Snark

Ush! Jag är så trött. Det måste vara allergimedicinen som spökar för såhär trött har jag inte vart på länge. Medicinen har ju en tendens att spöka till det lite.

Jobbade från 14 till 20 idag. Segaste dagen på länge, kändes helt omöjligt att vara kvar till åtta men det gick.
Lugnt var det också, inte en enda människa typ ..alla var väl och bada. Man får lite ångest att stå inne i köket när det är strålande sol utomhus. Imorgon jobbar jag från 11 och sen på kvällen kommer Andreas. Äntligen!

Nu blir det Sex and the city.

Godnatt


Jobb imorgon

11-17 - så nu ska jag nog försöka sova

VM för hela slanten

Kollade precis på Argentina matchen. Wow vilka mål!

Sen tänker jag inte ens yttra mig om vad som hände under England-matchen. År 2010, kameror för flera tusen och inte en enda av alla de FEM domare kunde se att bollen var inne i målet. Tycker dom borde använda sig av tekniken på samma sätt som dom gör i ishockey. Men jaja ..sålänge Argentina fortsätter på samma sätt är jag nöjd. Förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan Messi får göra sitt första mål. Det hade vart pricken över i:et!



En trött Justine

Till skillnad från Sverige så har jag inte gjort ett skit idag och kommer inte göra det heller.

Jobbade från 11 tills subbis stängde vid 15 typ. Räknade inte med att det skulle vara så mycket folk idag, men helt plötsligt är det världens kö. Men jag tyckte vi klarade det galant trots att bara var typ 3 i linen.

Kom hem vid fem, åt, chilla, kolla fotboll. Bästa midsommaren ever.

Good day

Åh herrejävlar, nu är jag trött. Det var ju tänkt att jag skulle träna idag ..men precis innan jag skulle gå ringer Sabina och undrar om jag kan komma in tidigare. Så från 12 till 20.30 har jag preppat, gjort mackor, fixat dressing, diskat osv osv. Så ..jag säger det igen. Åh herrejävlar, nu är jag trött.

Tänkte gå till tv:n och titta på Sex and the city. Imorgon är det ju midsommar. Ska inte göra ett skit, bara kolla fotboll. Svingött. Jobbar från 11 till typ 16. Sen är jag ledig :D
Fick en feting lön från folkuniversitetet också. Eller ja, jag får den nästa vecka nån gång ..men den är ändå fet.

Och sist men inte minst. Japan slog ut Danmark och är vidare!

Natti

Natti natti

Nu är det nog dags att försöka sova. Börjar inte jobbet förän vid 15 men tänkte hinna med ett bodypumps-pass innan det, vid 12 typ.


Robin Hood



Att jämföra den här filmen med disney-versionen är ganska korkat. För trots att dom har samma titel så är dom väldigt olika, och det kanske inte är så konstigt?

Den är mörk men med ganska mycket humor- bra humor. Jag skratta. Filmen är bra och trots att den är väldigt lång går tiden fort och det är ju ett bra tecken. Dock är det inte en film som berör mig mer än någon annan. Fastnade nog mer för hur den såg ut och hur den är gjord än själva handlingen, skådespeleriet, dialogen osv. Lätt värt pengarna och jag tycker att alla borde se den.
En stadig 3a

Grym dag med Jennifer <3


Idag vid 15 tiden träffade jag Jennifer för första gången på väldigt länge. Vi såg på Robin Hood, fika, åt mcflurrys och hade det hur mysigt som helst.

Fick också köpt en ny piercing. Har haft i staven som jag fick när jag piercade mig och den är ju alldeles för lång eftersom man har den i läppen när läppen är svullen. Så den har skrapat och fastnat i tänderna vilket inte är så bra. Nu är det fixat i alla fall.

Robin Hood












Hihi, suttit och kollat på Robin Hood.
Det finns ingenting bättre än Disney-filmer. Jag älskar dom!

Äntligen

Tränande ju bodypump idag för första gången på sjukt länge ..eller ja, två veckor typ men det känns som evigheter. Dom hade i alla fall hunnit gå över till bp 74 som kommer köras under hela sommaren. Skönt med lite nytt plus att musiken var grym.
Känns riktigt gött att få komma igång igen. Har suttit för stilla alldeles för länge.

Imorgon ska jag träffa Jennifer vid 15. Vet inte vad vi ska hitta på än. Jag vill ha nya kläder så jag ska nog tvinga henne att följa med mig ;) på kvällen kanske det blir bio eller nåt, får se.

Har dessutom tagit över Lisas arbetspass på torsdag. 15-20 och lite mer pengar än tänkt. Svingött :D

Idag är det varmt och gött :D

Nu känns det faktiskt som om sommaren är påväg på riktigt ..men man vet aldrig. Skulle inte förvåna mig om det skulle vräka ner regn om några dagar.

Om någon timma ska jag och bror åka in till stan och träffa pappa. Vi ska äta thaibuffé i en restaurang som gör världens bästa curry. Efter det ska jag äntligen få träna min älskade bodypump. Har varken hunnit eller orkat pga subway. Dock är ju ett arbetspass på subway som ett träningspass så jag behöver inte vara orolig att jag inte rört på mig, kan ju få lite ångest över det ibland. Men idag så, ÄNTLIGEN!

Nu hinner jag faktiskt spela lite mario galaxy innan vi ska åka. Have a good one people.

Jag tycker att det känns som sommar idag i alla fall, därför en sommrig bild haha. Men mina gubbar bli pixliga :(


World cup, theme song. Sjukt bra. Man blir så glad:D


Trevlig dag på jobbet - trevlig dag hemma

Idag har jag jobbat hela dagen ..eller ja, från 12-18. Lika roligt som alltid. När jag kom hem hade pappa och bror laddat upp inför Spanien - Honduras matchen. Spanien vann ju som förväntat men dom spelar inte lika bra som dom brukar ..tycker jag.

Såhär koncentrerade är dom två gökarna när fotboll är på tv.

 

Nu ska jag bestämma mig om jag ska se sex and the city klockan elva eller om jag ska spela mario galaxy. Hmm


Åh fy satan

Har inte mått speciellt bra de senaste dagarna. Det började i fredags typ. Blev helt svimfärdig när jag stod och preppa i köket. Blev bättre under dagen men på lördagen var det dags igen. Kunde inte gå till jobbet den dagen tyvärr. Idag är jag helt borta, lock för öronen o allt de där. Snuvig, tjock i halsen. Vet inte om det är en allergishock eller om jag faktiskt är sjuk. Så ligger det till i alla fall.

Nya zeeland - Italien coming up!

Såhär känner jag mig idag

Jävla pollen! Har inte kännt någonting alls ..förän nu. Den bara kom helt plötsligt och det är sjukt irriterande. Som att gå runt och vara förkyld hela dagarna. Tänkte att jag kunde rita en bild, jag hoppas den beskriver hur dåligt jag mår haha. Dags att inskaffa lite medicin kanske?

 

Har jobbat på folkuniversitetet idag. Känns som om eleverna blir mer dumma i huvudet för varje gång som går. Ush, blir så irriterad. Haha. Imorgon ska jag dit igen och då hoppas jag att folk har lite mer vett i skallen.

 

Nu ska jag se på Sex and the city! Woho. Have a good one.


Wiiiiiiii - nu är jag glad!

Super Mario galaxy 2 kom ju ut i fredags och idag började sibas rea. Detta innebar att jag kunde köpa spelet för 444:- istället för typ ..600 spänn som nya wii-spel brukar kosta. Jag har spelat lite och det är sjukt roligt. Man kan vara yoshi och grejer och göra massa nya saker. Bossarna är dessutom lite svårare och det är nice :D

 

Skaffade också en handkräm från bodyshop. När jag jobbar på subbis tvättar jag ju händerna konstant så det behövdes verkligen. Fick faktiskt lite rabbat från de snälla bodyshop-folket. Hämtade också min nyckel till omklädningsrummet. Gött att ha en egen :)

 

Nej, nu ska jag inte sitta här och tjöta. Brasilien spelar ju faktiskt match trots allt.


Fotbolls-VM 2010

Fotbolls-VM har ju dragit igång och här hemma är det de enda som är på tv:n just nu. Pappa har även tagit med sig VM-bibeln till jobbet och kopierat schemat och suttit upp det på väggen hemma. Och inte nog med det, han kryssar även över dem som förlorar :D Älskar när det visas så mycket sport på tv!


Coming up: Holland-Danmark.


Grattis till Världens bästa Andreas :)

Den 12e juni fyllde Andreas år. Har ju inte direkt hunnit att lägga upp någonting på bloggen så det fick bli nu istället.


En utvilad Justine

Ja vad ska man säga, är för trött för att uppdatera varje dag helt enkelt. Idag börjar jag inte förän 17 så jag tänkte passa på att skriva lite. Sjukt gött att få sova ut idag. Jag behövde nog det.

Har jobbat konstant hela förra veckan. Den här veckan blir det dock inte lika mycket. Är ledig imorgon och på söndag. Igår kom mamma, Johan, Elsa och mormor och åt. Haha, det var kul! Och mamma som aldrig ätit på subway tyckte det var gott. :D

På fredag släpps nya mario galaxy. Weeeehuuuu! :D


Mycket bra dag på jobbet

Börjar lära mig allt, så det flyter på hyffsat bra ..och då blir ju allt roligare:D

Imorgon blir det först jobb på folkuniversitetet, 13-15 och sen fortsätter dagen med jobb på subbis från 15.30-21.30.
Det blir en lång dag

Party party! :D

Den 5e juni hade mamma examens-fest. 5 år av slit och nu är det över! Det var jättekul. Det bjöds på sviiiiiiiiiiiiiingod italiensk buffé och en jättegod efterätt. Det kom jättemycket trevligt folk. Vi satt och tjöta till ungefär 23 och sen var jag och Andreas tvungna att åka hem för jag skulle upp till jobbet dagen efter.

Bra kämpat och grattis ännu en gång! :)


Holy crap

Jag har inte uppdaterat på jättelänge. Jobbar förfullt på subbis varje dag så när jag kommer hem orkar jag inte göra någonting annat än att lägga mig i sängen och sova haha.

Det är i alla fall sjukt roligt på det nya jobbet. Träffat många goa nya människor.

Träffat en mycket cool Lisa! Bästa humorn och allt! :D


Andreas nya blogg

Andreas bestämde sig för att starta en ny blogg. Mycket meck med headern men nu är den färdig. Andreas är ju lite äcklig som gillar spindlar o sånt där. Men huvudsaken är att han är nöjd. Tyckte den blev lite cool.


Mätta och belåtna

Idag åt Andreas pizza IGEN, men denna gången MED tomatsås. Snäll som han är bjöd han mig på en smarrig kycklingsallad. Dom är så jävla goda på raffes. Nu sitter vi och smäller i oss godis. Bilar, Malaco truly, Maoam kålor och sportchoklad. Tidig uppgång imorgon somsagt, så snart ska jag sova


Söderling till final!


Serj Tankian till Trädgår'n!!

Idag på jobbet satt Emma och bläddrade igenom en Metro-tidning och då fick jag plötsligt syn på en liten spalt, eller vad man ska kalla det. Konserter på trädgår'n stod uppradade och där ..mitt bland allt stod hans namn. SERJ TANKIAN. Den 9 augusti spelar han. Jag måste fixa biljetter. Herregud vilken underbar kväll det kommer bli.


Thank god i'ts friday

Jag dööör. Har precis tagit en välbehövlig dusch. Den satt fint.

Har spenderat min dag på folkuniversitetet. Slutade tidigare än förväntat - tur de för jag är sjukt trött. Har lite att fixa till imorgon. Mammas examensfest ni vet. Ser fram emot det väldigt mycket. Och subway förstårs. Imorgon börjar det.

Ska fixa mig och lite så ..sen ska jag till torget och hämta ut mammas present på posten. Den kom idag!

 

Min mycket trevliga arbetskollega Emma med sitt vackra hår.

Vi hade väldigt kul idag :)


God morgon!

Går inte att sova när det är så jäkla varmt i rummet och att öppna fönstret hjälper ju inte heller. Så jag bestämde mig för att gå upp och ta en god dusch istället. Skulle dock behöva sova lite till, känner att mina ögonlock är väldigt tunga. Men eftersom jag ska till jobbet om typ en timma så är det nog ingen idé.

Den här saken kan däremot somna närsomhelst, varsomhelst. Det är alltid han som somnar först TROTS att han ligger i sängen och gnäller över att han inte är trött. Värmen verkar inte störa honom heller. Han ligger ytterst, närmast sängbordet, men ändå hör han inte när mobilen om den skulle ringa eller om han skulle få ett sms. Ändå har han världens högsta vibrator. Jag vaknar om den låter, och jag ligger längst in.


Jobb imorgon: 12.00-17.00

så nu måste jag sova. Natti :D

Ny design

Hejdå gamla design. Nu har jag blivit trött på dig och den gröna färgen.


Torsdag

Än sålänge händer det väl inte så mycket om dagarna. Men snart kan jag inte skriva det längre :D

Idag har jag och Andreas åkt hela vägen till Torslanda för att lämna ett mobilt bredband till mor och Johan. Vi är så snälla. Dom behöver det till examensfesten på lördag. Stannade där ett tag och sen åkte vi tillbaka in till stan. Kände att jag behövde värma upp inför subway på lördag så jag köpte mig en smarrig kycklingsubbis. SÅ GOTT!

Andreas har tjötat om pizza hela dagen och när vi kom hem gick han och beställde en. Riktigt nöjd satte han sig för att äta pizzan men då märkte vi att pizzabagaren glömt tomatsåsen. Han blev jätte besviken haha :(

<3



crap

Åh gud vilken dag. Kännt mig sjukt frustrerad och irriterad hela dagen och jag vet inte varför.

Tog en tur till stan och träffa Liza. Kollade även in nya subway och den är nästan färdig. Ser ut att bli skitsnyggt! :)

Söderling besegrade Roger Federer. Mäktigt!


Family guy är så jävla kul

Speciellt när stewie klär ut sig till tjej!


Mina armar är ...


Sjukt vad man tappar mycket när man inte tränar på en vecka.

Dags för pump!


På lördag smäller det!

På lördag gäller det - första dagen på nybyggda subway i nordstan! :D Det känns så fruktansvärt bra, kan inte förklara min lycka haha. Ingen mer fattig Justine. Nu kan jag äntligen göra saker som kostar. Jag behöver varken fråga mamma eller pappa om pengar, jag kan köpa saker som jag behöver ..och det jag nog ser mest fram emot är att jag kommer kunna köpa dyra födelsedagspresenter och julklappar till dom jag älskar!


Jag gillar inte mina grannar

Först var det någon som spelade Lady Gaga jättehögt ..men nu har dom slutat. Istället är det någon jävel som skriker högt, så högt att jag vaknar av det. Jag vet inte om han är arg eller om han kanske har något handikapp men det känns som om hela taket ska gå sönder typ. Ganska läskigt faktiskt ...tänk om han typ misshandlar sin familj. Nä fy! Det hoppas jag verkligen inte.

RSS 2.0