreas :)

Oscarsgalan 2010

Det är så typiskt att jag ska somna under galan. Jag som hade sett fram emot detta väldigt länge. Förhoppningsvis går den i repris någon dag. Jag borde se The hurt locker.


Best Picture – The Hurt Locker
Best Director – Kathryn Bigelow, The Hurt Locker
Best Actor – Jeff Bridges, Crazy Heart
Best Actress – Sandra Bullock, The Blind Side
Best Supporting Actor – Christoph Waltz (Inglourious Basterds)
Best Supporting Actress – Mo’Nique “Precious”
Best Original Screenplay – Mark Boal (The Hurt Locker)
Best Adapted Screenplay – Geoffrey Fletcher, Precious
Best Animated Feature – Up
Best Foreign Language Film – El Secreto do Sus Ojos (Argentina)
Best Documentary Feature – The Cove
Best Score – Up
Best Original Song – “The Weary Kind” (Crazy Heart) – Ryan Bingham and T-Bone Burnett

Best Film Editing – The Hurt Locker
Best Cinematography – Avatar
Best Costume Design – The Young Victoria
Best Art Direction – Avatar
Best Makeup – Star Trek
Best Visual Effects – Avatar
Best Documentary (Short Subject) – Music by Prudence
Best Short Film (Animated) – Logorama
Best Short Film (Live Action) – The New Tenants
Best Sound Editing – The Hurt Locker
Best Sound Mixing – The Hurt Locker

Vinst

mot Rya! :D 21-15 och två poäng till oss!

Snart dags för match

Är faktiskt ganska taggad

Jag har bestämt mig!

Även om jag har funderat på det ett tag känns det ändå som jag är mer säker nu. Jag ska försöka att börja plugga till hösten. Det känns som om jag bara slösar massa tid med att söka massa jobb som jag ändå inte får. Om jag pluggar kommer jag kunna jobba med någonting som jag verkligen vill. Dessutom kommer det inte finnas någon som kan påstå att jag inte har erfarenhet!

Nu till sommaren gäller det att få tag på ett sommarjobb och jag vet nog ett ställe som skulle kunna ge mig ett.

Älskling <3



Suttit och redigerat lite bilder. Försöker lära mig lite bättre. Det är så svårt att inte få personen att se ut som en docka. Dock suger ju kvalitén när man laddar upp bilderna på bloggen så man kanske inte ser det lika tydligt.

Är det ingen som vet hur man behåller ps kvalitén när man laddar upp bilder?

Så äre

Gjorde om lite på headern. Vet inte riktigt vilken jag gillar bäst men förändring är alltid nice.

Jag har tråkigt


David guetta in da house!




Alfred Hitchcock: Rope

Jag tror att många skulle tycka den här filmen är tråkig. Hela filmen utspelar sig i ett och samma rum, det är mycket dialog och egentligen händer det inte så mycket. Men hos mig går det hem. Vet inte riktigt vad det är jag gillar men jag sitter fastklistrad framför tv:n. När det inte händer så mycket runt om kan man ju koncentrera sig på att dialogen ska bli bättre och det tycker jag att den blir. Allt dom säger är så intressant och chansen att man tröttnar är väldigt liten.

Welcome to negative-town

Jag är väldigt dålig på att uppdatera märker jag. Men jag måste vara den mest ointressanta personen just nu. Träna, se film och söka jobb ..så ser mitt schema ut och jag har en känsla av att det kommer se ut så väldigt länge.

Känner mig så jävla demprimerad pga den här jobbskiten. Hälften man skickar ut till får man inget svar från ..inte ens dem jag har gått till "live" och den andra hälften får man nobben ifrån pga att man inte har någon erfarenhet. Eftersom jag inte har speciellt mycket erfarenhet känns det som om jag aldrig kommer få en chans från någon att visa vad jag går för vilket betyder att jag aldrig kommer kunna skaffa den erfarenheten jag behöver. Ond cirkel?
Försöker göra det bästa av situationen, tänka positivt osv. (Kommer aldrig vara såhär ledig som jag är nu) men det positiva börjar faktiskt ta slut. Man blir inte direkt motiverad till att söka mer jobb om ingenting händer.
Blir det inte ändring snart börjar jag nog plugga istället.

Sveriges OS-hjältar

OS i Vancouver har varit helt fantastiskt. Hela 11 medaljer blev det tillsist. Måste nog säga att Curling finalen var bäst tillsammans med jaktstarten där Marcus Hellner och Johan Olsson båda tog medaljer.

 

(Jag vet att kvalitén på bilden suger.

Alla bilder blir fula när man laddar upp dem här)


Snyft

Nu är OS slut ...bättre uppdatering kommer det bli nu i alla fall. Men det blir efter träningen :)

RSS 2.0