Subbis wayis

Vem har fått intervjutid och provanställning på subway? JAAAAAAAAAAAG!!! :D:D Som jag faktiskt har kämpat för att få jobb och äntligen börjar de höra av sig. Och vad är inte bättre än en provanställning? Under den perioden kommer jag ju verkligen få chansen att visa vad jag går för. Och om jag får jobbet blir det den i nordstan och INTE stig center. HALLELULJAH! Lite bekvämare att ta sig till ;) Jag är så lycklig!

JAAAAAAAAAA!

Mcdonalds från stig center ringde mig precis och vill att jag ska komma på arbetsintervju på tisdag! HALLELULJAH!

Gött med lite uppdatering i hyllan


För er som vill veta

Åh vad jag hatar att mina grannar alltid ska ge ifrån sig ljud hela tiden. Är det inte Lady gaga musik på högsta nivå är det nån jävla borr som väcker mig istället.

Snart drar jag och postar lite skit folk köpt från mig på tradera. Efter det blir det movieline för att hämta mitt Avatar-exemplar :D och efter det blir det träning och bodypump.

It's complicated

Först måste jag bara påpeka att Meryl Streep har det bästa skrattet. Varje gång hon skrattar dör jag av skratt för att det smittar av sig något fruktansvärt.

 

Jag klassar den här filmen som en "feel-good-film", men ändå en bättre sådan om du jämför den med andra filmer i samma genre. Som jag nämnde förut så var det längesen jag skrattade så mycket åt en film och det är nog mest tack vare Streeps skratt men också pga Baldwins sliskiga kommentarer här och där. Filmen innehåller mycket humor men det finns också några (tycker jag) sorgliga scener. Jag kan dessutom relatera till barnen, eftersom jag själv har skillda föräldrar ..lite mysko faktiskt. Men lite kort, en grymt underhållande film med bra skådespel och sjukt rolig dialog.

 


Underbara ipod höhö


Jag tycker om min ipod mer och mer. Jag hittar nya funktioner hela tiden och idag märkte jag att man kunde be ipoden att påminna när olika tv-program börjar. Sviiingött :D Man går bara in på en tv-tablå, i mitt fall tv.nu, och klickar på ett tv-program som man vill se.  Resten sköter ipoden.

Avatar

Imorgon kan alla som har förhandsbokat Avatar hämta den på Movieline och få dubbla poäng på sitt kort om man köper mer film. Man får också en poster. Woho! Så detta ska jag försöka hinna göra innan träningen.

 

Ska bli intressant att se hur filmen är på en liten tv-skärm utan 3D.


London

Pratade en ganska lång stund med min faster i London alldeles nyss. Jag vill så gärna åka dit i sommar. Känns som om det var evigheter sist. Har inte tänkt så mycket på det men nu när jag pratade med henne i telefonen började jag längta jättemycket. Jag ska tjöta på pappa.


Tidig födelsedagspresent

Igår köpte världens bästa pappa en ipod touch till mig! Den är helt underbar. Kan inte låta den vara haha.


Min hektiska dag

Idag har jag verkligen vart igång hela dagen.

Det började med att jag träffade världens coolaste handledare på arbetsförmedling. Hon var ung, hade humor och spelar basket. Kan inte bli så mycket bättre. Under det mötet fick jag reda på att Subway rekryterade ny personal på arbetsförmedlingen i stan så det var bara att åka hem och fixa CV:et.

Eftersom vi inte har någon skrivare hemma var jag tvungen att åka heeeeela vägen till pappas jobb för att skriva ut skiten. Väl framme kunde vi inte hitta pappa så jag och Andreas irrade runt i folkuniversitetets korridorer i säkert 20 min. Men vi hittade honom, skrev ut och sen gick vidare till AF i stan.

Jag blev intervjuad av en skit skön man så nu är det bara att hålla tummarna!

Och nu sitter jag här och väntar på att handbollen ska börja och på att tacosen ska bli klar. Jag har dessutom en stor och god godispåse i skafferiet och jag har svin ont i armarna och skulderbladen. Träningsverk.

Fantastic Mr. Fox


Fantastic Mr. Fox är just det, FANTASTISK! Alla roliga kommentarer till hur den ser ut får mig att njuta från början till slut. Djurens ansiktsuttryck får mig att skratta så att jag nästan skiter på mig. Jag trodde aldrig George Clooney skulle passa i en sån här roll, men he proved me wrong. Det här är en film som bevisar att storyn inte behöver vara så komplicerad för att filmen ska vara bra och spännande. Kan väl inte säga så mycket mer än att detta är verkligen min typ av film och jag älskar den!

Jag vill ha en ipod touch

Jaha. Idag var jag alltså på det där mötet som inte alls var i två timmar utan typ 50 min. Tur det, hade nog inte orkat sitta längre än så. Men det resulterade till att jag var jätte tidig till träningen men jag hann träna crosstrainer i alla fall!

Och nu är Andreas här ...fyfan! :( ÅK HEM DÅ! :D haha, nej det är mysigt. Han sitter och låter och skrattar och jag vill ha en ipod touch :( Jag frågade om pappa kunde köpa en till mig och han ba "I'll think about it" Bättre svar än förväntat :D


Public enemies

Jag tycker inte att den här filmen var speciellt märkvärdig. Den var bra, men det är väl dom flesta filmerna när Johnny Depp är med. Jag gillade alla häftiga action-scener ..Det fanns många sånna scener men det blev ändå inte för mycket av det goda. Grym början också. Tyckte inte att Christian Bale tillförde så mycket dock.


Inte pepp

På pappret står det att det här info-mötet ska vara typ 2 timmar långt. Bläää. Men måste man så måste man. Efter drar och jag och pumpar med JennyBenny och sen kommer Andreas. WOHO!

Cook

Nu har jag sett klart på säsong 4 av skins och jag hoppas verkligen inte att det tar slut sådär. Och om dom gör en ny säsong hoppas jag att dom inte byter ut karaktärerna ...igen. Speciellt inte Cook :( Han är bäst :D
Och han är ju fan med i Eden lake också ..inte tänkt på det innan.


Massa jobb :D

Bättre än inget. Och den 16 maj kommer jag åka till hulebäck för elever ska göra provet där. Lite speciellt men framförallt kul :)


Idag är jag randig hihi

Idag träffade jag min käre mor som så snällt gick med mig till arbetsförmedlingen. Idag, nästan ett år efter att jag tagit studenten, var det nämligen dags att skriva in sig. Det var sjukt mycket folk denna dag och vi fick vänta jättelänge men det gick väldigt bra när vi väl kom fram. Imorgon hålls det också ett info-möte som jag måste gå på. Men vid fyra blev vi klara i alla fall och runt samma tid fick jag även postat mina betyg till komvux. Förhoppningsvis kommer jag in på det jag vill.

 

HÅLL TUMMARNA!

 

Nu är jag jättetrött, väldigt konstigt. Men jag får inte missa top model (haha) och det gör jag garanterat om jag somnar ..så jag ska försöka hålla mig vaken.


hejsvejs

Nu drar jag till arbetsförmedlingen

Påven :D


Dags för en uppdatering? :)

Det har krånglat med datorer och allt möjligt i Vänersborg så jag har inte haft tillgång till någon dator när jag vart där. Men det har faktiskt hänt en del som jag tänkte att jag skulle dela med mig av.

Jag kom till Andreas på onsdagen. Det var strålande sol så vi bestämde oss för att gå hem istället för att åka bil. Det tar ungefär 30 min. Det var ganska gött för innan vi gick smockade Andreas i sig en pizza och jag en tallrik pommes.

 

Mätta och belåtna började vi vandra hemmåt och redan efter fyra-fem meter började Andreas att klaga över att han va trött. Haha. Då passade jag på att gnälla på att om han hade ett par ordentliga skor som inte är så tunga skulle det inte vara lika jobbigt att gå längre sträckor. Detta resulterade att han, senare under helgen, skaffade ett par converse :)

 

 

Här har vi en trött Andreas. Haha!

 

I fredags var jag på någonting jag aldrig varit på förut. Nämligen ...SEXPARTY!

Jag var där med Andreas trevliga syster Daniela som bjudit dit mig, men som jag kanske nämnt förut hade jag ingen aning att det var ett sexparty förän typ en halvtimme innan. Men det var hur kul som helst. Hon som kom och presenterade alla dildosar osv hette Kicki och var hur skön som helst. Och jävlar vad mycket olika saker det fanns. Allt från dildosar med massa olika funktioner till nåt jävla pärlhalsband som man skulle sätta på snoppen :D Jag hade inte så jättemycket pengar men jag köpte b la ett par fina massage-oljor!

 

Jag tog bilder med den sämsta mobilkameran i världen.

 

Annars har jag bara haft det supermysigt med världens bästa och förhoppningsvis kan han komma hit imorgon:)


Till Vänersborg :D


Jahopp, min intressanta dag

Åh vilken seg dag. Kände verkligen för att gå ut idag men hade ingen jävel att gå ut med :p så det blev att jag stannade inne. Drar i alla fall till Andreas imorgon. Skulle egentligen dragit dit på torsdagen istället men jag orkade inte vänta längre haha. På fredag ska jag dessutom med hans syrra någonstans. Vet fortfarande inte var och hon vägrar att berätta! :D

Ointressant info

Nu var det meningen att jag skulle iväg med mamma till arbetsförmedlingen imorgon och sen följa med henne hem men nu har hon gått och blivit sjuk så det får bli en annan dag tyvärr :(

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har precis sätt klart på tredje säsongen av skins. Har ganska många bra filmer på hårddisken som jag fortfarande inte har sett. Kanske blir att jag ser någon av dem.

Underbart

Man känner sig som en helt ny människa efter ett härligt och svettigt träningspass och en dusch. Och det fina vädret dessutom, kan ju inte bli så mycket bättre.

Nu ska jag fortsätta att se på nya avsnitt av Skins. Va ett tag sen.


WOHO

Omformateringen gjorde susen. Nu funkar datorn äntligen som den ska.
Nu ska jag trycka i mig en macka annars kommer jag bli så hungrig i slutet av bodypumpen och det gillar jag inte :D

Andreas ville också att jag skulle skriva att allt blir så deppigt nu när han ska hem. Det kan ju diskuteras ;)

Mumsfillibabba

Nu har jag och Andreas tjockat oss med massa goda pannkakor. Riktigt smarrigt. Nu är det dags för ännu en omformatering ._.

En dröm om Liza

Idag drömde jag att min kära vän Liza var besatt av djävulen. (?) Det hela började med att jag, Liza och en som hette Daniel (vet inte vem han är) va på Liseberg. Vi åkte någon karusell och helt plötsligt fick Liza tag på någonting som jag inte vet vad det är. Men hon sprang iväg med den här grejen och var helt plötsligt borta. Jag och Daniel bestämde oss för att åka slänggungan för att försöka se vart hon tagit vägen. Den här slänggungan var inte som den på riktigt utan den befann sig på ett högt berg och va mycket större så jag vågade inte åka den. Daniel åkte den själv och jag satte mig på en bänk och väntade. När Daniel åkte kom plötsligt Liza och va helt konstig. Hennes puppiller var jättesmå och hon gick som om hon vore drogad. Jag blev skit rädd och sprang för att hämta Daniel då hon plötsligt hoppar upp på en trä vägg och river sönder den. Ut kommer spindlar och flugor som hon börjar äta. YUKK!

Sen var det massa andra delar i drömmen men jag kommer ihåg alldeles för lite för att det ska bli intressant haha.

Ungefär såhär såg hon ut haha!


Vi fular oss

När det är sämst väder ute får man ingen ångest av att spela tv-spel eller se film och det är vad vi har gjort precis hela dagen. Andreas är väldigt snygg på bild dessutom ;)


Bort med all skit

Idag har det vart full rulle hela dagen. Dagen började med ett svettigt och gött bodypump pass. Andreas hade lite grejer att fixa i stan så när jag tränat klart mötte jag honom vid informationen. Då, till min stora förvåning, såg jag Andreas stå och prata med en kille från Pakistan. Dom verkade ha det väldigt trevligt och det visade sig att dom hade stått och pratat i över en timma. Haha, jag tyckte det va så pinsamt.

Senare under dagen gav jag mitt rum en ansiktslyftning. Jag dammsög, damma och sorterade allt som skulle slängas, sparas och som jag kan sälja. Så nu har jag suttit hela kvällen och lagt ut massa skit på tradera. Men eftersom jag alltid har sån otur bestämde sig tradera, självklart för, att uppdatera deras sida vilket resulterade till att jag är tvungen att fortsätta imorgon. Bastards!

En massa skit. Och detta är inte allt! Det finns lite mer filmer och miljontals skivor.


Jag älskar dig <3

Idag, för exakt tre år sedan, frågade Andreas om jag ville bli tillsammans med honom. HAHA, tre jävla årsen. Det är helt stört vad tiden går fort. Jag var liksom 16 år när jag träffade honom och i år ska jag fylla 20! Men det har i alla fall varit tre fantastiska år. Jag vill inte att det ska låta för smörigt ...fast det kommer det antagligen göra ändå, men i alla fall .. Jag älskar dig jättemycket. Du får mig att må så bra hela tiden. Jag har haft sån tur, att redan i mitt första förhållande, hittat någon som jag kan se en framtid med. Nu har det redan blivit lite för cheesy, så jag tror jag lägger av här. Haha.

 

Ikväll ska vi i alla fall "fira" för första gången typ. Haha ..vi har egentligen aldrig gjort något speciellt när vi firat ett och två år så ikväll ska vi äta på .....GREKEN! Så gott! Hoppas alla får en trevlig dag.

Variation är nice

Kanske dags för lite uppdatering. Det händer inte så mycket dock, det är därför jag inte skriver. Men idag har det faktiskt hänt lite. Det började med att Andreas ville städa sitt rum och det behövdes verkligen. Lite gött att han började städa frivilligt. (behöver oftast tjöta) Men inte idag. Men städningen resulterade till lite mer. Han bestämde sig för att möblera om och det blev faktiskt väldigt bra. Inte världens största skillnad, men lite skillnad är alltid gött. 

Jag gjorde en skitsnygg bild (ironi) så att ni kan se hur rummet ser ut :)

Blev väldigt äcklig och svettig efter detta äventyr och vad är då inte bättre än att ta en dusch? Man känner sig som en helt ny människa. Nu ska jag se klart på pippi och de sju haven och fläta mitt hår så att det blir lite lagom affro imorgon :)


nu är påsken slut

..och jag är proppmätt. Har faktiskt haft en väldigt trevlig dag som avslutades med lite fyverkerier! :) Nu blir det snart film och mys med världens bästa Andreas.

Påsk

Jag älskar när det är "speciella" helger. Som i detta fall, påskhelg. Det går så mycket film på tv då. Idag gick den första Harry Potter filmen som jag inte har sett på sjukt längre. Nostalgi.
Jag och Liza brukade alltid sitta och rabbla upp alla repliker och dom fanns kvar i huvudet än idag. Haha

Allt kan ta sig i röven

Nu har jag i tre dagar (ungefär) försökt att fixa den här sims skiten och det funkade en stund men idag när jag skulle starta det igen bugga det som satan. Så jag har bestämt mig för att det inte är värt att försöka fixa det eftersom jag blir så arg när det inte går. Jävla skit

1 april


RSS 2.0