Dags för springrunda i 18 graders värme. Det kommer bli svettigt!


Idag vann Kiel champions leauge!!!

Fast snygga Karabatic var inte med idag för han har bytt klubb:(


Beroende!


Mot Liza

Idag fyller Liza år och jag ska hem till henne och fira!

Så nu är det nog dags att göra sig i ordning. Duscha, äta ..platta håret ;) Ska bli så gött att komma ut i solen.
Have a good one!

Jobb

Igår när jag kom hem var jag så trött att jag inte orkade skriva något. Så jag skriver nu istället.

Jag var i alla fall och jobbade igår. Sjukt lång dag. 08-17. Igår var en sån dag där det kändes som om alla kom försent ..och jag tror det var så faktiskt. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att komma i tid.


Jag och Sofia har kommit fram till att det där ser ut som en alien :)



Gäsp eller?

Åh herregud. Jag är så trött, ser dubbelt och imorgon är dagen dubbelt så lång också. Har vart och jobbat. Väldigt lugnt som vanligt. Händer inte så mycket. Jag var med mitt så kallade "dream team" som Emma kallade det. Jag, Emma och Henrik - alltid lika trevligt :) Dock är det irriterande när folk inte dyker upp och hela schemat förstörs. Men jag har klagat om det ganska mycket i bloggen så jag ska inte göra det igen.

Nu är jag i alla fall hemma. Trött som ett svin, som sagt. Har ätit sallad till middag ..svingott och nu ska jag lägga mig i sängen och äta massa gott godis. Ikväll kommer en film som heter "jagad". Den är oscarsbelönad så jag känner att jag kanske vill se den. Men vi får se hur det blir.

Imorgon börjar jag 08 och slutar 17 ..urk. Efter det är det tänkt att jag ska dra till Jenny och se Eurovision song contest men om jag är lika trött imorgon, som jag är idag, så får jag se hur jag gör.


Jobb: 12.00-17.00


Aloe Vera kväll

Vid 18 tiden begav sig Liza och jag till Torslanda och hem till Frida. Det blev ett litet Aloe Vera party. Hon visade oss massa olika krämer och ansiktsprodukter. Dyra som satan ..men mitt ansikte har nog aldrig vart så lent och fräsht som det blev efter den här visningen. Jag köpte mig en heat lotion som mjukar upp musklerna. Perfekt efter mina träningspass!


Hejdå Lisebergstornet ...

och hej Atmosfear.

 

LisebergsTornet, med en höjd på 146 meter över havet, kommer byggas om till Europas högsta fritt fall-attraktion. Namnet på den nya attraktionen blir AtmosFear.

AtmosFear kommer att bli Europas högsta fritt fall, både vad gäller fallhöjd och byggnad att utgå ifrån. Sett till hela världen finns det egentligen bara en enda attraktion som kan liknas vid AtmosFear och den är placerad i Australien.

Åkturen startar under jord i tornets källare och att ta sig därifrån upp till toppen tar cirka 100 sekunder. Nedresan går betydligt snabbare – man faller fritt i strax över tre sekunder. I en hastighet på cirka 110 km/h faller passagerarna mot marken och bromsarna slår inte till förrän man når källaren. Under inbromsningen utsätts den som åker för högsta tillåtna G-krafter, 4 G. (Text från Lisebergs hemsida)

Jag kommer aldrig sätta en fot i kön ..dör lite efter att bara ha sett bilden.


Lite nytt i garderoben

Det finns ingenting bättre att ha på sig när det är riktigt, riktigt varmt ute. Har fått min klänning och mina shorts som jag beställde för ett tagsen också. Supersnyggt!


Subway

Då var det klart! Den 31 juli börjar jag mina två provveckor på subway och om allting går bra efter det (vilket det kommer göra) får jag en provanställning som varar i lite mer än 5 månader. Så kom och ät smörgåsar! :D


För Andrea har tagit studenten ...! osv, osv :D

Burgården är ute först, precis som alltid. Så idag var det dags för Andrea att stiga ut i den riktiga världen, utan läxor och gnälliga lärare. Jag och Andreas drog till stan ganska tidigt och sen mötte vi upp b la tessan för att sedan bege oss till burgården. Sjukt mycket galna folk och massa hög musik spelades precis överallt. Jag vill ta studenten igen :(

Andrea var i alla fall jätteglad, precis som hon ska vara ..och det var alla andra också.

 

Efter utspringet blev vi bjudna på god middag och en tårta som inte bara var väldigt god, men också supersnygg.

 

Sen tog dagen slut och kvällen titta fram. Detta innebar hemgång för mig och Andreas och röj på stan för Andrea. Jag älskar bilden! :D



Ajjamensan

Nu ska jag träna och det ska bli så jävla gött :D ..och förhoppningsvis kommer Andreas sen!

Detta beställde jag från sexpartyt :)

sjukt ful bild men skitsamma :D


så är det

Inte uppdaterat så mycket men har inte haft så mycket att säga. Är hos Andreas men åker hem idag. Sen i veckan är det sjukt mycket som ska göras ..jobb relaterat. Fan på tiden.

Har fått mina grejer jag beställde på sexpartyt också :D

RSS 2.0